|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postelja in starost otroka ??
28.11.2009 21:39:24   
Nastya
Zanima me pri kateri starosti ste preselile svoje otročičke iz posteljice v normalno posteljo ?

Moj user posted image  je star 17 mesecev in smo prejšnji teden dobili sobico zanj, v katero nismo namenoma všteli posteljice (ker je trenutno še pri nama v spalnici) in ima sedaj lepo opremljeno sobo, seveda s taveliko posteljo..sedaj pa seveda ne morem notri uštuliti posteljice - ni prostora, rada bi ga pa tudi preselila v svojo sobo, saj mislim, da je sedaj pa že skrajni čas..in me mešajo občutki, da pa je vseeno še malo premali za v taveliko posteljo..seveda, bi mu namontirali varovalno ograjico - a vseeno..


Kakšne izkušnje imate ve s tem ??

Hvala !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Postelja in starost otroka ??
28.11.2009 21:42:03   
melanija
Do sedaj sem dva otroka preselila v ta veliko posteljo po dopolnjenem 1. letu oz. takrat smo končali z dojenjem.

Nič posebnega, brez problemov, malo smo večerni ritual zamenjali pa je šlo. (predvsem to, da sem kakšno minuto več bila v sobi kot prej ko so bili še v posteljici v najini spalnici)

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 9:18:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Postelja in starost otroka ??
30.11.2009 8:19:09   
lenca1
Mi smo našo dali v svojo sobico in s tem tudi v veliko posteljo (90x200) pri 18m. Moram rečt, da je tud mene skrbelo, če ni prekmalu, ampak moram rečt, da je ful dobr sprejela. Sedaj ima več manevrskega prostora (prej se je v mali posteljici skoz neki zabijala in udarjala ko se je v na pol spanju neki dvigovala). Sedaj že več kot pol leta lepo spi v veliki postelji in moram rečt, da ko smo jo dali v veliko posteljo se je tud njeno spanje precej uredilo. Mislim, da 17m ni prekmalu, le varovalno ograjico dajte na rob postelje.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Postelja in starost otroka ??
30.11.2009 10:47:27   
suzy85
eva je stara 18 mesecev in že slaba 2 meseca pridno spi v svoji sobi v postelji 90x200. spimo vsi boljše. mislila sem, da bomo imeli težave z uspavanjem, ker je bila prej navajena, da je zaspala v najini postelji, tako da je nekdo ležal zraven nje. zdaj pa jo lepo položim, prižgem glasbeno lučko in zaspi. sva pa ji kupila tudi ograjico. brez nje bi bila že x-krat na tleh user posted image

_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Postelja in starost otroka ??
30.11.2009 21:13:31   
taki
Midva sva pa našega preselila pri 21-ih mesecih. V posteljico v svojo sobo. Ker pa je v sobi še francoska postelja, je hotel tam spat. Pa smo ga pustili in potem je bilo konec zbujanja ponoči. Sva ugotovila, da se je v posteljici stalno udarjal v stranice in se je zbujal. No ja, uspavanje je pa drga zgodba....user posted image  

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Postelja in starost otroka ??
2.12.2009 13:06:31   
livia
Ta večja je šla v veliko posteljo, ko je tamala rabila njeno malo posteljo in je prerastla zibko. Takrat je bila večja stara dobri 2 leti. Smo pa to izvedli takoj po dopustu, ker je že na dopustu imela tako veliko posteljo, pa da ni tako izpadlo kot da ji je sestrica zdaj še postlo zasedla.
Je pa že prej spala v svoji sobi. To se je pa zgodilo s selitvijo, takrat je bila stara 18 mesecev.

Z menjavo postelje ni bil problem. Ima ograjico, nikoli ni dol padla, skratka vse ok.
Na svojo sobo se je pa malo morala navaditi. Oziroma sobo obožuje, le da ni mame ob njej ko spi, to ji je manjkalo. Takrat sem bila visoko noseča in itak skoz hodila na wc ponoči tako, da me ni motilo, če se je pač malo večkrat zbujala kot običajno. A je minilo.

Zdaj nas čaka še druga runda, ko moremo preselit še mlajšo, pa kar odlašamo, ker nam tako paše.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?