|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pasji hoteli
8.4.2005 9:27:22   
Seven*
Glede na to, da sem noseca in imam malega otroka, bomo letos verjetno sli dopustovat le za kaksne 4 dni v apartma. Zato se zelo nagibam k temu, da bi dala mojo psicko v pasji hotel, ker druge moznosti nimam. Imate kaksne izkusnje z njimi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pasji hoteli
8.4.2005 9:29:06   
Tada
psička bo žalostna;....
jaz bi jo raje imela s sabo,...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pasji hoteli
8.4.2005 9:36:04   
Anonimen
Če bi bila jaz na porodniški, bi se ponudila za varstvo, tako pa žal, ne gre. S pasjimi hoteli pa nimam izkušenj. Saj ponekod pa dovolijo imeti živali, se mi zdi. V avtokampu, kjer smo mi, jih. Po moje tudi v kakšnih apartmajih.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pasji hoteli
8.4.2005 9:37:51   
Nogavička
Poglej na mojpes.net na forum.

L.p.:rozica::rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pasji hoteli
8.4.2005 9:39:26   
fricka
Mi smo dali muco v pasji hotel- imela je zaprto sobo ločeno od psov. Se mi ne zdi, da bi karkoli trpela. Običajno imajo takšni ljudje radi živali in so zelo ljubeči do njih. Edino malo bolj nas je imela rada, ko se je vrnila domov in bila bolj prijazna do nas.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pasji hoteli
8.4.2005 9:41:05   
Jančika_
Pri Dramljah je Zonzani, ki je zavetišče in hotel. Poznam ljudi, ki imajo dobre izkušnje.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pasji hoteli
8.4.2005 9:47:51   
Pupica
Seven če se zastopi z :kuza: Ž spola jo kr k nam prpel. Bo mela naša Tara mal družbe:bravo::bravo::bravo:
:)-:)-:)-

A druge variante ni? Ker :kuza: se bo res stran odrinjeno počutila:(

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pasji hoteli
8.4.2005 10:26:53   
nežka71
našega Ledota sem imela že parkrat v pasjem hotelu. vedno je vesel ko ga pripeljem.smešno pa je to, da ko ga pridemo iskat noče domov. očitno mu je zelo všeč.
mi smo zelo zadovoljni. :bravo:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pasji hoteli
8.4.2005 10:37:08   
Seven*
Manca, bi mi lahko povedala kam ga vozite in kako tam izgleda zadeva?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pasji hoteli
8.4.2005 10:39:09   
borovnička
Midva svoje še nisva dala v hotel. Si ne znam predstavljat, da bi jo tam pustila, ker je hudo na naju navezana in ne vem kako bi se ta varianta obnesla. Midva si vedno zrihtava varstvo zanjo. Ponavadi pride od mojga :love: nečak al pa tašča. Midva bi tvojo z veseljem vzela, ampak je najina tko ljubosumna, pa še s psičkami ne gre preveč skupaj.:zmeden:

Upam, da najdeš kako luštno rešitev za psičko. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pasji hoteli
8.4.2005 10:44:33   
Seven*
Ma saj hoteli niti niso tako zelo slabi, ce poisces enega dobrega.. Eni psi so celo veseli, ker se lahko nanorijo koliko hocejo.. Problem je v tem, ker moja psica niti ne spada med prevec majhne pasme. Tiste male "baterijske" lazje h komu das, kot pa taksno mrcino. Je namrec mesanka z labradorcem in precej navihana/razvajena.. Si kar ne morem predstavljat, da bi jo en imel doma... Rajse dam denar, pa sem brez slabe vesti, ce jih bo jezila.. :)-:)-:)-:)-

Razmisljala sem o necem taksnem. To se mi ne zdi prehud stres.. :)


