|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sevanje računalnika
11.3.2010 12:46:34   
*raci*
Je spanje v sobi, kjer je računalnik neugodno oz. nevarno zaradi morebitnega sevanja? Začasno bi se skupaj z dojenčkom preselili v sobo kjer imamo tudi računalnik, ki ga ne morem prestavit nikamor drugam. kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sevanje računalnika
11.3.2010 12:48:24   
Kerensa*
Da bi bilo kaj hudo nevarno, dvomim, saj spim v sobi poleg dveh računalnikov (namiznega in prenosnega), pa sem zdrava (in g. Mož tudi), je pa neugodno, če sta prižgana, saj se ju sliši, zato ju jaz čez noč ugašam.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sevanje računalnika
12.3.2010 12:33:57   
Ribi Bibi
Pri nas je isto. Delovni kot imava v spalnici. Računalnike ugašava čez noč, ker predvsem mene moti šum. Sicer ni nobenih problemov.

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sevanje računalnika
12.3.2010 14:31:41   
Martinčka
mene je tudi motil šum ko sva še imela računalnik v spalnici... včasih ni zadostovalo niti če sem ga izklopila ampak sem ga morala prav iz vtičnice izklopit ker sem še vedno slišala nekakšen pretok elektrike... pa itak pravijo da skoraj 3/4 elektrike porabimo tudi če so aparati vključeni v vtičnico, ostalo četrtino pa če so aparati nato še prižgani. Tako da jaz bi računalnik izklapljala iz vtičnice tudi zaradi varčevanjauser posted image ... 

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sevanje računalnika
19.3.2010 8:19:19   
punci
jaz sicer računalnika nimam v spalnici imam pa router (pač tako je naneslo čudno vem :)) pa je moj tudi bluzil od začetka da je to sevanje ... ampk po mojem imamo že toliko slabih stvari in sevanj v življenju da me zarad tega ne bo ubilo. Najboljše bi verjetno bilo v spalnici imeti samo posteljo pa nič drugega, da bi se telo med spancem res odpočilo smao ob današnji tehniki lahko rečem samo kapo dol vsem tistim ki se zato odlčijo, jaz vem da bi se tv-ju pre spanjem težko odrekla.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sevanje računalnika
19.3.2010 16:17:57   
MissElvira
Punce, prižgan router porabi več elektrike, kot ugasnjen računalnik. Pa še tiste lučke bi mi šle na živce ponoči v spalnici. Računalnik sicer pozna dva načina "mirovanja" in popolnoma ugasnjeno stanje, a pod napetostjo je le v načinu mirovanja "Stand-by". Takrat šume povzročajo ventilatorji.

Nevarno sevanje je včasih prihajalo iz katodnih zaslonov in televizorjev, a LCDji rentgenskih X-žarkov ne oddajajo. Vseeno pa vsaka prižgana elektronska naprava oddaja elektromagnetno sevanje, ki sicer ni človeku škodljivo, a vendarle... vsaj v spalnici ne želim imeti nič elektronskega, razen morda budilke.

Pa lep vikend vsem!

E.

(odgovor članu punci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?