|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni mi vseeno...
26.5.2005 21:01:45   
bini
No, tokrat še jaz z eno družinsko temo... če se kateri da, bom vesela kakega mnenja...
torej - imam čudovitega moža, ki ima starše, ki so 'zanimivi' - imam ju rada, ju spoštujem, obožujeta svojo vnučko, pomagata (finančno ali drugače) kadarkoli to rabiva... imata pa eno pomankljivost...
ne znata izražat čustev in posledično npr. skoraj ne prideta na obisk k nam brez povabila (stanujemo 5 minut narazen z avtom), če že prideta in je slučajno že kdo pri nas, se odpeljeta mimo...kadar moža, torej njunega sina ni doma (trenutno je službeno 3 dni od doma) se niti slučajno ne oglasita ali pokličeta pri meni in njuni vnučki - tudi če bi ju povabila... mož pravi, da je vse to zato, ker se nočeta vsiljevat - ja, boste rekle - kaj stokaš ko imaš idealnega tasta in taščo... ampak mene pa to moti... ker da moraš domače ves čas prosit in vabit kot kakšnega hudega predsednika ... no ja...pa vem da se vsak dan vsaj 5krat pelje mimo :zmeden:...

sem tud že sama šla brez moža do njih, dala pobudo, skušala direktno in indirektno povedat, da jih bomo ful veseli, pa vedno ostane pri tem, da pač mi hodimo na obiske kolikor pač to znese...

in kje je glavni problem?? v tem, da imam jaz potem občutek, da sem verjetno jaz tisti krivec oz. moteči faktor zaradi katerega se nas izogibata... mož pravi naj se ne sekiram, ampak občasno pa zaboli... še posebej ker se moji starši obnašajo precej bolj sproščeno in mi je žal, da bo pač moja hčerka imela bolj tesne stike z enimi starimi starši kot z drugimi, pa bi lahko bilo drugače...

eh,.. sej je brez veze, vem... pa bom vseen vpisala tale post... sem se sam morala izkašljat, čeprav vem da tole najbrž sploh ni pravi 'problem'... je pač nekaj kar me občasno muči.
hvala ker ste prebrale.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ni mi vseeno...
26.5.2005 21:07:09   
Anonimen
:bravo:mene pa to nebi motilo čeprav moram moje starše vabit na obisk nonstop pa pridejo le za otrokov in moj roj.dan.so mogoče bolj moderni in se res nočejo vsiljevat nikomur.tudi jaz vedno prej pokličem ko grem na obisk h komurkoli.eni bi radi bili skup vedno drugi pa pač ne.ljudje smo različni.:rozica:

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ni mi vseeno...
26.5.2005 21:14:51   
bini
mogoče nisem bla dovolj jasna... sej jih nočem vsak dan gledat :)-:)-.. fora je v tem, da če ne bi bilo naše pobude se tudi po par tednov najbrž ne bi videli, kar pa se mi glede na to da imamo dobre odnose, zdi smešno... ker če mi ne damo pobude, potem se onadva total zase držita, po par tednih sta pa kao užaljena, ker se nič ne oglasmo - ponavad takrat kadar je res preveč stvari (služba, študij, otrok pač poberejo čas)..
smo si pa res različni..:ups:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ni mi vseeno...
26.5.2005 21:19:26   
puncica
Jah po moje ne moreš nič več nardit, kot to kar si že, da si se pogovorila in ni bilo efekta. Ne se počutit kot moteči faktor, če jim tako paše pač ok. Mogoče pa vi večkrat pejte na obisk tja, pa bo hčerkica tud njiju bol poznala. Pa ko ste na obisku se ukvarjata kej z vnučko?
No upam da boste nekako uredil zadeve:bravo:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.5.2005 21:41:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   ni mi vseeno...
26.5.2005 21:43:52   
Jančika_
Kaj pa, če bi se dogovorili, da prideta recimo enkrat ali dvakrat na teden ob določeni uri? Kaj pa vem, recimo ob torkih in sobotah ob treh. Reci, da bi rada, da ju tamala bolje spozna in da bi bilo fajn, če bi se onadva takrat igrala z njo. Mogoče uvedete skupna kosila vsaka 2 tedna pri vas?

Pri nas je bilo podobno, kar naprej sem vabila, ampak nikoli noben ni imel časa. Se mi je zdelo prav brezveze in sem nehala vabit. Poleg tega mi bolj ustreza, da ga Vasjo odpeljejo - ta čas lahko marsikaj naredim, pa še on menja okolje.

