|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pod dveh mesecih
11.12.2008 18:34:44   
love100
Kaj naj naredim. Punca zelo paničari ker dva meseca poskušava imeti dojenčka in še vedno nič, vsakič znova ko dobi menstruacijo je žalost. Kakšna je možnost da je z nama kaj narobe? Sexala sva cev mesecvsak drugi dan in nič.
Prosim nasvete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pod dveh mesecih
11.12.2008 18:40:21   
Ploha
pa ne take panike delat,...zelo malo parom uspe v prvem poskusu,...naj se sprosti in odmisli otroka pa bo,...

(odgovor članu love100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pod dveh mesecih
11.12.2008 19:02:13   
Netopirčy81
Nam je v prvo ratalo po 9 mescih.

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pod dveh mesecih
11.12.2008 19:06:32   
corfu
Najprej se skulirajta in popolnoma odmislita otroka. Saj bo drugače sex postal odpor in proizvodnja, ne pa ljubljenje. Midva sva za prvega rabila leto dni, za drugega pa skoraj dve leti. Če po dveh mesecih ni nič ni to nobena tragedija, do enega leta ginekologi nič ne ukrepajo, saj je to doba v kateri naj bi se spočel otrok.

Želim vama vso srečo!

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pod dveh mesecih
11.12.2008 19:09:24   
RayBan
Panika ne bo koristila nobenemu, in 2 meseca res ni dolga doba. Moraš vedeti , da je v vsakem mesecu le nekje 20% možnosti da uspe, če sta oba partnerja zdrava, če so pri enem ali drugem težave pa še manj. A do enega leta poiskušanja je normalno.

Ima pa po statistiki težave z zanositvijo že vsak 10. par.

(odgovor članu love100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pod dveh mesecih
11.12.2008 21:15:55   
mama_milchy
nama je v prvo uspelo res v prvem poskusu, v drugo pa v par mesecih ampak šele ko sva odmislila otročka in uživala v seksu

prvo: seks ni proizvodnja otrok ampak užitek in ga je treba uživat,
drugo: 2meseca pa ni neka dolga doba da bi človek reku, da to že predolgo traja.

Torej odmislita otroka in uživajta v seksu, nosečnost pa pride; če vam po enem letu ne uspe, pojdita do ginekologa in takrat naprej; ne obupat prej.

srečno  

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pod dveh mesecih
11.12.2008 23:12:15   
glen
Če bi gin. postavil tako vprašanje, bi ti rekel, dokler ne poskušata že leto ali nekateri pravijo celo dve ni nobene panike da bi bilo karkoli narobe, saj ima vsak par zelo malo možnosti da bi vsak cikel zanosil.
Ko je prijatelca omenla gin., da delajo na drugem otročku že eno leto, pa ni še nič in da je prvi ratal takoj, ji je rekel samo,gospa umirte se,sprostite se in če še čez eno leto nebo nič,bomo iskali kje je vzrok.Nasledni mes. je zanoslila.
Tako svetujem tudi vama,sprostita se in takrat ko bosta najmanj pričakovala bo ratalo,upam da čimprej.
Srečno

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pod dveh mesecih
12.12.2008 9:43:10   
Lalica1
Najhuje je to, da punca dela paniko. Povej ji naj se lepo pomiri, ker enim pač rata v prvo (nama že 2x in mož pravi, da se sploh več ne bo trudil, ker mu menda uspeva user posted image ), drugi pa potrebujejo veliko časa. Npr. moja najboljša prijateljica se je s fantom trudila zelo dolgo. Potem je že šla na pregled in so ugotovili neke probleme pri njej in še neke pri fantu. In bila sta naročena že na kliniko v MB. Tako sta se verjetno sprijaznila s tem, da jima pač bojo oni pomagali. Rešena sta bila skrbi. In ni minilo tri tedne, ko me kliče, da jo bolijo prsi, pa vse je nekam čudno,....Rodila je dva dni za mano, brez obiska klinike.

Res ti svetujem, naj se tvoja draga pomiri, ker to najbolj vpliva na zanositev. Psihične ovire so največkrat krive. Koliko parov mora prvič zanositi umetno, drugič pa sami brez problema? Zato, ker se več ne obremenjujejo a bo, in kdaj bo. Če bo, pač bo in vedno je.

Držim pesti in vem, da bo tudi vama uspelo. Srečno!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pod dveh mesecih
12.12.2008 10:33:24   
rosisa
Tudi jaz mislim da se ne sme sekirat in čim bolj odmislita to "proizvodnjo". Pejta raj kam skupaj ven in ni treba user posted image  sam zarad otroka vsak drug dan. Pelji jo v kino, na večerjo, zvečer na kuhano vino v mesto (kjer je lepo okrašeno),koncert...kamorkoli samo da bo imela vsaj mal stran misli od tega in tako bosta oba bolj sproščena in za akcijo. Čim bolj ji zapolni te "delovne ure vsak drugi dan".user posted image

Sploh pa glede na to da 2 meseca probavata sploh še ni panike! 

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pod dveh mesecih
12.12.2008 12:20:53   
baguSka
user posted image  dej jo mal pomiri in ji povej naj pride magari mal na forum... enim ne uspe po vec let!!

(odgovor članu love100)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pod dveh mesecih
12.12.2008 12:22:03   
baguSka
Aja pa se to, dohtarji svetujejo sexanje 2x tedensko! Najbolj zazeljeno in dovolj pogostokrat, da se prime... za boljse plavalcke v tvojih mosnjickih. user posted image

(odgovor članu love100)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?