|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec 2 otroka
7.2.2010 21:41:55   
mattt
Pred kradkim smo se preselili in tudi zamenjali vrtec. Ravno smo prejeli odločbo po kateri pa 2 otrok(najmaljši nima več brezplačnega vrtca).


za starejšega ki bo letos 5 let star smo prejeli za en razred zmanjšano ceno kar pomeni 40% cene programa, za najmlajšega a smo oproščeni 50 % cene programa.

Ali ni da ima najmlajši otrok brezplačen vrtec? Če je ali mogoče kdo ve kje v katerem zakonu oz predppisu piše o brezplačnem vrtcu za drugega?
Hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec 2 otroka
7.2.2010 21:45:01   
NAVT
Zagotovo ima 2. in vsak naslednji otrok v vrtcu le-tega zastonj. Kako je naziv zakona ne vem. Mi imamo tri otroke v vrtcu in so sicer v našem primeru vsi trije brezplačno, a prvi zaradi občinskega odloka, drugi dve pa po zakonu.

(odgovor članu mattt)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtec 2 otroka
7.2.2010 21:51:26   
metka_zone
Če imaš v vrtcu 2 otroka,se pri 1. zniža plačilo za en plačilni razred, za 2. otroka si v celoti oproščena plačila.To določa zakon in ne občina,tega občina ne sme spremeniti.Med občinami je samo razlika v vsoti,ki jo plačaš za otrokovo bivanje.Svetujem ti,da prebrskaš RR,ker je že bilo debat ogromno tukaj user posted image .Ne se jim pustiti!

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vrtec 2 otroka
7.2.2010 21:54:44   
mattt
aha torej ne more občina po svoje naredit. Torej velja za celotno Slo da ima 2 zastonj.
Hvala bom prebrskal RR

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vrtec 2 otroka
7.2.2010 21:55:00   
SaaS
Ti odločbo vseeno dobiš. Za oba otroka piše v katerem razredu si. Le potem plačaš samo prvega, drugega pa del, ki bi ga morala ti, krije občina.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vrtec 2 otroka
7.2.2010 22:05:18   
mattt
Ja položnico sem tud dobil za oba :)



(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vrtec 2 otroka
7.2.2010 22:07:11   
SaaS
Ena je verjetno prečrtana, ali piše gor: za plačilo 0,00eur, ali kaj podobnega. Vsaj mi tako dobimo. Če ni tako, pokliči in vprašaj zakaj ni tako.

(odgovor članu mattt)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vrtec 2 otroka
8.2.2010 7:49:38   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: mattt

Ravno smo prejeli odločbo po kateri pa 2 otrok(najmaljši nima več brezplačnega vrtca).

za starejšega ki bo letos 5 let star smo prejeli za en razred zmanjšano ceno kar pomeni 40% cene programa, za najmlajšega a smo oproščeni 50 % cene programa.


če si oddala pravilno vlogo, potem bi moral bit drugi otrok brezplačen. Preberi si celo odločbo. So pa v času do 15.11. spreminjali obrazce in na starih ni bilo kao varijante, da želiš oprostilo plačila za drugega otroka, ampak si moral oddat še en drug obrazec, na novih pa je bilo to že na obrazcu navedeno.

(odgovor članu mattt)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?