|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je mogoče
6.2.2009 7:55:57   
mojgal
Pozdravljeneuser posted image jaz bi vas vprašala če ima mogoče katera podobno izkušnjo in sicer sem v 2 noseča 8 tednov in me spodaj v nožnici kjer sem bila šivana pri prvem porodu neznansko boli tako da se komaj vsedem ko grem na blato me boli.
Ali je to možno da me to boli ali je kaj drugega. Zelo vesela bom bila kakšnega nasveta in mnenja ker me res skrbi.
Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je mogoče
6.2.2009 8:23:27   
maja1488
Mene je tudi na začetku bolelo. Sam ne tako fanj, da nebi mogla sedet normalno. Me je pa potem nehalo. Če te res fanj boli, najboljše da pokličeš G, pa greš pokazat.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je mogoče
6.2.2009 10:03:15   
mojgal
v četrtek imam pregled saj v bistvu sedim lahko potem ko se vsedem preden se pa vsedem me pa zaboli upam da ni kej resnega pa hvala za odgovor

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?