|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rehabilitacija po pljučnici
15.6.2008 13:03:59   
livia
Mož ima že 3 tedne visoko vročino. Zdravniki si ga podajajo kot žogo, pa tudi vsak drugi dan mu postavijo novo diagnozo. Od viroze, do meningitisa, zdaj je diagnoza sum na plučnico. Dobil je že tretjo vrsto antibiotika, a ni nič boljše. Je totalno fuč, samo spi in ne vem, kdaj se bo pobral. Ali mu po taki hudi bolezni pripada kaka rehabilitacija v toplicah ali kaj podobnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rehabilitacija po pljučnici
15.6.2008 13:14:46   
natasaom
najprej se odloči-ali ima vročino 14dni,al 3 tedne..po pljučnici mu ne pripadajo toplice.vročino bo pa imel še kakšen teden pa pumpico bi moral dobit.pri pljučnici tud ful švica..jaz sem po 1 mesecu šla delat

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rehabilitacija po pljučnici
15.6.2008 13:20:50   
livia
Kakšno pumpico?
Res je, da ful švica.
No, če se norem odločit kolk dni ima vročino, pa naj ti povem, da natanko 18 dni. Zadovoljna? Sem tudi jaz na koncu z močmi z dvema malima otrokoma in za vse sama, tako da tedni kar bežijo in res ne vem več koliko časa je bolan. Meni se zdi že cela večnost.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rehabilitacija po pljučnici
15.6.2008 17:46:37   
Gina
Ojoj, a veš, pljučnica je res strašno naporna reč. Res je naporno tudi zate, to ti čist verjamem. Da bi pa dobil toplice pa dvomim. drži se!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rehabilitacija po pljučnici
15.6.2008 17:53:45   
jakaracman
Ne toplice mu ne pripadajo.Podobno je bilo enkrat z mojim bratom,končna diagnoza je bila virusna pljučnica.Po 1 mesecu je odšel delat.Upam, da bo kmalu bolje, drži se!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rehabilitacija po pljučnici
15.6.2008 18:06:30   
tititi
Ej meni so tudi trdili da je sam viroza dokler niso po spletu okoliščin ugotovili da imam bakterijski bronhitis (kao zadnji trenutek preden se je razvil v pljucnco = ne me sprasvat k nisem zdravnik, samo navajam kar mi je zdravnik reku)...pa sem sla po 3 tednih (torej po 2 odkar so ugotovili kaj mi dejansko je) v sluzbo...itak cez en teden spet ostala brez glasa... tko da se se zdej po pol leta bojim vsakega vetrica... uglavnem, po moje je vse kar lahko potegne, kaka podaljsana bolniska, ce dela "fizicna dela". Jaz delam v pisarni.

A je dobil Amonkislav antibjotike? Meni so te dal...pa mislm da sem mela dve pumpisi (eno k razsiri dihalne poti, jo vzames v primeru tezjega napada kaslja oz. tezkega dihanja + obvezno 10 minut preden vzames tadrugo pumpiso, ki je bila pa zdravilo...)Imen se pa ne spomnem. Zal.

Hitro okrevanje zelim.

< Sporočilo je popravil tititi -- 15.6.2008 18:09:28 >

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rehabilitacija po pljučnici
15.6.2008 20:25:30   
Dadi
Naša pupka je po spletu okoliščin pristala v bolnici(da ne pišem predolge zgodbe o kašlju in vročini)), kjer se ji je vročina tudi še kar vlekla....niso in niso je mogli zbit dol...komaj je svečka popustila je fasala vročino. Po treh dneh pacanja in po joku da noče svečke več, so se le spomnili in jo dali slikat pljuča...groza..itak da je bila pljučnica. Potem je dobila antibiotike v žilo in se je pozdravila...no za domov smo pa dobili še dozo antibiotikov....Kakšne toplice-otročka še na kakšno Rakitno niso poslali, ali pa na morje. Če kašlja poleg vročine naj le zahteva napotnico za v bolnico za slikanje pljuč...čudi me da ga zdravnik že ni napotil tja. 

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rehabilitacija po pljučnici
15.6.2008 21:03:15   
cukr07
Ne po pljučnici toplice ne pripadajo.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?