|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolki
4.2.2005 8:34:28   
p&b
Zanima me kam se gre na pregled kolkov po 3 mesecih sirokega povijanja,a je to v bolnici-porodnisnici,sem pa iz Maribora.
Hvala za odgovor in
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kolki
4.2.2005 8:36:19   
baguSka
Moja prjatlca je šla v porodnišnico!;)

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kolki
4.2.2005 8:55:50   
JASNA D
Pregled kolkov je v stavbi, kjer so ortopedske amb.. Ta stavba je takoj poleg porodnišnice - desno proti ta veliki stolpnici. Greš pri vhodu noter dol naravnost po hodniku. Prideš v čakalnico, kjer boš videla nišo s previjalnimi mizami. To je to! Če si rodila v MB, imaš tako "napotnico" za kontrolo 8nek bel list A4), če pa nisi rodila v MB, pa greš tja kar enkrat ob pol dveh, mislim, da vsako sredo, četrtek ali petek!

Jasna

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kolki
4.2.2005 9:27:48   
kimi
Jaz sem kar v ZD Kamnik imela...ker imajo pač slikanje tam

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kolki
4.2.2005 10:55:26   
Aly
Ja res je kot je rekla Jasna - je to na ortopediji v MB bolnici - ne potrebuješ niti napotnice - pokliči prej po telefonu, ker je le določene dneve točno ob 14.uri....

Mene pa zanima, ali morda veste, tiste ki ste bile tam na pregledu s svojimi otročički, ali dela UZ kolkov vedno isti zdravnik (pri nas je bil prvič Tomaž Tomaževič) ali pa je katera imela drugega ?

LP:rozica:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kolki
4.2.2005 11:11:34   
JASNA D
Jaz ne vem, kako se zdravnica piše, je pa bila ženskega spola:)-, tako da se menjujejo, ker ni bila ista kot lani pri Marku. Ura pa drži od 13.30 dalje (sreda, četrtek in petek) - no vsaj pred slabim mesecem je bilo tako, razen, če imajo sedaj novo komando.

Jasna

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kolki
4.2.2005 22:54:23   
Limona
Midve z pikico sva bile včeraj torej četrtek na pregledu za kolke. Bila je ena zdravnica šlo pa je tako hitro, da sploh ne vem kako se piše:)-:)-
Ura in dnevi je pa tako kot je rekla Jasna d.:)


Lp Limona in Lin :rozica:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?