|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJKE
17.5.2005 8:47:51   
L & L
Prav eno lepo jutro vam želim:sloncek:. Kje je kakšna junijka haloooo. Jast že komaj čakam na junij in si želim da bi vse potekalo dokaj normalno. Kar se tiče kg sem na +13 :ups:. ampak s tem se bom ubadala po porodu. Moje počutje je vredu, če odmislim bolečine v križu, med spanjem v kolkih, čez dan pa otrdevanje trebuha. Joj samo jamranje me je:ups:, ampak saj upam da me štekate, nekje se moram potožit;). Vsem želim še naprej lepo in uspešno :nosecka:, pa upam da se še kaj beremo. LP od L&L :miska:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JUNIJKE
17.5.2005 9:07:15   
mammy26
evo mene,

rok 01.06. CR bo izveden 02.06. Počutje čez dan bp, ponoči katastrofa, kg +17, a se ne sekiram preveč ker vem da bo šlo vse dol.

Komaj čakam da spoznamo našo peto članico družine ali člana, sedaj ne vemo več ker niso več sigurni.

Se beremo,

pa pa :sloncek:

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JUNIJKE
17.5.2005 9:39:34   
*maja
Evo še nas. PDP 18.6. počutje solidno, kilce +7 kg, spanje zadnje čase pa vse slabše :((. Zjutraj ko se zbudim sem povožena kot da bi me zgazil 10 tonski kamion. Me pa zadnji teden matra tudi trd trebuh, je že prav zoprno. Še dobro da imam jutri pregled pri G, da mi pove če se slučajno že kaj dogaja, ker imam občutek, da tokrat pa ne bo šlo čisto do konca, sploh glede na to da je to že moja tretja nosečnost. Bomo videli ;).
Komaj že čakamo da vidimo našega :duda:.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JUNIJKE
17.5.2005 10:56:40   
mishka
...rok 9.6...upam, da bo prej. Zelo si že želiva videti našega otročička; nikoli ni hotel pokazati kaj bomo dobili :)-
O kiligramih raje ne bi...postala sem pravi :sloncek:
Otrdevanje trebuda...skoraj sem se že navadila, le moj dragi še vzganja paniko kaj je narobe, kolki me ful bolijo med spanjem, občasno me že špika v trebuhu ali križu...sicer me križ ne boli :bravo:
...bolijo me pa vsi sklepi...posebej zapestja in prsti...nobenega prstana ne dobim več gor :((, -tudi poročnega ne-upam, da se to po porodu zopet normalizira...
Lepe dneve do konca in čimlažji porod...
Mishka

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JUNIJKE
17.5.2005 11:15:51   
Lana_s
4.6....se mi tak že vleče, nikamor ne mine čas. Prsti na rokah zatečeni, noge kot:sloncek: podplati pečejo, drugače pa je vse vredu. Samo malo tečna sem že zadnje čase. Spanje pa tak že lep čas ni tak kot bi naj bilo.
Drugače pa počasi končujemo spalnico, danes grema omare in posteljo naročit - tak mimogrede - ve mogoče katera kako dolgo se pri Rutar-u v MB čaka, da si jo lahko odpelješ?

Za otročka že imate vse? Meni še edino kozmetika manjka, pa previjalna komoda, ostalo pa bo zaenkrat. Več bomo pa sproti videli kaj sploh rabimo - smo še začetniki.:duda:
Naj vam čas hitro mineva, pa več oglašanja tu gor:bravo:

Lep pozdrav:rozica:

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JUNIJKE
17.5.2005 15:27:47   
boško
Evo še jaz, rok 10.6. tudi meni se vlečejo ti dnevi, poćutim se v redu, razen tega da sem zvečer utrujena, namreč še vedno delam, ker sem študentka in se dobro počutim:bravo: imam še možnost da kaj zaslužim za našo princesko.
drugače pa meni tudi noge tako otekajo:sloncek:, da je kar groza, zvečer spim še kar samo obračanje je pa težje.
Kako pa kaj razmišljate o porodu ? Mene je enkrat ful strah in bi najraje še kar 3 mesece ali pa tud več nosila takega bušita (ker sedaj že vem kako je to), za rodit pa si sploh ne znam predstavljat kako bo:zmeden2: na trenutke me je ful strah, pa še sama ne vem zakaj.
Povrh vsega pa grem v soboto še na poroko:bravo::bravo:, samo upam da bo lepo vreme.
No junike pridne bodite, pobožajte svoje bušije pa upam da se še večkrat kaj pišemo.

lp:nosecka::roza:

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JUNIJKE
17.5.2005 17:19:05   
SashaB
Mi imamo rok čisto malce kasneje - 24.06:)-, pa se mi zdi da je šlo vse skupaj tako hitro.

Za enkrat počutje še super in tudi trebušček ni preveč velik +12kg, tako da spanje še kar gre, samo sklepi nekaj štrajkajo.:hudicek:

Komaj pa čakava da vidiva našega pikca:modri:
Lp Saša

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JUNIJKE
17.5.2005 18:17:58   
mimica
Meni pa vedno bolj postaja jasno oz. se zavedam, da bom morala kmalu roditi ! Panika ! Prej me sploh ni bilo strah, še mislila nisem na porod, sedaj pa mi vedno bolj postaja jasno, da se bliža dan D. Nakupljeno in pripravljeno je skoraj vse, počutje dobro.
Opažam pa, da postajam vedno bolj nemirna oz. nestrpna. Komaj že čakam, da zagledam najinega:duda:

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?