|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hepatopatija, ima kdo izkušnje?
7.10.2013 12:42:46   
Anonimen
Sej ne vem kje naj začnem, meša se mi, že 4 dni sem v bolnici zaradi hepatopatije, noben mi nič ne pove samo da bo treba sprožit porod če se bo slabšalo. user posted image Jaz sem pa šele v 28. tednu. Pa cimre mi tudi niso v nobeno psihično oporo, sej vem vsaka ima svoje skrbi ampak obe sta že v 36. tednu in jima bodo v kratkem sprožili porod pa samo jokata in stokata, kaj naj pa jaz rečem ko sem šele v 28. tednu in mi tudi na vsaki viziti omenjajo sproženje? :( Ima kdo izkušnje s hepatopatijo, a se da kaj zdravit? Meni so rekli da neki tableti obstajajo ampak da niso primerni zame. Pa tako sva se trudila za tega otročiča, po 4. ICSI je šele ratalo. Želela sva imeti 3 zdaj pa si sploh ne upam pomisliti na še kakšnega, saj še za tega ne vem kaj bo pa rekli so mi tukaj v porodnišnici da se v drugi nosečnosti pogosto ponovi. Res se mi že meša, prosim če ima kdo kakšno izkušnjo s tem naj se mi javi. Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hepatopatija, ima kdo izkušnje?
20.10.2013 15:55:57   
Miki Misika
Zivjo anonimen.
Nic se ne sekiraj, jaz sm danes prisla iz lj. PDC-ja, kjer sem dobila terapijo po 4 tabletke Ursosana zvecer in bom jih morala jesti do poroda. Po porodu pa hepatopatija itak izzveni. Se da pa z Ursosanom spravit encime v meje normale. Nic se prevec sekirat in imej v glavi moc pozitivnih misli. Vse se bo uredilo. Verjemi. Lepo nosecnost ti zelim naprej. Tudi jaz komaj cakam dojencka in se veselim vsakega naslednjega dneva, kjub tabletam.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hepatopatija, ima kdo izkušnje?
29.11.2013 11:29:11   
Jassika
Anonimen, predvsem ti želim veliko sreče. Sem imela tudi sama povišane jetrne teste, ampak moji hb niso bili tako kritično visoki, da bi potrebovala urososan. So mi pa redno preverjali vrednosti in mi v 37 tednu sporžili porod. Mislim, da je veliko odvisno od tega kako povišane vrenodti imaš in kako hitro se višajo. Pri meni se je končalo srečno, z zdravim korenjakom in v drugo se mi ni ponovilo. Kje pa te zdravijo? V P Lj/Mb ali kje drugje? Ker se mi zdi, da so vseeno v Lj/Mb malo bolj izkušeni ker se velikokrat srečujejo s takimi težavami.

Srečno, pa zdravega user posted image

(odgovor članu Miki Misika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?