|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekateri moški res razumejo v čem je stvar!
26.5.2013 19:34:02   
ZARA
Ponedeljek, 13 Maj 2013 22:06
Tipičen kreten


Tipičen kreten


Vedno sem presenečen, ko vidim nekatere predstavnike močnejšega spola, kako pristopijo do deklet in se po domala logični zavrnitvi čudijo, zakaj je temu tako. Kot izgovor jim služijo tisti ponarodeli »ampak teh žensk pa res nihče ne razume« ali »od daleč je izgledala dosti bolje, kot od blizu« ali »lej, dokler ni odprla ust je bilo še vse v redu, potem je šlo pa strmo navzdol«. In če človek še nekako sprejme to razlago v dveh, treh primerih, bi po vseh nadaljnjih neuspelih poizkusih lahko ugotovili, da je problem v njih.

piše: Jure Marolt


Nekateri prijemi moških so dejansko nesprejemljivi. Če bi bil sam na ženskem mestu, bi tudi odrezavo zavihal sveže napudrani nos in nadaljeval pogovor s svojo kolegico. In to kljub temu, da obstaja veliko stvari, ki so všeč skoraj vsem ženskam. Rade govorijo, rade poslušajo. Všeč jim je, če plešeš. Rade se počutijo varne, všeč so jim sprehodi. Rade vidijo, da jih nasmejiš. Ne marajo preklinjanja in prepogostega popivanja. Rade vidijo, da se spomniš na njih, ampak ne prepogosto. Všeč so jim pozornosti, če niso pocukrane. Všeč jim je iskrenost. Rade vidijo, da jim pridržiš vrata, če se do njih vedeš, kot da so prave dame. V postelji pa povsem obratno. Tam so rade umazane, tako da jim – na srečo – lahko tudi v tem ugodimo. Ne smemo se vedno strinjati z njimi, ker moramo biti načelni. Ne kompliciramo po nepotrebnem, ker to največkrat že same počnejo. Pustijo jih, da se v miru uredijo in da se pogosto dobijo s prijateljicami na kavi. Ne gre za kurčevo kvantno fiziko. Celotna stvar je povsem preprosta. Kdor ne osvoji nobeno od teh preprostih reči, si ne zasluži kraljice srca.

Povprečna ženska ni navdušena nad dejstvom, da ji naenkrat pristopijo trije rahlo opiti tipi v kafiču. Ko se pogovarjaš z njimi, obstaja le ona, ne sedem drugih, ki se v tem času sprehajajo po ulici. Zapomni si stvari, ki jih ima rada in jo preseneti z njimi, ko bo to najmanj pričakovala. Napiši ji kaj. Neverjetno všeč jim je, če jim kaj napišeš, ker gre za najbolj osebno dejanje. Seveda se dekleta razlikujejo med sabo. To je čudovita stvar, saj to pomeni, da se moraš ves čas truditi, da obnavljaš svoje znanje o njih. Ne maraš te ženske? Ni problema, kmalu se bo našel nekdo, ki jo bo, prav tako preprosto je.

Moški zmotno verjamejo, da se ženske palijo na »lepe, hude« tipe. Popolna bedarija. Kolikokrat ste že videli zelo lepo žensko s še zdaleč ne tako privlačnim moškim in bentili: »Pa kakšnega 'ma to, sam dosti bolje zgledam!« Ampak ta fant je dober do nje, to je to. Ne rečem, lep obraz in dober geštel pri moškem sta češnja na torti, vendar večina žensk hoče le dobrega moškega. Nekoga, ki bo dober do njih in do drugih. In še eno preprosto dejstvo, ki ga mnogoteri sodobni moški ne razumejo: ženskam niso všeč divje nabildani tipi. Tisti brez vratu in z agresivnim pogledom. Ker zgledajo ... neumno.

Moške skrbi, da se bodo morali zaradi ženske spremeniti. Kozlarija. Lahko si povsem ti, dokler se držiš določenih smernic. Še vedno lahko piješ pivo, gledaš šport, se družiš s prijatelji, pečeš meso. Ob vsem tem pa še redko in kvalitetno spolno občuješ z ne tako redko odlično »mouth-to-dick« akcijo. Ker če si dober do svoje ženske, dobiš mnogo, mnogo nazaj. Glave iz vaših delno zaraščenih riti, fantje (če seveda vaša ni depilirana, v duhu tega aktualnega nekosmatega vsakdana). Če ste še vedno ledih, je problem izključno v vas. Ženskam je všeč, če je njihov moški pravi moški. Ne kakšna sodobna poženstvena verzija brez lastnega mnenja in z visokim glasom. Vse je v kompromisu. Oboji, moški in ženske imamo svoje posebnosti, ki so včasih drugemu spolu težko razumljive. Pa kaj! Če iščeš v nekom napake, jih boš tudi našel. Če pa boš dober do svoje ženske, bo zaradi tebe še lepša. Simple as ****.

Še en nasvet, ****či: Ni je ženske, ki bi uživala v tem, da konstantno preverjate njen nivo ljubosumnosti s tem, da glasno lajate za vsako deklino, ki so ji že pognale sramne dlake in še ni dovolj stara, da bi imela strij na bedrih. S tem dokažete le, da ste kreteni brez primere.


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?