1. Pasji hotel gospe ******** iz okolice Vrhnike! Super hotel - pa naj se obrazlozim, da ne bo reklama tja v tri dni!
Psi zivijo in spijo z njo v hisi, skupaj z ostalimi varovanci (ce so "lahko" skupaj! - v nasprotnem primeru ne vem). Imajo ogromen vrt na razlopago, po katerem lahko prosto tekajo! Ona ima tudi pasjo solo, tako da psa zraven se kaj nauci!
Cena je, mislim da (ne me drzat za besedo) 3000 SIT, v katero je vkljuceno vse!
S sabo lahko prineses igracke, njegovo dekico - kakor se zmenis!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pasji hoteli
8.4.2005 10:48:08   
borovnička
Seven, ja kje pa je ta hotel bliz Vrhnike? Sem namreč prvotno iz Vrhnike, pa še nism slišala za ta hotel :zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pasji hoteli
8.4.2005 11:04:49   
nežka71
Mi ga vozimo v pasji hotel Kekec v Novi Gorici.tel.041 352 046 g. Majda.Oskrbnica in njen mož zelo dobro znata delati z živalmi. Ko ga pripeljem ga imajo nekaj časa spuščenega v zagrajenem dvorišču da se privadi novega okolja. Zvečir jih zaprejo v bokse. Zjutraj jih zopet enega po enem spustijo ven. Skupaj nikoli zaradi varnosti. Je pa naš domač z njihovo psičko in sta kar skupaj. Resnično sem z njihovo oskrbo zadovoljna. Lani sem ga prvič pustila za 10dni ko je bil star 5 mesecev. Strah me je bilo kako se počuti pa sem starše poslala v izvidnico. Počutil se je kot doma.Ko vidi kam gremo začne kar veselo cvilit. Naj povem da imam Aljaškega malamuta, kateri so zelo navezani na gospodarja a naš nas tam ne pogreša preveč.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pasji hoteli
8.4.2005 11:05:07   
Seven*
Gre za privat zadevo. Nic vecjega. Ima ga ena gospa, ki pse trenira. To je pa tud vse kar vem.. :) Se bom pa vsekakor se malo pozanimala..

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pasji hoteli
8.4.2005 15:39:15   
kalimero
Pred leti smo dali kuža v "hotel" v Kranj. Tudi k eni pasji trenerki. Verjamem, da je bilo zanj v redu poskrbljeno, ampak NIKOLI VEČ. Mi smo imeli pokvarjen dopust, ker smo se samo sekirali, kako bo prenesel, ko smo ga pa prišli iskat je bil pa par dni na smrt užaljen. Verjetno se večini to zdi smešno, pasjeljubci pa bodo vedeli, kaj mislim.
Od takrat naprej je šel vedno z nami. Tudi v apartma in v camp, enkrat celo v hotel. Nikoli nismo imeli z njim nobenih problemov, pa tudi v hotelu in apartmajskem naselju ni bilo nobenih pripomb.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pasji hoteli
8.4.2005 16:32:40   
Anonimen
Kar s sabo ga pelte, boste že sfolgal. Kaj pa je en "otroček" več.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pasji hoteli
8.4.2005 18:12:55   
*missy*
Pa še moja zgodba(na kratko):

Imali psička rotweilerja in majhno psičko mešanko,nekega dne sta odšla in se čez 3 dni vrnila, psiček oz. pes je bil po vrnitvi dokaj živ in se ga je težko obvladovalo zato smo ga dali med dopustom za 7 dni v hotel saj ga babica nebi obvladovala. Psu mislim da ni bilo hudega saj je hotel bil všeč tudi nam in prijazni oskrbovalci...v glavnem pes je po 7 dneh bil doma zadovoljen...čez par dni pa pride dedek in reče da je pred kakimi 3 tedni ušel rotweiler tudi nekomu iz bližje vasi.Ker se je naš pes obnašal drugače smo poklicali tja in mu rekli da naj ga pride pogledat in ko je prišel je ugotovil da je njegov pes???!!!!nas je skoraj kap(psa sta si bila zelo podobna le da je bil ta nekoliko debelejši in temnejši pa smo si mislili da je medtem ko se je zgonil nekoliko odrastel...)kje je nas pes smo se spraševali in ga nato mrtvega našli v gozdu saj so mu verjetno odpovedale njegove bolane tačke.!!Ta zgodba se mi zdi sicer žalostna in smešna obenem - kako da ti pasji par uide in se nato vrne v isti"postavi" čeprav to le ni to...

No kakorkoli temu psu(ne našemu) smo plačali počitnice v hotelu in prav nič se ni pritoževal!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?