|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj določijo PDP?
11.7.2005 13:32:26   
SANJA2
Pozdravljene oktoberke, nosečke, mamice in vse ostale!
Včeraj sem priššla iz tedenskega dopustrya, ki sva ga z možekom preživela v romantičnem Rovinju! Zelo priporočam vsem nosečkam, ker se boste resnično naužuile lepot in romantike.
No danes sem pa že v službi,l kjer prav težko prežiljam tele zadnje tedne:)) Končno imam eno vprašanje oz. kar 2.
1. Moj ginekolog mi še vedno ni dal natančnega PDP. Vedno, ko ga vprašam reče, da lahko reče v prvem tednu oktobra ali do 5. oktobra.... Kdaj so vam določili PDP? Ali so vam ga napisali v materinsko?

2. Moj drug velik problem pa je... na bradi se mi je naredil en velllik herpes. Herpesa še sicer nisem imela, vendar mislim, da je to to. Edino kar je čudno je to, da imam trdo in bolečo celo brado. Bojim se da ni kaj hujšega:(( Imate kakšen nasvet?

Hvala in lepo se imejte!

Sanja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 13:44:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANJA2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj določijo PDP?
11.7.2005 13:51:24   
Talči
Pozdravljena!
1. Meni je PDP določil ob prvem obisku, ko je preračunal glede na zadnjo M.
Sicer pa ti končni PDP zapiše v dokumente, ki jih potrebuješ za uveljavljanje porodniškega dopusta in jih dobiš nekje okoli 32. tedna. Moj PDP je ostal enak kot prvoten, spremeni se lahko v primeru, da UZ pokaže, da je plod večji ali manjši od pričakovanega, glede na vse izračune.
2. Ne bi rekla, da imaš na bradi herpes, sploh če te boli cela brada in je trda. Bi prej rekla, da se ti dela kakšen specialen podkožni mozolj, ki ponavadi boli kot :hudicek: in se ga ne da stisniti. Boš videla, če boš čez čas otipala tudi vrh tega mozolja. Najverjetneje ne bo postal bel, kot ostali, ampak se bo, če ga boš stisnila, iz njega samo pocedilo (prozorna tekočina), čez čaz pa bo nehalo boleti. To lahko traja tudi 14 dni, da ne boš presenečena.

Nič bat, do prihoda tvojega :duda: bo vse o.k.
LP
Talči


(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?