|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   90 dnevna kile ne gredo dol
9.10.2010 10:11:07   
janapan
Verjetno sem preveč nestrpna, tiste ki ste hujšale po tej dieti dajte mi povedat ali je to normalno da kile prvi teden ne gredo nič dfol. začela sem pred  8 dnevi in moram priznat da sem kar pridna, jem po dieti samo s to izjemo, da za kosilo jem predpisan obrok, za večerjo pa ponavadi zeleno solato s paradižnikom in če je beljakovinski dodam sir, če je škrobni koruzo ali fižol.  Počutim se sicer bolje, tudi količinsko bistveno manj pojem kot prej, načeloma mi niti ni težko držat diete le jutra so grozna do kosila. Dol nisem šla niti 0,5 kg v 8 dnevih, še to je verjetno bolj stvar polnega in praznega črevesa.....poleg tega še polno dojim (hči ima 5 mesecev)....kakšen nasvet, delam kaj narobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 10:48:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 90 dnevna kile ne gredo dol
9.10.2010 14:02:39   
kajajaka
Žal ta dieta ne deluje pri vseh enako user posted image . Jaz sem vztrajala 3 tedne in rezultat je bil +1,5 kg user posted image
No, mi je pa druga dieta odgovarjala, ki se pri nekaterih puncah ni obnesla :)

Vsak človek je drugačen in ima drugačne navade in presnovo. Zaenkrat ti svetujem, da še malo vztrajaj, če pa ne bo šlo, pa poskusi s kakšno drugo dieto.
SREČNO user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 90 dnevna kile ne gredo dol
12.10.2010 22:11:11   
Anonimen
Nisi edina. Jaz sem bila na ločevalni enkrat že pred zanositvijo, pa sem shujšala 15kgv treh mesecih, zdaj 7 mesecev po porodu ko so mi ostali odvečni kilogrami pa sem se spet odločila zanjo. Ni mi jasno, da sem se en mesec natanko držala predpisane količine in jedilnika, pa mi ni šel dol niti 1 kguser posted image user posted image ...pa imam za izgubiti kar ene 20kg.

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 90 dnevna kile ne gredo dol
18.10.2010 10:40:43   
phelps
Jaz sem bila že 2x na ločevalni dieti in obakrat uspešno shujšala (enkrat 10, enkrat 7 kg - nikoli do konca, ker mi je bilo to dovolj). Ponavadi mi kile stagnirajo do 3 tedna, potem pa gre počasi navzdol user posted image . Poskusi še malo vztrajat, ne bo ti žal. 

_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 90 dnevna kile ne gredo dol
18.10.2010 10:56:58   
Arwenko
Jaz sem tudi ena tistih, ki mi ta dieta nikakor ni potegnila, v treh mesecih sem shujšala mogoče 2kg, pa še to sem takoj dobila nazaj, ko sem nehala. Pa sem se resnično držala, tako količinsko kot z naslova živil. Hkrati, pa imam sodelavko, ki je s to dieto shujšala skoraj 30kg, no, od tega mislim da 20 v teh 90. dnevih, pol pa še 10 pri tisti vzdrževalni, pol pa v naslednje pol leta dobila nazaj vse to in še zraven, tako da če mene vprašate je da dieta en proklet bul****. Veliko bolj se obnese mešana zdrava prehrana in več gibanja. 

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 90 dnevna kile ne gredo dol
18.10.2010 11:18:22   
Sunny Morning
Jaz sem prvi teden ločevalne shujšala 2,7 kg, v 90 dneh je šlo pa dol 9 kg. 

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 90 dnevna kile ne gredo dol
27.10.2010 17:15:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

Ne gre tako hitro ampak jaz imam boljšo idejo pri kateri se ti bo poznalo v 3 tednih.Ja jaz sem izgubila 6 kg in 4 cm okoli pasu mi ne verjameš in te zanima kako preprosto.Začela se z uravnoteženo prehrano katero je tudi moj otrok. Ker ne smem delati reklame za to firmo mi pošlji mail pa ti povem za kaj gre.

irena.polajnar@volja.net

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 90 dnevna kile ne gredo dol
27.10.2010 17:21:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Zavedati se je treba da po končanih 90 dneh ne smete odnehati ampak jesti še najman 4 mesece  vzdrževati če ne se vrne 2-3 kratno.Jaz sem shujšala na bolj preprost način in brez odrekanja.Začela se z uravnoteženo prehrano.Zdrav zajtrk in vitamine pa je šlo dol v 3 tednih 6 kg. in 4 cm okoli pasu.Jaz  ne smem delati reklame za to firmo katero jem če koga zanima naj pošlje mail:irena.polajnar@volja.net

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 90 dnevna kile ne gredo dol
27.10.2010 17:24:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Ja to že drži zdrava mešana hrana in gibanje samo če ti ne ješ vse stvari katere telo potebuje nisi naredila nič. Jem uravnoteženo prehrano in brez težav shujšam in celulit je pri meni preteklost.Te zanima piši:
irena.polajnar@volja.net

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?