|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   operacija slepiča
23.4.2010 23:02:37   
marcela
Moj sine je bil v sredo zvečer operiran na slepiču. A so vaši po operaciji kaj bruhali? moj je začel že ponoči iz srede na četrtek in to še kar traja, na začetku je zbruhal vsak požirek čaja, no sedaj čaja ne več, ko so mu dali pa hrano pa v roku 5 minut, tako, da me že zelo skrbi. Poleg tega je še zmeraj izredno zaspan in apatičen, popolnoma ne prepoznaven,,me sestra vprašala, ko sem prišla, če je sicer tudi tako miren in zaspan. Ma kje pa,poln energije je zmeraj. Za nameček so se mu pa danes popoldan pojavili še veliki izpuščaji po celem telesu, me je sestra klicala, če ima kakšno alergijo, so poklicali zdravnico, ko je prišla jih ni bilo več, tudi, ko sem jaz prišla so se spet pojavili v blagi obliki, a v roku pol ure izginili. A mislite, da je to kakšna reakcija na zdravila, ki jih dobiva v žilo, proti bolečinam, antibiotik in nekaj proti bruhanju so mu dali. Kako so pa vaši okrevali po operaciji?

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: operacija slepiča
23.4.2010 23:45:21   
baguSka
hmm.. to da mu je slabo je mozno da je zarad narkoze! pac reakcija. za izpuscaje mi pa ni znano.

kakorkoli, zelim vam, da se malcek cimprej pocajta.

_____________________________

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: operacija slepiča
23.4.2010 23:48:34   
baguSka
Aja pa se to: moja necakinja je bla tud operirana kaksen mesec nazaj. In je bla tud se ene tri dni po operaciji cist out in zaspana. Za bruhanje ravno nisem ziher, ceprav je pred operacijo bruhala non-stop. Vem pa, da eni tud po operaciji bruhajo se. Ampak zaradi same narkoze.. vsak namrec lahko malo drugace reagira.

_____________________________

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: operacija slepiča
24.4.2010 12:00:59   
Felicita
jest sm bla operirana 2 leti nazaj, bruhala sicer samo 1x, pa so rekli da sem mela blazno srečo (da lahko traja tudi do teden). zaspana (matasta, čudna) sem bla pa še več kot en teden po operaciji, sem spala po 18 ur na dan, pa je isto zdravik reku da ni nič narobe - da se more narkoza prepucat iz telesa in da ima telo 'preveč' dela s celjenjem ran in okrevanjem in da nej se ne matram s skakanjem okol, ampak nej počivam. potem pa kot bi odrezu, sem bla po manj ko 10 dneh ko rožica.

od zdravil pa nisem nič dobivala v žilo, razen protibolečinskih in fiziološke 1. dan (3. dan sem šla pa domov), pa 'banana bag' 2. dan (mutlivitaminsko razotpino). in ja, čist možno je, da regira na kej od tega kar mu v žilo dajejo.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: operacija slepiča
24.4.2010 12:23:58   
baguSka
sej zato mi je pa se bl butasto, da jo sestre sprasujejo take bedarije... in nc cudnega da se mame pol ustrasjo, ker mislijo, da to ni normalno. ma za pretepst je take sestre res!!

tud jst sm bla operirana cca 25let nazaj.. stara sem bla 6 let. in sem pred operacijo bruhala ze en teden, ker niso vedli kaj mi je.. pol so me pa glih za glih resli in sem bla se 10 dni po operaciji v bolnici vsa munjena.. je pa res do so v tistih letih se vseen mal drugac delal posege, kot jih delajo danes.. danes baje slepi ze tud laparoskopsko odstranijo.. ampak narkoza ima pa se vedno lahko na nekatere zelo mocen vpliv.. in deluje se kar neki casa na telo. zato mi pa ni jasno kaj se tiste sestre tam grejo in mamico sprasujejo taka idiotska vprasanja, ces ce je fant vedno tak. user posted image

_____________________________

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: operacija slepiča
24.4.2010 20:14:43   
marcela
Hvala za odgovore. Moram pa vam povedat, da je danes stanje že mnogo bolje kot včeraj kot nočp in dan, nehal je bruhat in je danes že kar nekaj jedel. Tudi zaspan niveč toliko, se že veselo pogovarja ssotrpini v sobi, igra psp in hodi sam s stojalom vred na wc. Sedaj naj bi mu tekla zadnja flaša infuzije, čez noč pa nič več. Res je čisto spremenjen, to so tudi sestre ugotovile. Ja meni se je tudi zdelo, da so malo preveč panike zagnale, zato sem pa zastavila tu vprašanje. Sploh pa ker je zdravnica v četrtek rekla možu na informacijah, da ni bruhanje po narkozi nič nenavadnega in zaskrbljujočega, včeraj pa taka panika. Je pa rekla sstra mi danes, da drugi večinoma niso niso tako bogi po operaciji, ma ne vem no, sodelavka, tudi pravi, da je bila njena podobna. Ma važno, da se stanje sedaj izboljšuje.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: operacija slepiča
24.4.2010 21:37:02   
Gina
Meni po operaciji slepiča ni bilo nič hudega. Imela sem srečo v nesreči, da so me imeli čas operirat laparoskopsko, ker se mi je slepič vnemal in vnemal po malem par let skupaj. Skratka, pred operacijo me je vse bolelo, zbudila sem se trezna in se počutila relativno fajn.

Sem se pa po eni drugi operaciji zbudila totalno zadeta in nisem mogla sploh k sebi priti kakšne tri dni skupaj. Kar skup sem lezla in omotična sem bila in totalen zadetek in slabo mi je bilo. Tako da od narkoze je vse sorte možno.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?