Sčasoma pa smo uvedli nek sistem, ki ustreza vsem - svakinja pride in malega pelje na sprehod, kadar dela deljeno in ima vmes tri ure fraj. Moja mama ga vzame ob petkih po službi in ga ima do večera (pa seveda dedi tudi), včasih tudi čez noč. Vedno pa v soboto dopoldan. Ko je mali pri dediju in babici, ponavadi prideta tja še svakinja in moj brat, pa prežulita malega:). Ob sobotah potem moja mati skuha še kosilo za vse nas.

Tast, ki je invalid in ne vozi, nas skoraj vsak teden povabi kam na kosilo, to se dogovarjamo sproti. Vmes pa Joe pelje malega k njemu kar tako, kadar je le prilika. Nekako poskušamo čas in obiske razdeliti tako, da ustreza vsem in da nihče ni prikrajšan.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ni mi vseeno...
26.5.2005 21:45:14   
bini
ja, sej vem... takšna pač sta..
ja, se ukvarjata z njo.. tast kolkor je časa, tašča pa tud... ampak istočasno pa občasno znata pokazat, da sta kao manj 'in' kot moji starši.. ampak sta si čist sama kriva :zmeden:..... sej morda bosta pa s časom dojela, da pač ni greh bit mal bolj domač... hope so 8).. fora je v tem, da imava midva ful ljudi ki pridejo na obisk kdaj tko na hitrco - in ponavad glih takrat ko se kao onadva nameravata oglasit.. in bog ne daj, da bi onadva motila.... ponavad se drugi obiski glih pokajo, ampak ne morem pa drugih glih iz hiše ven vrečt zato ker onadva prihajata.. :zmeden2:.. eh, res je zmedeno.. tko kot jest :)-

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ni mi vseeno...
26.5.2005 21:49:20   
bini
Jančika.. tole o dogovorih je super ideja, ampak oni imajo tak biznis, ki je totalno nepredvidljiv... in ko se glih zmeniš, pride nekaj nujno vmes.. tko da to pač ne pali...
potem ma pa tast še en hud hobi za katerga gre velik vikendov, tko da tud to odpade, da bi kakšno rutino uvedli.. no, zaenkrat se pač trudimo mi, morda bo potem boljš ko bosta v penziji :)-

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:09:36   
eva1
O kaj bi jaz dala, da bi bilo pri nas tako-pri nas pa pridejo, nč prej ne povejo, če so vrata odklenena, vstopijo, če dojim v spalnici pridejo kar tja in že začnejo-joj kaj je luškan, pa kok se lepo doji....pa da o starih staršah od njega ne govorim-še večje zgage! Bodi srečna, men je enkrat že poknu pilm, ko mi bo pa tadrugič, pa sigurno ne bo več nobenga na spregled pol leta(in takrat bom najbolj srečna)!!!!
Uživaj!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:18:24   
Anonimen
Taka pač sta, to neizkazovanje čustev je del njiju in ti tega ne boš spremenila. Ne bi bilo prav od tebe, če bi poskušala. Spoštuj ju takšna, kakršna sta. Pa saj ju, saj si napisala. Pač so eni ljudje takšni, drugi pa drugačni. Izgleda, da je to pač največ, kar lahko dasta iz sebe. Tako je. Takšna sta. Ti ju lahko samo sprejmeš ali pa ne, spremeniti ju ne moreš. Sta odrasla čloovka z izoblikovanimi značaji in, kot kaže, dobrim srcem.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:20:55   
ribica.
Poslušaj nasvet svojega moža "ne sekiraj se". Prav beden je občutek krivde, sploh če nič ne moreš spremeniti. In ti se očitno zamanj trudiš. Nesramna do njiju nisi, torej se res nehaj sekirat. Če bo kdo kaj hotel, bo že povedal. Če komu kaj ne bo prav, bo tud povedal. Če pa ne bo povedal, pač sori. To ni tvoja krivda.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:33:38   
bini
jap..sem jest vedla da ste tle pametne ženske :bravo: in točno takele nasvete sem rabila slišat, da mi bo vsaj za nekaj časa morda uspelo 'ne sekirat se'.. sem žal tak tip, ki zelo rada iščem krivdo v sebi.... ampak se trudim in večinoma mi kar uspeva, da se prepričujem, da so pač stvari, ki niso odvisne od mene...
fajn si povedala ribica.... če komu kaj ne bo prav, naj pove, drugač pač jest ne morem pomagat... si bom tole zapisala za 'hude čase' :rozica:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:42:14   
Joe
Ta način, da se pojamra brez pričakovanja rešitve, in da se stvar reši brez pravega odgovora, me vedno znova fascinira. Ne razumite me napačno, tema in način SE mi zdita zanimiva!

