|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim pomagajte
11.5.2008 20:17:24   
blanka1
ojla. Delam v javni ustanovi. Delo sem dobila za dol. čas 10. mesecev30.6., ker sem se pozanimala glede star. nadomestila sem prosila da mi podaljsajo za 2 meseca. kar so mi ugodili imam pa naslednji problem:
   Rok pdp imam 2 .10. nastop porodniške potem takem 4.9. pogodba se bi mi istekla 31.8. Zanima me ali lahko delodajalec prekine pogodbo in me potem zaposli z 5.7. takrat bi potem lahko nastopila porodniško in dobila star. nadomestilo v celoti drugače pa samo 55% minimalne plače.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim pomagajte
12.5.2008 8:30:13   
AnciM
Zakaj pa G ne omeniš svojega problema? Slišala sem za primere, ko so jim zaradi takšnih stvari prestavili uradni PDP. Tako, da bi šla recimo na porodniško 1.9. Saj na sam rok itak nobena skoraj ne rodi.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim pomagajte
12.5.2008 9:31:55   
blanka1
oj hvala ti o tem sem tudi ze razmislila. spremenit bi mi morala za dva dni. Bomo videli na morfologiji in bom vprasala. Upam da se to da!

SE ENKRAT HVALA!

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim pomagajte
14.5.2008 16:53:38   
sonjah
Ja, se da. Odvisno je samo od tvojega G, kolk je "odprt". Vem pa za par primerov, ko so jim to nardil, da so punce dobivale višjo porodniško.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?