|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LJ; Jesenice ali KR
27.4.2008 17:44:29   
gaja27
Punce, zanima me, kaj bi mi priporočile. Sem iz okolice Kranja, zaradi dolge bolniške in ležanja sem čisto brez kondicije, otroček je precej velik in odločam se med porodnišnicami. Priporočajo mi epidurano, zdaj me pa zanima, kje je na voljo 24 ur, koliko je za doplačat, kaj je treba storiti prej (posvet...).
Ima katera kako št., na katero pokličem ali mi jo dajo karf v porodnišnici?

Hvala, pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LJ; Jesenice ali KR
27.4.2008 23:20:09   
benika
Rodit pojdi tja, kamor si ti želiš it. Me te odločitve namesto tebe ne moramo sprejeti. Otrok se bo rodil tako v eni, kot v drugi Puser posted image  

V KR imas EA na voljo 24/7, prej moraš it na posvet z anesteziologom, za plačat je pa 170€. Imaš tudi možnost ultive, ki stane 50€,

Na Jesenicah je prqav tako obvezen posvet za EA, je brezplačna in na voljo 24/7.

Za LJ pa nimam pojma.

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LJ; Jesenice ali KR
27.4.2008 23:44:47   
Lunca1
Jaz tudi živim v Kranju, rodit sem šla pa na Jesenice. rodila sem z EA. Je brezplačna. Moraš pa prej na razgovor, ki je vsak torek ob 13h, za informacije pa pokliči v jeseniško bolnišnico.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LJ; Jesenice ali KR
28.4.2008 0:55:02   
pikica_30
V Kranju je EA 175 € in ultiva 70 € (najnovejše info). Dosegljivi sta 24 ur na dan. Za EA greš prej na posvet z anesteziologom, kadarkoli med tednom od 8-10h (če nočeš čakat, se prej naroči) od tvojega 36t naprej. Za ultivo se odločiš lahko kadarkoli med porodom.

V LJ baje dobiš EA samo po hudih vezah, ker zelo primanjkuje anestezistov (to mi je rekla ena ginekologinja iz LJ ta teden). Ultive pa tam nimajo.

Na Jesenicah je EA brezplačna, ultive nimajo.

Pa čim lažji porod!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 28.4.2008 0:56:56 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?