|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na WC le doma in v vrtcu
9.2.2010 11:32:21   
biga
Moj sin, ki bo konec maja star tri leta, se je decembra na hitro odvadil pleničke. Začel je lulati in kakati v kahlico, po parih dneh je bil tudi suh ponoči, zato je skoz brez pleničk. Tudi v vrtcu lula v kahlico in pove, samo kakati še ni šel. Očitno ima ritual zjutraj pred odhodom in popoldne ter zvečer. Problem je, ker se mi je že parkrat polulal in pokakal na obisku pri sestri ali babi, ali pa, ko smo prišli domov, ker ni mogel zadržat. Pa ga vselej sprašujem, ko smo nekje, če gre na kahlico, ampak noče in pravi, bom povedal. Se mi zdi, da mu je drugje nerodno. Pri sestri in babi sicer je kahlica, ker so pri obeh tudi drugi otroci. A ima kdo podobne težave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na WC le doma in v vrtcu
9.2.2010 12:30:26   
tinkatonka
Moj 4-letni Anej tudi kaka samo v domačem okolju. Nikoli v vrtcu, ali kje drugje. Ko gremo na dopust je največji problem ravno kakanje, preden mu wc v apartmaju postane tako domač, da si upa, tudi tam kakat. Ne vem zakaj, eni imajo pač težave s tem. Dostikrat se zgodi, ko prideš ponj v vrtec, da ti prvo reče "gremo kakat domov". V vrtcu se je tudi že pokakal v spanju, ker mu je ušlo, on je pa tiščal. user posted image  Je pa res da je za kakanje že od nekdaj rabil mir in čas. Tudi doma si ugasne lučko, pripre vrata in kaka. Želi biti v zasebnosti.

Mislim, da te ne rabi preveč skrbeti. Večkat mu sicer dopoveduj, da mora kakati ko ga prime, ker  drugače boli trebušček, pa se ne bo mogel igrati. Upam, da ga ta zadržanost hitro mine. Pa starejši kot bo bolje bo. Vsaj upam. Pa vso srečo.


< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.2.2010 12:31:24 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: na WC le doma in v vrtcu
9.2.2010 12:40:36   
ledenaa
Mi smo lahko nekam šli za 3 dni ali več,pa ni nikoli kakal
Bo že,samo ne forsirat
čez noč se vse spremeni

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?