|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Apartmaji na Rabu
4.3.2008 22:16:44   
BONI*
Letos nekako ciljamo na Rab- Rajsko plažo in me zanima če lahko kdo priporoči kakšen apartma primeren za 4 člansko družinico z 2 mejhnima otrokoma, npr. v naselju San marino.    Želje: klima, SAT TV, balkon 
Zelo bi bili hvaležni.




_____________________________

Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Apartmaji na Rabu
4.3.2008 22:38:15   
BONI*
A ja, pa pozabila sem napisat, da mora biti ugodnouser posted image

_____________________________

Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Apartmaji na Rabu
7.3.2008 9:45:41   
Bejba
Ojla, sem te zasledila, pa ti sam podam moje mnenje. Midva sva bila na Rab-u, na rajski plaži, ko sem bila jaz prvič noseča, pa mi je bilo tako mimo, da bolj ne. To je zame daleč od rajske plaže, sploh pa mi ne potegne za otroke. Meni na splošno mivka na plaži ne potegne. Prvič, ves si od mivke in mivko imeš v torbi, v sončni kremi, na sebi, na brisačah, še en teden po tem najdeš kje mivko user posted image . Ko je sonce, je ta mivka tako hudičevo vroča, da bos še do morja ne moreš prit. Voda je vsa umazana od te mivke, skratka meni se je ta plaža (in vse ostale, kjer je mivka) totalno zamerila. Pa še ful dolg moraš hoditi, da lahko sploh zaplavaš normalno, ker je ne vem kok metrov zelo, zelo nizka voda. Ok, saj za otročke je v redu, ampak kar je preveč, je pa preveč. Mene je minil zaplavat, ker sem tok časa brodla po tisti plitvini.  Za moje otroče in za nas imam rajši plažo z malimi kamenčki, kjer se ravno tako lahko igrajo.

Ampak to je samo moje mnenje. Upam, da najdete svoj "rajski kotiček".

Kako ste kaj drugače? Lahko mi pišeš tudi na ZS.

LP; Bejba

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Apartmaji na Rabu
7.3.2008 19:50:26   
Natas@
Se bom še jaz javila (da bo sama stara klapa na kupuuser posted image user posted image ).

Sicer omenjene plaže ne poznam (se jo pa bežno spominjam, ker smo bili tam ene 18 let nazaj - spomnim se v bistvu tega, da je bilo umazano vse in da si moral kar en lep  sprehod naredit, da si lahko zaplaval).

Smo bili pa mi lansko leto na Korčuli - Lumbarda. Je tudi mivka. Anže je z lopatko in kanglico res užival, voda se lepo počasi spušča, tako da ne hodiš dolgo, da lahko zaplavaš, otrok pa tudi ne more kar tako "uit in utonit", ker ga imaš lahko na očeh. Voda pa ni umazana, ker je mivka zgleda da težka in takoj potone. Motilo me je pa to kot Bejbo, da imaš potem mivko povsod, še doma smo jo imeli malo (pa smo ful otresali brisače), pa motilo me je še to, da je bilo od hotela, pa tudi če bi bili v apartmaju predaleč, da bi šel peš in si se moral peljat z avtom in seveda plačat parking.

Letos računamo, da bomo šli pa v kakšen apartma, najraje na Bol, ker je tam plaža res rajska. ČE bi imeli pa preveč €, bi šli pa v kakšne dalne kraje.

Sicer si pa lahko cene apartmajev in aparmaje tudi najdeš na spletu (recimo na Adriatiki.net, tudi na Bolhi bi se kaj našlo).

Lahko me pa tudi lepo prosiš pa ti jaz kaj poiščem, ampak se mi trenutno ne ljubi. Grem raje pred TV.

Kako pa drugač?

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Apartmaji na Rabu
7.3.2008 23:16:00   
BONI*
Ojla stara klapa! Ja hvala za vajino mnenje. Moram vama povedat, da sva z R že bila tu na dopustu, ko sva bila še sama, brez otrok. Takrat sva bila s šotorom v kampu in razen dopustovanja na Hvaru mi je bil to eden najlepših dopustov na morju. Spomnim se, da je mivka zelo vroča in da moraš bit ves čas obut, spomnim se tudi, da leze čisto povsod, tudi tam kjer ji ni treba, spomnim se tudi, da je ob plaži prav lep borov gozdiček, kjer se tudi lahko zabarikadiraš. Sicer imam osebno tudi jaz raje skale ali kamenčke in sem vedno najraje hodila na divje plaže kjer ni toliko gužve. Za otroke pa se mi pa zdi ravno ta neskončna plitvina in ravna plaža super. Glede na to, da še ne znata plavat jima bo največji užitek nekje v plitvini brkljat po vodi s kangljico in lopatko, delat potičke,... Jaz si pa pri dveh malih otrocih itak ne obetam kaj dosti plavanja v globoki vodi. Drugače se bomo pa kdaj zapeljali še kam drugam na plažo.  Drugače pa Rab še zdaleč ni ravno rajski. Tudi jaz bi šla z veseljem raje kam južneje v Dalmacijo (npr na Boluser posted image ) ali pa na Grčijo, v Španijo, ... vendar bomo zaradi Matica letos raje čimbližje Sloveniji, pa ne v Istri.

Sicer pa še ni nič 100% in čisto možno, da bomo nakoncu pristali nekje čisto drugje.


_____________________________

Boni

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Apartmaji na Rabu
8.3.2008 21:03:48   
borovnička
No, pa da se še jaz oglasim. Mi hodimo na Rab, v Lopar že 20 let. Lansko leto je bil Nik star 11 mesecev in je noro užival. Če greš na plažo z mivko, pač moraš vzet to v zakup, da jo boš imel povsod polno. Voda pa ni umazana, pač pa v popoldanskem času postane kalna, pa še to samo v posameznih delih. V plitvini se voda tako segreje, da je otroček lahko nonstop v vodi, pa ga ne bo zeblo. Najin Nik se je igral po 2 uri, še vedli nismo zanj. Nima kam past, nima se kam udarit. 
Je pa res, da tisti, ki ne marajo mivke in če bodo to pustili, bodo imeli zaradi tega uničen dopust. In pa tudi to je res, da mi že tolk časa tja hodimo, da smo tega vajeni in si drugačnega dopusta sploh ne znamo več predstavljat.
Glede sence pa... v mivko se zapiči senčnik in je stvar rešena.

Pa da ne skrenem čisto iz teme, glede apartmaja ti žal ne znam nič svetovat, ker kampiramo.

Pozdravček user posted image

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Apartmaji na Rabu
9.3.2008 19:56:26   
1A
ojla!! nujno moraš na rab, super plaže ,lepo mesto in obilo mivke za valjanje in martinčkanje!  

_____________________________

vedno aktivna

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Apartmaji na Rabu
9.3.2008 21:46:43   
BONI*
Ja, še vedno smo zagreti za Rab. Zdej se samo še odločamo ali bi šli v hotel ali v kakšen apartma, če bi kaj dobrega in ugodno našli. Od enga hotela se do plaže pride baje samo po stopnicah. To že odpade, ker bomo imeli voziček.
Hvala za vaša mnenja in pomoč pri odločanju.


_____________________________

Boni

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Apartmaji na Rabu
12.3.2008 15:07:46   
felicia
si že kaj našla? Meni je tudi Rab naj naj otok.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?