|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlečni riž
21.10.2008 9:14:35   
polona25
Mene zanima kako ga pripravite, da je ravno prav redek oz. gost?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mlečni riž
21.10.2008 11:02:51   
pikecpokec
Jst ga skuham precej na gosto, pa potem dolivam mleko po potrebi.
Recimo eno skodelico riža in 3 skodelice mleka. Kuham ga pa precej dolgo, kako uro recimo. Mora ratat malo razkuhan. Samo potem res pazi, da se ne prismodi. Če vidiš da zmanjkuje tekočite, kr dolij še mleka.
Drugače pa si naj vsak sam na krožniku razredči do primerne gostote. Pa še hitreje se ohladi, če ga zaliješ z mrzlim mlekom.


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mlečni riž
21.10.2008 14:36:57   
kokoska007
Če imaš čas (oz. če se spomniš) ga prej namoči v vroče mleko. Je hitreje skuhano.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mlečni riž
21.10.2008 15:29:39   
Eca
Meni na kraj pameti ne pade, da bi ga kuhala 1 uro. Kupim riž (samo da pogledam kera znamka): Zlato polje - okroglozrnati brušen riž. Skuham ga v vodi v razmerju 1: 3 (1 skodela riža, 3 skodele vode), kuham 12-15 minut. V tem času skoraj vsa voda izpari. Dodam mleko, riž je že dovolj pocast in to je to. Otrokom posujem kakav ali naribam čokolado. Sama imam rada posuto s cimetom, lahko pa dodaš tudi rozine.
Je pa ta riž preverjeno fajn pocast - ima dosti škroba in je meni najboljši za mlečni riž.

Lp, Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mlečni riž
21.10.2008 17:42:47   
robinzon
Za mlečni riž uporabim okroglozrnati riž, ni važno, katere znamke. Zavrem pol litra vode in pol litra mleka, dodam ščepec soli in caa 2 dl riža. Ko zavre pokrijem in izklopim, riž se sam kuha caa 20 minut. Uporabljam posodo z debelim dnom. tako, da drži toploto.

Tudi proseno kašo vedno zakuham v mešanico vode in mleka.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Pralni prašek


Katerega uporabljate in ste z njim zadovoljni?

Ariel (42%)

Persil (26%)

Luna (7%)

Faks (1%)

Dash (13%)

trgovinske blagovne znamke (11%)


Število vseh glasov: 9937

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!