|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čas zase
7.3.2005 22:24:11   
lorelei
Mene pa zanima, če si čez dan vzamete kaj časa zase brez otroka. In kaj v tem času počnete? In kje je takrat vaš otrok... Mislim če izvzamemo RR...

Lp, Lorelei
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čas zase
7.3.2005 22:28:13   
total
Ja,dobro vprašanje:zmeden: Če le imam varstvo,se zapeljem po nakupih ali kakšno kavico,drgač pa nič zaenkrat.Ampak zelo pogrešam tiste urice ko sem se samo sebi posvetila in si res marsikaj privoščila.

Lp:rozica:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čas zase
7.3.2005 22:32:47   
Anonimen
Jaz sem ravno zadnjič premišljevala, da bi rabila ene tri dni: brez Tiborja in brez službe. Samo ležanje, branje in spanje. To bi mi bilo tako, kot če bi šla na počitnice v tropske kraje. Samo problem je v tem, ker vem, da itak ne bi zdržala.

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čas zase
7.3.2005 22:33:02   
frutka_
Kaj je že to čas zase???

Običajno grem s prijateljico na kavo. Včasih se dobimo Štajerke ob vikendih in takrat imamo cele večere zase...to je res fajn...klepetanje in kozarček rujnega...mmm...


Sicer pa sem včasih klepetala po telefonu do onemoglosti.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čas zase
7.3.2005 22:37:27   
TaRe*
Zadnje čase pogosto razmišljam o tem.Res mi že preseda ta vsak dan eno in isto.:zmeden:
Zdi se mi pa tudi,da me je že tamala sita,ker sem 24 ur na dan z njo.Vsake tolko grem v nabavo,pa me ni cca 2 uri,pa tok norim,da bom ja prav čas nazaj,da nimam nič od tega.:zmeden:
Sem že razmišljala,da bo treba kakšne babje čveke uvest tud brez otrok,ne pa da jih povsod sabo vlačm,ko da mam rep....sem se razpisala,ampak ravno tema ki me že par dni žuli,...:)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čas zase
7.3.2005 22:47:03   
nejcko

Čas zase, o bože mili, kaj pa je sploh to? Jutri ga bom imela ja, ko grem za eno honorarno delo pogodbo podpisat, potem pa še na faks ene papirje potrdit, če bo čas mogoče še na en kofe z bivšo sošolko, samo dvomim, ker imam čas zelo omejen - mož ima potem šiht.

Saj bo, saj bo spet tudi za nas še lepo...

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čas zase
7.3.2005 22:50:13   
babylove
Nimam časa zase. 24h/dan z malim.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čas zase
7.3.2005 22:51:11   
lorelei
Jaz pa sem danes prav egoistično zahtevala od mojega moža eno uro brez :duda::duda: in sem šla tečt:kuza:. Neverjetno, kako me je te pol ure svežega zraka v samo lastni družbi sprostilo! Oh, le kje sem bila doslej!? Pozabila sem že, kako izgleda, ko slišiš samo lastne misli in ne zraven dveh otroških glasov... Skratka: preizkusite, izplača se. Jaz grem zdaj definitivno večkrat, saj si res nabereš energije za naprej.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čas zase
7.3.2005 22:54:59   
Petra P.
Čas zase je zame kak vikend pri tašči. Saj vem, da se čudno sliši ampak je tako. S tastom sta nora na malega in ker se toliko s ta malim ukvarjata, pozabita name in na partnerja (lahko greva v mesto na kavo). Večina komunikacije gre tudi preko njega, tako da tam berem, slikam in telefonarim. Pri mojih starših nimam take prilike, ker se moram tudi jaz z njimi ukvarjat in mojega reševat iz maminih krempljev :):):)
Sicer pa dnevno - kak nakup ali pa joga - moj je zlat za popazit malega. Moti me samo, da ne moreva nikamor skupaj :(

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čas zase
7.3.2005 23:20:28   
Gina
hm, bolj malo časa zase...zdaj, ko je sneg grem vsak dan tečt na smučeh, poleti grem rada rolat....včasih grem h kakšni frendici na čvek....pa vzamem si čas za telefonirat-takrat mi morajo vsi dat mir, hi, hi, to je tudi luštno. Pa berem, ja to tudi.:)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čas zase
7.3.2005 23:23:01   
nikitta
uh, ČAS ZASE! Iz vaših ust v Božja ušesa;)
Kaj naj rečem, svoj čas si probam ukrast...ker po neki "pravici" ga ni od nikoder.

Seveda, pogrešam stik s seboj in včasih je to edina motivacija, da delam spremembo...vsekakor sem optimist.

PS: mogoče sem preveč v mladosti žurala, ukvarjala s športom in sabo...


