|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost in krvavitev
16.4.2008 9:49:49   
belinka
Imam naslednji problem.Zvecer po spolnem odnosu sem, ko sem odsla na wc, opazila krvavitev - roza barve sluz (sem pa v 30 tednu nosecnosti). Količinsko ne bi znala oceniti koliko, kar nekaj.Baje naj to ne bi bilo nic posebnega, da naj bi bile te krvavitve ˝dokaj normalne˝ - tako so mi dejali po telefonu pri zdravniku.

Da naj bi to prenehalo - v bistvu je ze  in da je vse ok. Zdaj dopoldan pa opazam, ko grem na wc, na wc papirju rahlo rjavo - ni kot krvavitev, bolj rjava sluz - kot vcasih na koncu menstuacije.

Zanima me, ce je res to obicajno oz. ce je imela katera izkusnje s tem. Se vedno sem namrec v dvomih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolnost in krvavitev
16.4.2008 11:36:06   
vesel
Če si v skrbeh pejt do G. oz.če se ta rjava sluz ne bo nehala.

_____________________________

druzina je zame vse!!

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spolnost in krvavitev
21.4.2008 7:40:45   
zanositev
pri meni se je tudi pojavil rjavi izcedek user posted image .  Nisem vedela, da je to zaradi spolnih odnosev in sem šla k ginekolohinji. Dala mi je tablete Dabroston. Danes pa sem že drugič opazila in sedaj vem, da zaradi včerajšnjega odnosa. Tudi jaz ne vem ali je to normalno...in sem v strahu...Ali se naj zadrživa in še 7 mesecev nič ne počneva user posted image  ?

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 8:40:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zanositev)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spolnost in krvavitev
21.4.2008 8:42:14   
romy27
oi,

meni so rekli, da dokler je rjav izcedek je vse ok..to pomeni, da se celiuser posted image

lp

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spolnost in krvavitev
21.4.2008 10:44:37   
mishel
Tudi jaz bi rekla, da rdeče pomeni svežo krvavitev, rjavo pa staro, se pravi da se celi in le še čisti?!

_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spolnost in krvavitev
21.4.2008 14:54:18   
Nastya
Tudi jaz sem imela danes ponoči isti problem. Včeraj zvečer sva imela odnose z možem in je bilo vse v redu. Potem pa sem čez kakšno uro vstala, za stranišče in šok na wc-ju KRI. Groza, joj kako sem se ustrašla. Sem pa namreč v 29 tednu nosečnosti. Potem pa sem se lepo umirila, ker sem že nekje prebrala da ti lahko v tej visoki nosečnosti poči kakšna žilica ali kaj podobnega. Zato sem se lepo umirila in šla v postelji a vsako uro na wc kaj se dogaja. Tolažilo me je le to, ker sem še vedno čutila otročička kako se premika in to mi je bilo v tolažbo.

Potem pa se je proti jutro tistva sveža kri ustavila in se je začel rjavkast izcedek, kar je pomenilo da je v redu. A sem vseeno zjutraj poklicala svojo gin. in mi je rekla, da kakršnakoli krvavitev v nosečnosti ni dobra, a glede na to, da sem v tretjem trimesečju in je vse toliko  bolj občutljivo, nizko se je to lahko vse zgodilo zaradi odnosa, lahko se je takrat odluščila posteljica, ali poči žilica. manjši hematom. Tako da je rekla naj se pomirim in počivam nekaj dni, da se bo zadeva umirila. Če pa se bo spet pojavila krvavitev pa moram takoj na pregled.

Skratka, vse ki smo na tem, očitno bomo morale prenehati z odnosi in počakati, da se naši otročičiki rodijo, takrat ko se morejo in bomo potem nadoknadili ta čas, ko ne smemo.

Srečno vsem nosečkam

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?