|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čikat, Lošinj
18.4.2008 22:35:05   
ZmajTolovaj
Živijo,
malo že razmišljamo o dooooolgem poletnem dopustu (kje je še to ...user posted image ) in sem malo brskala po RR. Po prebranem sodeč se kar dobro sliši Čikat na Lošinju, pa me zanima, ali je imela morda katera kakšno slabo izkušnjo (ki je neposredno povezana s kampom) in kako je z zasedenostjo. A je treba prej rezervirati itn.
Hvala & LP
user posted image



_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čikat, Lošinj
18.4.2008 22:48:46   
Anonimen
Midva sva bila kot par prvič skupaj na morju na Lošinju in takrat sva si obljubila da ko bova imela prvega otroka pridemo zopet prvič kot družinica sem na morje. In tako gremo letos prvič kot družinica na morje, na Lošinj seveda. Nama je pustil en tak lep spomin, mogoče tudi zato ker sva bila prvič sama na morjuuser posted image .

Dol je res ena fajn klima, Čikat je ful lep zalivček. Midva greva v hotel Helios (nič posebnega), ki je čisto v zalivu Čikat. Imamo rezerviran bungalow, ki leži v borovem gozdičku takoj nad zalivom, par metrov stran za tem se skriva kamp. O tem ti žal ne vem povedat ničesar.

Glede rezervacij pa je tako, da je omenjeni hotel zelo zaseden (imam kolega ki gre vsako leto dol in rezervira najkasneje marca, ker drugače ni več prosto), za ostalo pa ne vem, ampak po moje bo bolje da rezervirate če greste v visoki sezoni. Veliko je na tem otoku astmatikov, ker je ugodna klima.



< Sporočilo je popravil nogica -- 18.4.2008 22:50:41 >

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čikat, Lošinj
18.4.2008 23:03:15   
lex
V kampu imaš neki privat kamp, katerega lastnik si misli, da je cela Hrvaška obala njihova. Plaža je totalno skalnata ali pa betonska. Meni ni potegnila vsaj za otroke ne. Midva sva imela čoln in sva se potem vozila okoli na lepše plaže, ki pa so bolj dostopne s čolnom. Kamp je bil bolj zaseden kot ne, ampak se je našel prostor. Imeli so pa tudi neke Češke ali Madžarske hišice in tam nihče ni kampiral. Kamp je bolj tih. Pač od vsega me je najbolj motil tisti mali kempek not, ker moreš it okoli in okoli njega, da prideš na drugo stran. Nam je bil namreč na sredini od prikolice do čolna. Pred kampom sva se samo 1x kopala. Bili smo sicer 2x tam, pa me Lošinj ne vidi več.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čikat, Lošinj
19.4.2008 14:27:54   
Lunca1
Mi smo bili pa zelo zadovoljni. Nekaj 100 metrov levo od kampa imaš tudi mivo na plaži, tako da je primerno tudi za majhne otroke.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čikat, Lošinj
26.4.2008 15:50:56   
lenka*
hy,
do sedaj smo bili v Čikatu vsako letouser posted image (5let skupaj)Bilo je super posebej za otroke,sedaj pa gremo letos v apartma na Malem Lošinjuuser posted image user posted image user posted image .
Mislim da bo boljše posebej kadar bo slabo vreme,user posted image

lp,Lenka

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čikat, Lošinj
26.4.2008 19:27:31   
tanjusi
mi smo bli v enmu apartmaju pa smo se mogli vozit na plažo, in izbrali smo ČiKAT.Moram rečt da se mi še zdaj kolca po tisti plažo pa po klimi pa po večernih sprehodih v mesto.Takrat smo imeli zraven dva otroka 3 in 6 let pa še zdaj po štirih letih ne morata pozabit Lošinja, tak da vsaj jaz resno razmišljam da bi dol še šli.Sam vožnja čez Cres je pa ubijalskauser posted image

(odgovor članu lenka*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Čikat, Lošinj
1.5.2008 12:09:33   
suzolinka
Mi smo bili lani v prikolici od prijateljice. Ampak vseeno prostora je ogromno, ker je res velik kamp. Sicer je ob morju veliko prikolic in tam ob glavni sezoni bolj težko najdeš prostor, drugače ga je pa dovolj!
Men je Čikat božanski. Dolge sprehajalne potke tik ob morju, 15 minut peš do Malega Lošinja, 5 minut peš do zalivčka z mivko, drugače je pa sama plaža v Čikatu betonska in skalnata, ampak vseeno ima 2 zalivčka z majhnimi kamenčki. V kampu so večinoma sami Slovenci. V kampu in v Malem Lošinju so blazno prijazni, nismo nikoli zasledili kake negativne pripombe.
Nam je bilo fino in naslednje leto sigurno ponovimo - z novim šotorom user posted image

< Sporočilo je popravil suzolinka -- 1.5.2008 12:10:39 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Čikat, Lošinj
5.5.2008 13:15:42   
labika
Tudi jaz letos navijam in se vračam v Mali Lošinj user posted image
Lep dopust želim

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Čikat, Lošinj
11.5.2008 0:14:02   
*Junona*
Same pozitivne besede za Lošinjuser posted image user posted image

(odgovor članu labika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?