|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poroka...vse na enem mestu
15.7.2010 8:24:10   
dory
Torej...tudi jaz sem se pridružila klubu zaročenk...drugo leto, najverjetneje v mesecu ljubezni se bova tudi poročila...všeč mi je, če se vse odvija na enem mestu...poroka in potem pogostitev in zabava za povabljene...lahko kak nasvet?

bom malce prečekirala tole stran...da vidim kako ste se organizacije lotevale same :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poroka...vse na enem mestu
15.7.2010 8:44:06   
Arwenko
To je bila moja prva prioriteta, vse na istem mestu in to sva tud dobila. Na gradu Mokrice je poroka možna bodisi v uradni poročni dvorani v Gradu, kjer ni praktično nobene gneče, ali pa za doplačilo zunaj v parku. V kapelici je možna cerkvena če jo kdo želi (midva je nisva imela), potem pa v restavraciji pogostitev. V ceni menija, ki je bila mogoče nekoliko višja kot kje drugje pa je bila vsa dekoracija, rože po najini izbiri, sveče, namizne kartice z imeni (vse po najini izbiri) in nastisnjeni meniji, ter tudi poročna torta. Ker sva imela vsaj 30 gostov (35 drugače) nama je v Gradu brezplačno pripadal tudi poročni apartma in pa popust če bi spali tudi naši gostje pa niso, ker so si avtobus najeli. Aja, bila sva pa edina na junijsko soboto, tako da sva imela tudi zasebnosti več kot dovolj, skratka jaz samo priporočam. V ožjem izboru na podoben sistem ima tudi hotel Plesnik v Logarski dolini, samo nama ambient ni bil tako všeč kot v Mokricah. 

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poroka...vse na enem mestu
15.7.2010 8:55:34   
dory
tole se mi sliši izredno zanimivo in čisto po mojem okusu...ti potem tudi oni pomagajo pri organizaciji? kakšne so kaj cene? 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poroka...vse na enem mestu
15.7.2010 13:45:02   
Arwenko
Moja poroka je 3 leta nazaj, tako da kakšne so zdaj cene ne vem. Vse kar se njih tiče ti oni zoorganizirajo ja, tako da midva sva vse skupaj šla 2x tja samo, ta prvič rezervirat in potem še enkrat, potrdit dekoracijo in vse ostalo, nekaj vmesne komunikacije pa je šlo kr po mailu. Sva pa rezervirala relativno hitro, januarja za junij. Ob tistem ta drugem obisku sva uredila še formalnosti na njihovi upravni enoti, tako da je bilo to vse.

Drugače pa cena menija z vsem kar sem takrat napisala je bila 50 eur na osebo, 7 hodov, vključno s poročno torto, hrane ogromno in odlična, je ful ostalo. Organizacija poroke zunaj je bila pa 300 eur, ti pripravijo komplet, če imaš pa noter v poročni dvorani pa je brezplačno. Pol sva pač še plačala pijačo in jagode zunaj pri penini. Edina pomanjkljivost, ne dovolijo ti imet svojega vina, ampak na koncu ni bilo niti tak hud strošek vse skupaj. Skratka vse skupaj njihov račun za 35 ljudi je bila okrog 2500 če imam prav v spominu.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poroka...vse na enem mestu
15.7.2010 13:45:42   
Arwenko
Aja, pa meniji so takrat imeli ful različne cene, se pravi si dobil cenejšega, pa tudi precej držaje, midva sva se pač za nekaj srednjega odločla. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?