|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menjava službe
23.9.2008 22:21:52   
mala maja
nimam pojma na ker podforum to paše in bom malo zatežila vsekakor pa dobrodošel kakršni koli nasvet.

Rada bi zamejala službo, ker se v tem kolektivu ne počutim več dobro. Služba me ubija, sem totalno zamorjen človek in to tolk, da se mi je žal da sem se šolala za ta poklic in se še naprej na fax vpisalauser posted image . Svojo nevoljo stresam nad otoki in možem, ter povsod okoli. V službi sem zaradi nezateresiranosti postala full površna, bolj se trudim slabše je.user posted image  Enostavno se moram prav vsak dan v rit brcnit da vstanem in grem na šihtuser posted image . To nikamor več ne pelje ampak ne najdem izhoda iz te luknje.

Ne bom trdila da ni povpraševanja za moj kader, čeprav ga je malo amapk vseeno ne najdem nobenega pravega razpisa za prosto delovno mesto, ki bi mi ustrezal. Pa ne da se mi zdi daleč hodit amapk prvo mi gre če sem dovolj sposobna, če bom zmogla.....potlej pa sej bodo vsi rekli da nisem sposobna za nič.  Potlej je tukaj nekje daleč v srču pri obeh želja še po enem otroku in bojim se da se bo zgodba ponovila, da bom odšla na porodniško in me bodo takoj odpikal stran. Enostavno imam občutek da so mi v tej službi zbili moralo v nulo in sem samo še za v koš. Ne upam napisati nobene nove prošnje user posted image user posted image user posted image

Mah delali bi karkoli samo da se rešim iz tega, po drugi starni pa se bojim da bo še slabše.

Sem res tako čudna in se delam norca kot pravi kolegica, iz tistih ki že dal časa iščejo službo?
Kako naj si vzdignem samospoštoanje da bom bila zmožna sploh it kam na razgovor in me ne bo strah da me bodo vsi zasmehovali?
In sploh kako naj se po 8 letih lotim pisanja prošenj in iskanja službe.user posted image

pa hvala za kakršni koli nasvetuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menjava službe
23.9.2008 22:31:31   
Anonimen
In sploh kako naj se po 8 letih lotim pisanja prošenj in iskanja službe.


Prosnje ti ni treba sestavit, bos pa morala sestavit zivljenjepis.

Z njim se lahko obrnes na katero od kadrovskih agencij. Ravno danes sva govorila z enim od bivsih sodelavcev, ki je na ta nacin zacel iskati sluzbo in je bil slisati zelo zadovoljen s pristopom. Lahko ga vprasam, kje je imel intervju, ce te resno zanima.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: menjava službe
23.9.2008 22:35:06   
lemavrica
No če smo čisto natančni bo morala napisati Prijave in Življenjepis. Drugače pa kar pogumno, vsedi se, premisli in sestavi življenjepis, prijave boš pa potem ko boš našla razpis ki te zelo zanima. Tudi jaz sem mislila da po porodniški ne bom več našla službo, sploh s svojo smerjo izobrazbe, pa sem jo, celo čakali so me 2 m da sem bila lahko z otrokom do vstopa v vrtec in sem zelo zadovoljna.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: menjava službe
23.9.2008 22:36:44   
Anonimen
No če smo čisto natančni bo morala napisati Prijave in Življenjepis.


Ne, ce ti agencija isce zaposlitev, prijava ni potrebna.

Glede na to, da sluzbe ze kar nekaj casa nisi iskala, da niti nimas pravega filinga, kako in kaj, bi na tvojem mestu naredila ta korak. Kako se ti zdi, mala maja?

< Sporočilo je popravil Mič II -- 23.9.2008 22:37:48 >

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: menjava službe
23.9.2008 22:44:16   
mala maja
user posted image ne da nimam filinga kako pristopit, amapk se prav bojim pristopit. Kot sem napisala imam moralo na nuli in mislim da nisem sposobna nič.

pa še kamorkoli pogledam za službo ugotovim, da smo s tem podjetjem ža sodelovali in se bojim da bi imal praveč stikov s zdajšnjim podjetjem. Ampka znimivo prav enako se je zgodilo sodelavcu pred menoj. tri leta je iskal službo da je našel tako da nima veze z našim podjetjem.
Rada bi šla nekam na novo magari v drugo stroko.user posted image user posted image

In ja sestavit življenjepis je pa sploh druga zgodba amapk to bi že "spacala" skupaj.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 23.9.2008 22:45:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: menjava službe
23.9.2008 22:46:27   
Anonimen
ne da nimam filinga kako pristopit, amapk se prav bojim pristopit. Kot sem napisala imam moralo na nuli in mislim da nisem sposobna nič.


Sicer ne vem, ce ti pri tem pomagajo na agenciji..ampak zagotovo te postavijo vsaj na optimisticno realna tla, da ves, kje si. Oziroma fajn je iti iz poznanega okolja ven, ker zaradi dreves ne vidis gozda; zato, da dobis novo perspektivo in nov zagon.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: menjava službe
23.9.2008 22:48:48   
lemavrica
Premagaj strah. Vzemi to kot en nov izziv, boš videla ko boš dobila prvi razgovor se ti bo morala dvignila. Pa če te je strah vaših poslpartnerjev, pa probaj v kaki drugi stroki. 

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: menjava službe
24.9.2008 11:04:25   
enkratna
Preberi knjigo "Kje je moj sir?"

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: menjava službe
24.9.2008 11:16:53   
Piruri
Pogumno...ti kar napiši prošnje, pošlji jih okoli, boš vdela, ko boš dobila kakšno vabilo na razgovor, boš vsa naspidirana, ker je to lahko korak k boljšemu počutju....in tako moraš tudi razmišljati...

...vem, kako ti je, sem lani prestajala isto štorjo o nezadovoljstvu, stresanjem jeze v domačem krogu, slaba volja, nezainteresiranost...in sem se odločila temu narediti konec, ker je res postajalo nevzdržno...no, službe še vedno nimam, vendar sem tako zadovoljna, ker se lahko posvetim svoji družini, tačas mi je uspelo diplomirat...sedaj pa se posvečam svojim hobijem in upam, da bo kdaj to postalo moj vir prihodkov...
Bolj sem se umirila in vem za naprej, če bom dobila službo, se bom izogibala podobnim situacijam...

Res je, da smo dandanes odvisni od prihodkov-denarja, služb,..., vendar moraš predvsem pomisliti za kakšno ceno...ne se podcenjevat in bodi samozavestna in odločna pri svojih zahtevah...predvsem pa neredi tako, da ti kasneje ne bo žal, da se nisi odločila za spremembe....

Veliko sreče pri novih izzivih...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 24.9.2008 11:17:20 >


_____________________________

www.by-ab.si

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?