|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Herpes
18.6.2008 22:47:56   
lelaval
Se mi je razpasel po faci za 10 let nazaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Spodnjo ustnico imam celo debelo kot črnke user posted image  - saj bi bila vesela, če bi jo skozi imela tako, a ne skozi s herpesom. Pa 3 fajni komadi spodaj pod ustnico user posted image , skeli me še nad ustnico user posted image , novo žarišče pa je na nosu user posted image . Ene parkrat v srednji šoli sem ob večjem izbruhu herpesa dobila še tablete, sedaj pa ne vem, če jih še dobiš. Do zdaj mi je par let ful pomagalo zeliščno olje (od Justa ali pa Krauteroil), ampak zgleda, da je virus postal imun user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Herpes
18.6.2008 23:09:46   
Gina
POjdi po tablete in to čim prej. Pri herpesu je bistvena razlika, kdaj začneš tablete jemat. Prej kot začneš, prej jim uničiš menda celično steno in tako se nima možnosti razmnoževati (beri razrasti), pa tudi hitreje se ti suši. Sploh če imaš več herpesov, ti jih bodo dali tudi na dežurni, ap tvoj do lekarne zdajle zapelje, pa je, ker to pa res boli. Pojdi, jaz bi šla, če bi bila brez tablet.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Herpes
18.6.2008 23:13:27   
lelaval
A dobiš tablete brez recepta?

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Herpes
19.6.2008 7:25:19   
petruska
Klikni na http://www.njena.si/zdravje/nasveti/ocvirek_na_soncnih_ustnicah/menu_id_54.html?mosmsg=Hvala+za+glas!
Tu je kar nekaj nasvetov kako se ga znebiti. Upam, da ti bo uspelo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Herpes
19.6.2008 7:59:18   
Anonimen
Tea tree olje od Justa. Pa ne prodajam jaz, me ni treba brisat.

(odgovor članu petruska)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Herpes
19.6.2008 11:58:36   
smigli
Tudi jaz imam izkušnje s user posted image herpesom po celem obrazu.  Itak, da pojdi po tablete, pa še vitamine b-kompleks si kupi, da podkrepiš imunski sistem. Drugače pa si jaz pomagam tako, da si z aciklovirjem namažem takoj ko ga začutim in prakticiram mazanje na 4ure (kot piše v navodilih), včasih mi ga tako uspe zatreti, če pa ne, pa si predrem mehurčke s tanko sterilno iglo (ni boleče) ter sproti popivnam vsebino z robčkom, nato spet mažem. Lahko si tudi hladiš z ledeno kocko, da ublaži srbenje, bolečino ter oteklino.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Herpes
19.6.2008 12:41:29   
lelaval
Punce - hvala za nasvete.
Hotka - očitno sem že postala imuna na ta zeliščna olja, ker jih že nekje 6 ali 7 let uporabljam. So pa mi ful pomagala - kakor hitro sem zaćutila skelenje, sem se mazala, pa se niti mehurčki niso naredili.
Je moj šel v lekarno - tablet niso imeli - je rekel, da jih ni user posted image  in kupil Slikapur lip herpes gel - sicer ga še nisem uporabljala, pa bom videla. Klicala sem zdravnico (ker nenaročena ne morem prit, če pa pridem, pa je itak ni tam user posted image user posted image ), pa me je naročila jutri zjutraj user posted image  - jaz pa naj do jutri skačem do plafona, ker se ne morem praskat user posted image . Mi je tudi ona rekla, da ni več tablet. Zdaj grem pa še v eno lekarno vprašat - me bojo videli, pa mislim, da bo bolje ocenila, ker zdravnica je rekla, da herpes je herpes - pa velik ali ga pa je precej user posted image .

Smigli - mehurčke si tudi jaz predrem, da se hitreje posuši.  Za ledeno kocko pa sem že slišala, samo poskusila še nisem, ker se bojim, da si bom herpes le še razširila - da bi mi teklo dol.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Herpes
19.6.2008 14:48:37   
smigli
Jaz naredim tako, da ovijem kocko na koncu tam kjer jo držim  v robček, tako ima ta dvojno funkcijo, da te ne zbe v prste in da popivna odvečno vodo.

bai, pa čimprej ozdravi

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Herpes
19.6.2008 21:34:06   
Gina
Seveda so tablete, samo moraš jih dobiti na recept. Ker pa dohtarje ful zaj.... kaj in za koliko denarja predpišejo, pa je ful kriza. Resnica je, da so veliko zdravil kar ukinili, ampak dvomim, da viroleks in valtreks, ker sem jaz valtreks en mesec nazaj dobila. Na recept seveda, brez recepta teh zdravil ni, pa tudi stanejo ogromno. Valtreks mislim, viroleks je mnogo cenejši, smao meni itak da ne prime. Brez valtreksa grem ap lahko parkrat na leto na infekcijsko, tako hudo je pri meni....

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Herpes
19.6.2008 23:59:45   
lelaval
Sem bila pri dežurnem in dobila Valtrex - zdravnica sploh ni mogla verjet, da mi je moja osebna zdravnica rekla, da jih ni več. Seveda sem popoldne bila še v lekarni in, ko me je videla, je rekla, da definitivno potrebujem tablete, ker nimam samo dosti herpesa, pač pa ogromno. In za tablete moram imeti recept.
Sem pa potem pogledala na računa in Valtrex stane 92 Eur (par centov manj) - ne vem, kje je potem potrebno šparat user posted image . In dobro, da nisem poslušala svoje zdravnice - tablete moraš začet jemat najkasneje v 72 urah, sicer ni učinka - bi jutri že bilo prepozno.
Je pa ta gel, ki mi ga je moj kupil ful vredu - hitro suši, samo naredi pa belo prevleko, tako, da razkazovat se takšna ravno ne morem user posted image .

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?