Splišni pa rula.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:46:31   
Jančika_
Joe, sem ti kakih tisočkrat povedala, da se ženske tako pogovarjamo. Dej si že enkrat zapomni - ne rabimo vsakič strokovnega nasveta, da nam odleže.8)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:47:57   
bini
hehe... Joe... še dobr da maš Jančiko, da ti razloži kako ženske preprosto funkcioniramo..
sej zato nas pa maste tko radi.. ni res?? :rozica:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:50:47   
Joe
Zelo dobro in že dlje časa vem, da gre tako, predvsem zato, ker v praksi zmeraj pozabim. Pri branju in pisanju niti ne, pač pa v govornih vajah. Kva češ...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ni mi vseeno...
26.5.2005 22:52:28   
bini
jap.. govorne vaje vam ne grejo.. maste tole v genih nekej sfušano..
ampak še dobro, da celota dobro funkcionira - vsaj tko jest mojmu pravm 8)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ni mi vseeno...
26.5.2005 23:00:55   
Anonimen
A v tem smislu, Joe, da nekdo napiše, kako je nekaj hudo in grozno in kako mu je hudo in kaj naj naredi, da ne more več, ker bolj grozno sploh ne more bit in tako naprej cel roman (pa ne mislim sedaj samo tebe, Bini, na splošno).

Potem so pa odgovori: ja, kaj češ, tako je. Pa kakšen še v smislu, lahko bi bilo še slabše.

Potem pa se avtor vsem lepo zahvali, ker so ga rešili.

A ni to fino?

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   ni mi vseeno...
26.5.2005 23:06:27   
Joe
Ah, vraga, bom kar napisal (Jančika je v kopalnici, pa si upam...:)- )!

Narava nas je kar dobro izenačila, vendar tudi po odstopanjih, ne samo ujemanjih. Kakorkoli že... glede genov pravim, da bi bilo dobro našemu žabijo eno jajčko odbiti, da bo bolje funkcioniral... če ima moje tovrstne gene... mu bo celota veliko bolje funkcionirala.

Upam, da mi ne bo žal za to sporočilo... Moj muki včasih podivja, sploh če se tiče žabija...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ni mi vseeno...
26.5.2005 23:15:25   
bini
:)-:)-:)-..
no, zdej sm že pozabla kaj me je grizlo...
fajn spite, mene se loteva spanec...
pa hvala vsem..
:rozica:
splišni pa itak rula :bravo:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ni mi vseeno...
26.5.2005 23:21:07   
Joe
Splišni, natančno tako!!! Kot če bi nekdo kriče padal s stolpnice, se razčmoknil na betonu, ostali bi ga pretreseno gledali in pomilovali, se počasi razšli, nakar bi leteči veverčnik vstal, sprhal reklc in pomirjen odšel.

Eh, moram se dati spat. Lahko noč!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ni mi vseeno...
26.5.2005 23:48:38   
Joe
... in rekel: hvala vsem, da sem tako imenitno padel.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ni mi vseeno...
27.5.2005 7:00:07   
Lunca1
Ej, a zamenjaš?:)-:)-:)- Maksimum moje tašče je bil 5x v enem dnevu, pa brez trkanja, dirktno vstopi v stanovanje:grrr:. Jaz bi bila močno navdušena nad tako taščo.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ni mi vseeno...
27.5.2005 7:02:53   
Primoza
Mislim, da ni s tem odnosom nič narobe, glavno, da se človeka ne izogiba partner...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ni mi vseeno...
27.5.2005 8:12:37   
tesa
Mogoče imaš pa samo ti tak občutek in se ti v resnici sploh ne izogibara. Zakaj pa se ne razjasniš in jih kar konkretno vprašaš. Ali pa naj pride z besedo na dan tvoj mož. Včasih se v naših glavah dogaja marsikaj in si domišljamo; resnica pa je čisto druga.
Bodi hvaležna, da imaš tako zlato taščo in tasta in seveda tudi starše.:bravo:
Marsikdo nima nikogar in to zelo pogreša. Idealnoisti pa itak ni. Smo zgleda že tko narejeni, da nismo nikoli zadovoljni. Ali se preveč utikajo v nas ali pa premalo. Kje je prava meja ne ve nihče:zmeden2:
Tudi meni ni vseeno in se zelo sekiram, ker že tako imam samo mami, pa še ta skoraj ne ve , da ima vnukinji in vnuka. Vse ji pomeni posel in politika in
nikoli niti ne pokliče kako je z njimi:((
Na obisk pride samo za rojstne dneve. Pa smo zelo malo narazen doma. Pa kaj naj naredim? Sprijaznila sem se z situacijo in sprejela dejstvo, da so moji oz,najini otroci zrasli brez starih staršev.:(
Zato punca, bodi vesela da imaš tako lepo pošlihtano in da so vsi tako uvidevni.
Lp:miska:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?