|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
20.7.2005 19:46:23   
Pia73
A sem ostala čisto sama? :kuza::kuza::kuza:

Verjetno bom res sama na koncu tale nadaljevanja odpirala in se pogovarjala sama s seboj,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Skratka jaz sem še tu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE
20.7.2005 19:53:24   
pika_b
Nisi, nisi. Jaz sem še tudi tukaj.
Imam občutek, da so julije postale malce utrujene ali pa so že vse šle po svoje :duda:. Jaz sem že čisto hin.

Ah Pia zgleda, da bova vztrjali do konca, jaz še imam celih 11dni do PDP, o tistem preko PDP sploh nočem razmišljat.

Uživaj in lepo se imej in se kaj pišemo. Upam, da še je kje kakšna julija, da nama bo delala družbo.




(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE
20.7.2005 20:10:27   
Pia73
Jaz sem po PDP-ju po zadnji M že 2 dni čez, do uradnega PDP-ja pa imam še 2 dni,...

Me pa tak jezi, sva lani kupila Toshiba klimo, ki je baje Mercedes med klimami, pa cena temu primerna, pa ni delala pa so danes prišli, jo porihtali, pa zdejle menda spet nekaj štrajka,.. :grrr::grrr::grrr: Zdaj, ko jo bi človek najbolj rabil, pa ko ne bo časa še serviserje čakat,... :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE
20.7.2005 20:10:31   
CIPRESA
Tud jaz vaju ne bom zapustila bom počakala še malo zgleda, čeprav me danes spet zvija sam nič po intervalih ampak skos neki špika pa .... saj vesta.

Jaz imam še 6 dni oz jutri bo 5 dni do PDP-ja, pa bomo videli kaj bo, vsak dan si pa bolj in bolj želim da bi me prijelo, ker mi gre že na živce, ravno sedajle se je najavila moja predraga sestrična da pride na obisk ker mora nekaj vprašat al kaj že, ampak neve čist točno kdaj... a jaz naj jo pa čakam, pa strežem, pa vse me že boli pa komi čakam da se na kavč vležem pa dam noge gor, mislm eni so pa fenomeni itak to od nje lahko pričakujem, ker drugače ne pride nikoli edino ko kaj rabi, tko da ziher spet za kakšno uslugo.
Pol drugi spet tarnajo glede nekega rojstnega dneva da naj kar pridem v soboto na piknik, pa sem jim povedala da nevem če bom lahko če se bom dobro počutla bom, pa če ne bom že kje drugje, pa ne razumejo, zdej bom mogla pa nevem kar iz porodnišnice sem pridet če bo kej ker ima en lih 40 let... mislm nevem a sem jaz mal mem al pa je dons folk čist ponoru.

Ja sem se malo razpisala, pa saj bo ko bo naš :duda: pripravljen bom tudi jaz in me briga kdo ma 40 let pa kdo ma kake želje takrat bo moja edina skrb moj :duda:.


(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE
20.7.2005 20:13:05   
Pia73
Nič se sekirat CIPRESA;... Res, se ne splača,...

Pri meni bo tudi kar težka vse uskladit, s sinom, pa možev delavnik od 11-19, ih pa bomo že,... da bi le bili zdravi pa bo,... 9nebesa9nebesa9nebesa

Mene pa klima jezi,... :grrr::grrr::grrr: Vsak ma neki, da nam ni dolgčas,... :)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?