|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TN RESNIK - Kaštel Štafilić
8.1.2010 13:00:53   
sonce21
Še vedno smo v fazi iskanja dopusta, zato vas prosim za mnenja o Turističnem naselju Resnik - Kaštel Štafilić. Cena je zelo ugodna me pa zato skrbi kakšna je nastanitev, hrana in podobno... Prosim za Vaša mnenja, da bo odločitev lažjauser posted image . Hvala!

LP


< Sporočilo je popravil sonce21 -- 8.1.2010 13:01:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
8.1.2010 13:16:26   
Andre
Oj, mi smo bili tam pred 8-9 leti preko Relaxa. Tudi takrat je bila cena zelooo ugodna. Res pa je, da je bila namestitev bolj ko ne skromna oz. sobe s kopalnico bolj skromno opremljene. Hrana je bila v redu, zajtrk samopostrežen, večerja mislim da 3 meniji na izbiro (dan prej smo naročili) ter solatni bife samopostrežen. Za otroke so imeli klub z animatorji (super user posted image ), pa tudi za odrasle kakšne aktivnosti, če si seveda hotel. Kaj naj rečem. Mi sicer nismo zahtevni gosti, lepo nam je če smo skupaj, ni pa bilo na nekem ah in oh nivoju, če to pričakuješ. So pa bili otroci takrat manjši in jih kaj več od kopanja pa kakšnih aktivnosti v klubu ni zanimalo. Zdaj so večji in bi jim bilo preveč dolgčas.
Ampak, kot sem rekla, je že kar nekaj let od takrat, tako da se je lahko kaj tudi spremenilo..

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
8.1.2010 14:01:40   
sonce21
mi tudi nismo neki zahtevni gostje, samo da je čisto. Sedaj imajo all inclusiv varianto za zelooo ugodno ceno, pa bi mogoče tudi mama enkrat bila na dopustuuser posted image .



(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
8.1.2010 14:02:25   
sonce21
aja, kaj pa bližina letališča, je bil fejst hrup...

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
8.1.2010 14:31:20   
Andre
Ma, niti ne. Se navadiš. Če imaš pa manjše otroke, zna bit pa zanimivo opazovanje letal user posted image . A to si gledala varianto preko agencije?

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
8.1.2010 18:35:21   
sonce21
Ja preko agencije, ampak sem gledala zdaj še ponudbo villa Sagitta v Omišu in je cenovno približno enaka ponudba. zdaj pa se odloči kaj je boljšeuser posted image

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
9.1.2010 0:48:06   
tinx
mi smo bili tam lansko leto zlo zadovoljni,bili smo v roza bungalovih,tko da ti jih priporočam,baje da v apartmajih ni ne vem kaj.bungalovi so skromno nameščeni,ampak imajo vse kar rabiš,Tv, postelje,kopalnico pa zunaj terasico s stoli,pa fajn je ,da avto parkiraš pred bungalov.Meni je blo všeč,hrana dobra,pestra izbira .PA KUHAT NI BLO TREBA !!!!! tko da za ta denar se res splača,je pa res ,da to ni all inclusiv kot je nekje v tujini.Aja, kar se bližine letališča tiče,mene ni prav nič motilo,to ni ne vem kakšen hrup,aja pa Trogir je  blizu in je zelo lepo mesto ,vožnje z avtom cca 20 minut.Jest bom sigurno še kdaj šla,sploh ,če bo omejen proračun za dopust.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
9.1.2010 8:47:43   
sonce21
tinx, hvala za izčrpen odgovoruser posted image . Saj vem da ne morem za ta denar pričakovati nevem kaj, ampak kot si že napisala KUHATI NI TREBAuser posted image . Zanima me še čistoča, pa če sta v teh roza bungalovih 2 ločena prostora za spanje. Aja, pa Trogir mi je bil itak ful všeč, smo bili enkrat na otoku Čiovo in smo si Trogir pogledali do potankosti. Pa še to me zanima, preko katere agencije ste letovali tam? Hvala za odgovore.user posted image

lp

< Sporočilo je popravil sonce21 -- 9.1.2010 8:48:43 >

(odgovor članu tinx)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
9.1.2010 14:12:29   
tinx
bungalov je v bistvu zgledal kot ena velika soba s pregradami,ne vem kako naj to napišem.Ni bilo čist ločenih sob,bila je ena velika ,pa 4 postelje.Ej dost prostora ,mi smo tko samo spal zvečer,pa popoldanski počitek.kar se čistoče tiče :vsako jutro so prišle strežnice,pobrale smeti,pa brisače zamenjale,postelje poštimale,...okolica je bila urejena,lepo naselje teh bungalovčkov,fuuull sence,plaža res koj zraven.Mi smo si prvi dan zakupili ležalnike za cel teden(se splača)ker pride manj,kot če plačuješ vsak dan,pa veš ,da ga boš dobil.Restavracija urejena.
Ti pa res priporočam bungalov roza barve ,ker so bili prenovljeni.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
9.1.2010 14:17:29   
tinx
potovali smo prek relaxa.Nam je bilo všeč,upam ,da bo tudi vam.Glede na to ,da smo prej hodili v apartmaje, sej veš .kuhanje,pranje posode ,... namesto počivali in uživali.


(odgovor članu tinx)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
10.1.2010 8:25:35   
sonce21
tinx, še 1 x hvala za vse ibformacijeuser posted image . Tudi mi smo vsa leta hodili v apartmaje (in vse kar to prinese zraven).Glede na to da imamo male otroke 1 in 4 leta bi se letos res pustila razvajati z hrano in čiščenjemuser posted image . Sem toliko bolj skeptična, ker še nikoli nismo letovali v hotelu in je ta ponudba tudi cenovno zelo zanimiva. Aja pa še to, kaj je v bungalovu tudi kaj posode, če bi hotela zagreti kakšno mleko za otroke? 

(odgovor članu tinx)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
10.1.2010 12:38:42   
tinx
Ne v bungalovu ni nobene posode,ne štedilnika,ne hladilnika.Lahko pa  vzameš sama majhen koher če želiš.Glede na to ,da maš tri obroke na dan ,ni šans ,da bi bil lačen.Hrana je taka ,da maš res izbire tud za majhne otroke:juhe,pire krompir,riž,testenine.
Aja, mi smo imeli še svoj ventilator,tko da ti priporočam ,da ga vzameš.
Mam par slikc ,ampak jih ne znam prlepit,tko da če te zanima mi razloži kako naj jih prilepim.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: TN RESNIK - Kaštel Štafilić
11.1.2010 15:33:44   
sonce21
tinx, še enkrat hvala. Mislim, da je odločitev že padla, glede na to, da sem sedaj dobila  ponudbe za najem app. za 14 dni v predsezoni za 730 in 840 €user posted image . Pa še popust dobimo, če se odločimo do konca januarjauser posted image . Slikic tudi sama ne znam prilepit na forum, če si za, pa mi jih lahko pošlješ po mailu!

lp

(odgovor članu tinx)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?