|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Robotski sesalnik Vileda
27.3.2013 21:03:46   
malaMravljica
Ima kdo doma ta robotski sesalnik od Vilede? Je za kaj? Ce prav razumem je treba vsake tolk zamenjat baterijo, je draga?
Nimam prav dosti pojma o teh sesalnikih, tega sem vidla za 100 eur, pa se bojim da bo poceni in temu primerno kvaliteten.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Robotski sesalnik Vileda
5.4.2013 19:44:42   
constanca

Hm, tega sesalca ne poznam. Ker pa ti ni nihce odpisal, ti bom vsaj drugega priporocila. Sicer se mi zdi, da o teh je pa ze blo govora na forumu...roomba.

Se mi zdi, da je to nemsko. Tudi ni tok drag, vsaj moj ni bil pred ene dvema letoma. In meni dobro dela. Ni to neki kar nadomest dyson, da se razumemo. Ta se vedno rabi tedensko svoj nastop. Jaz ga imam zato, da ga spustim, ko grem ven, al pa v spalnico za pod pojstle, al pa za drobtine po jedilnici itd. Ne maram smeti po tleh, priznam. Lahko bi pometala, ampak ker sem komot v tem casu npr. nafilam pomivalca, dam cunje prat itd.



(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Robotski sesalnik Vileda
5.4.2013 20:16:08   
malaMravljica
Mah pri meni bo tud se kar Dyson laufal in Hara, sem jo zadnjic kupila, ko mi je ena plasticna spet pocla. Pa se metla zraven, jaz tudi ne prenesem drobtin in smeti po tleh, moj je rekel, da sem obsedena s cistoco, sam da grem bosa cez stanovanje in se ti zdi kot da si na makadamu, to ni zame.
Sem si pa sla pogledat se eno tako "elektricno metlo" ki posesa in pomije, pa tud ni ok, ti pusti robove, pod pohistvo ne pride in se ni tko, da bi z enim prstom manevriral, pa med etazami nosit ni fajn in stopnic in vseh mogocih kotov ne doseze. Eh, sej bo mogoce kdaj konc te kurilne sezone in bo manj praha in vec bomo zunaj in bo lih malo manj za pucat. Bom pa takoj, ko pride na trg kupila robota, ki sam komplet spedena tla, vse kote, da se sam se sveti za njim in se full hitro bo vse natedu.
Constanca, ni lih prava tema pa vseeno, masino za kavo si nabavla?

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Robotski sesalnik Vileda
5.4.2013 20:58:28   
constanca


Sem pozabila odpisat za kofe. oz. mi je povezava padla zadnjic in je slo vse v maloro.

A ves, da sem. Sva sla to v zivo pogledat in druga polovica ni hotela, da kavo melje, ker so tako imeli v sluzbi in so mogli ful pucat:) no, pol sem pa rekla pa naj bo gusto za zacetek. Bom mogla pa hmal se eno zbrat verjetn pol bom pa vidla. Bo treba res k vam na kofe prit:) Sem enkrat pozim ene reklame dobila za hotele v vasem koncu in predlagam jest to da gremo. Pa se cudijo vsi, da zakaj bi sla pa jaz tja, pa kaj sem tam zgubila:) no, sem rekla, potem bi se morda vsaj kje na kofetu dobile, ker dnevi kar prehitro tecejo. In cele dneve samo delamo, gremo pa prakticno nikamor. Tako, da upam, da enkrat rata. Ce bos pa ti kaj hotila na ta konec, pa prosim javi.


(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Robotski sesalnik Vileda
5.4.2013 21:36:11   
malaMravljica
ja, je res, pucat je pa treba te masine. Sam jaz delam to itak sproti in ni panike. Jim jo pa pucam v firmi ja,ker sami ocitno ne znajo.

Oh, sem se res veselila, da bi se lahko ta teden kaj videle, ker moj se vozi vsak dan v D......N , a ves je sejem. Sam to vreme ej, bi ga sla enkrat obiskat na sejem, pa je cist premrzlo mi in brezveze. Ce pa pridete enkrat mal okoli pa, za kaksno noc imam postelj, da boste vsak v svoji lahko spali in se vodne so. Ni panike pri meni prespat ves.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Robotski sesalnik Vileda
5.4.2013 21:57:58   
constanca
:)Kaksna ponudba:) Hvala. Ne vem, ce smo mi tako pogumni, da bi kar prisli:) Ampak kam na izlet v blizino, pa upam, da.
Ja, vem, da je sejem. Ce ze radio prizgem, potem imam njihov program. Neplanirano, ampak vedno tam zavrtim. Verjetno je ravno dobra muzka. Ja, res je skoda zarad vremena. Prav mucno je ze. Kaj bo naslednji vikend tu na sejmu tudi?


(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Robotski sesalnik Vileda
6.4.2013 16:19:56   
malaMravljica
Ne, naslednji teden pa ne vec, sam se jutri. Malo more bit pa tudi doma ;-) ves kaj, enkrat spomladi, ko bos imela cas se bomo dobili tam ob kaksni vodi, ok. tko nekje na pol poti. Sam jaz sem vedno v paketu z malim, ker ga se nisem dala v vrtec in se povsod skupaj potepava.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Robotski sesalnik Vileda
6.4.2013 18:54:57   
constanca


A no, to je tudi edino pravilno:) V paketu! Jaz imam vedno najmanj enega zraven. Pogosto smo vsi skupaj.
Ampak to je ze diskutabilna tema. Prisparajva:)

In ja, se strinjam s predlogom. Naj malo ogreje, da bo lustno zunaj.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?