Kupim prosti čas;)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čas zase
7.3.2005 23:28:26   
lan
Joj,jaz nimam niti minutke casa samo zase:( (da bi lenarila,gledala v strop) trenutno.Z malim sva sama (ocka zaenkrat se v Nemciji:(() in se takrat,ko ga dam babici v varstvo,se vrzem v knjige in studiram8).Sem kar malo utrujena,ampak bo.
Zdaj sem zacela pocasi hodit spet na treninge:bravo: (ples) in tisti dve uri sproscam energijo in uzivam v glasbi in plesu.No in tisti dve uri sta samo zame,ceprav sem potem se bolj fuc.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Čas zase
7.3.2005 23:32:19   
Bela
V teh časih k so zdej ni čudno, da časa zase ni, še posebej me mamice to pogrešamo.
Če odmislim gospodinjstvo in službo, bi ga imela na pretek!
Tak sistem ne vodi nikamor na boljše in mene večkrat boli k... in pustim vse razmetano in raje zame poskrbim.In moj dragi se z mano strinja...pravi da edino pametno.
Vse ostalo lahko počaka...le jaz in moj sin ne.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čas zase
8.3.2005 6:48:03   
Pajaca
Do 22.12 sem ga imela kadar sem ga želela, pa je moj dobil gips in še kar nekaj časa ne bo mogel nič.... tako da pogrešam tisti čas. Prej pa mi je sam velikokrat rekel, dej pejd že nekam, da bova midva mal sama, te mava že dost.... Tako da sem šla kamor sem hotela, v šoping na kofe s prijatelco, k frizerju.... zdej moram pa njegovi mami rečt, da merka oz da je na telefonu, da jo pokliče če se zvečer slučajno zbudi.... pa grem bolj redko kam. A bomo že poštimal tole nogo ni vrag in bosta spet mela svoje popoldneve in večere... jaz pa po svoje.... JUPI!!!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Čas zase
8.3.2005 8:31:19   
viv_
Oj,

jaz si kar vzamem čas zase. Ponedeljki in četrtki zvečer so rezervirani zame - najprej aerobika, potem pa še babji čvek. Tamala pa lepo spi - če slučajno moža takrat ni doma damo baby phone k babici pa je.

Včasih se dobim kakšen večer tudi s prijateljicami ali pa sošolkami iz faxa.

Nedelje zvečer greva pa ponavadi z možem sama v mesto na en sprehod pa na kakšno pijačko - takrat je pa spet baby phone varuška :)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Čas zase
8.3.2005 8:33:00   
NinKa
Joj, punce jaz sem imela zadnji vikend ful krizo glede casa zase, sem bla malo pred tem da spakiram in zbežim za kak dan dva.

Midva z dragim sva tut sama z miskotom in ker dragi v sluzbi sem vecino dneva z njim. Zadnje case pa je misko en pravi mali :hudicek:, ful isce kje so meje, isce kaj lahko in kaj ne,....spi tut bolj malo cez dan. Se samo kaksno urco in pol po kosilu.

Po tistem ko pa gre spat pa se grem ucit. Pa se do kakih 1,2 h zjutraj ucim. Pol se pa dan znova ob 8h zacne.

Bom mogla pocasi nekaj zase naredit, ker mi je res ze vsega pun kufer. Pa mi dragi pravi naj faks malo na stran dam, pa ce ne gre. Rada bi ga cimprj naredila, bi ga ze mogla, pa sem 8 mesecev nosecnosti prelezala.

eh. malo sem mogla pojamrat, saj nimam nikomur. Prijateljice so se brez otrok tok da ne vedo kako je, ce se miskoti ne smejejo cel dan, ampak jim zobki rastejo.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Čas zase
8.3.2005 8:39:55   
viv_
NinKa, poznam ta občutek...

Jaz si vsak teden rečem, da germ za vikend na morje (mamo hiško), SAMA, da bom sam spala 2 dni in nič drugega, ampak tega kar ne morem narest... Se mi zdi škoda vsake ure, ki je ne preživim s ta malo...

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Čas zase
8.3.2005 8:52:39   
puncica
Hmmm:zmeden2: Ne glih, popoldne sicer večino skrbi za tamalo mož, jaz pa takrat na RR al pa kej pospravim al pa knjigo berem. Nič posebenega. Mater se bom morala mal društveno udejstvovat :)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Čas zase
8.3.2005 9:20:45   
Magi*
no ja, moja pikica je še zelo majhna, da bi jaz lahko imela kaj veliko časa zase. pa vendar si ga malo ukradem. kako soboto dopoldne, ko je ati doma, skočim malo po trgovinah, zdaj bom začela s kakšnim športom (pa še ne vem s kakšnim), zvečer si tu in tam privoščim kopel. v bistvu pa bolj kot čas ekskluzivno zase komaj čakam, da bova z Zarjo lahko skupaj vandrali okoli. ko bo malo topleje si bova privoščili daljše izlete in sprehode. zaenkrat greva samo na obisk k sosedi, pa k mojim domov, pa seveda sprehodi.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Čas zase
8.3.2005 12:35:47   
žiža
joj moji hobiji so tud čist na stranskem tiru. Pri meni pa ne gre zato da bi se rabla spočit, ker za enkrat s tem nimam težav, samo pogrešam stvari, ki jih tako rada počnem. Ni več časa za šivat. Pevske vaje glih iste dneve kot ima moj možek godbo, tako da sem brez varstva in še brez avta. Zdej sem se lotila štrikanja, tako da lahko še Tv zraven mal bulim.
Komaj čakam da bo skopnel sneg da bomo spet lahko v hribe rinili, vsi trije!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?