|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Carski rez v celjski porodnišnici
20.2.2014 21:47:40   
Anonimen
Pozdravljene.
Prosila bi za čim več podatkov o carskem rezu v celjski porodnišnici: kako dolgo ste bile v bolnišnici, ste se lahko odločale za vrsto anestezije, odnos sester in zdravnikov, kdaj so vam otročke pripeljali za dojenje, prisotnost atijev pri porodu, ... Res bi prosila za vsako informacijo, čim bolj ažurno, saj je starih podatkov kar nekaj, pa vendar se je do sedaj že kaj spremenilo.

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Carski rez v celjski porodnišnici
21.2.2014 11:34:02   
kaboname
Pozdravljena
sicer je od mojega carskega reza minilo že cca 3 leta zato čist novih informacij ne poznam je pa bilo pri meni tako, imela sem CR v splošni anesteziji, ko sem se zbudila so mi otroka takoj prinesli, vmes ga je imel moj mož, bil zraven otroka ko so ga skopali, zmerili.V glavnem otroka so pripeljali vsakič ko je bil lačen da sva se dojila, ponoči so mi ga odpeljali da sem si lahko odpočila.Odnos sester je bil ok, le malo preveč so silili dojenje, pri meni ni bil problem je bil pa pri moji cimri ki se je kar mučila z dojenjem, domov sem šla cca 5 dan z šivi-te ti vzamejo ven potem v domačem ZD.
Pri meni je bilo na splošno ok, se je pa veliko spremenilo ker sem tudi prvič imela CR(2004) ampak takrat sem bila v bolnici cca 8 dni, tam so mi odstranili šive v glavnem veliko je sprememb tako da ja tudi moje informacije niso čist ažurne-
pa lep porod in zdravega bejbija želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Carski rez v celjski porodnišnici
22.2.2014 23:22:19   
Ajaz
Hvala za odgovor.
Zanima me še to, ali je bila slučajno na voljo tudi spinalna anestezija, ali se kar sami odločajo za splošno? Ali je bivanja 5 dni od operacije ali od tistega dne, ko prideš v porodnišnico. Meni so namreč rekli, da pridem en dan prej not, da se naredijo priprave in imam carski rez šele naslednji dan zjutraj.

Pozdravček.

(odgovor članu kaboname)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Carski rez v celjski porodnišnici
23.2.2014 9:03:24   
Anonimen
Kar se tiče spinalne je verjetno veliko odvisno od anastezista, ki bo takrat dežuren. V prvo sem imela splošno anastezijo,v drugo pa je bil en anastezist, ki mi je sam predlagal spinalno in s svojimi argumenti me je v tistih 5 minutah pogovora celo pregovoril, res se mi je zdelo, da obvlada in da mu lahko zaupam. Žal se njegovega priimka ne spomnim. Zdaj v tretje pa ne vem, za katero varianto naj sr odločim, mislim, da bo odvisno od anastezista...je pa za mamo in otroka bolje, da je spinalna, ker otrok ni zaspan, mama pa hitrje okreva oz. nisi tako zblojena kot po splošni....je pa psihično težje, ker si v udnem stanju v operacijski sobi in to je kar naporno....ampak ta anastezist je bil super, skoz se je pogovarjal z mano, spraševal po mojem počutju, takoj reagiral na mojo slabost in bolecine.....upam, da sem ti kaj pomagala, najnovejših info pa žal nimam...lp

(odgovor članu Ajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Carski rez v celjski porodnišnici
23.2.2014 17:09:29   
Polona31
Meni je pred cca 20 meseci bila ponujena možnost da sem med CR budna, ampak se (hvala bogu) nisem za to odločila. Drugače je pa še vse tako kot je napisala moja predhodnica.

(odgovor članu Ajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Carski rez v celjski porodnišnici
23.2.2014 17:28:03   
saruška

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Meni je pred cca 20 meseci bila ponujena možnost da sem med CR budna, ampak se (hvala bogu) nisem za to odločila. Drugače je pa še vse tako kot je napisala moja predhodnica.



Avtorica teme - sori, ker se umešavam, ker nisem imela CR v Celju, sem ga pa imela 2x v Po, pišem ti zato, da te vzpodbudim za varianto da si budna med CR, ker to ni noben bav bav, pa še otročka takoj vidiš! Meni ni bilo niti za sekundo žal!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Carski rez v celjski porodnišnici
23.2.2014 19:28:43   
Ajaz
Ja sej v bistvu se bolj nagibam k spinalni, če bo ta možnost. Predvsem me zanima čim več informacij, saj je o celjski porodnišnici za carski rez zelo malo napisanega. Na dolžino bivanja se pa raje prej malo psihično pripravim, saj bolnišnic res ne maram. Sicer pa, kar se mora se mora, pravijo :).

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Carski rez v celjski porodnišnici
28.2.2014 11:13:19   
elia
Jaz sem imela cr sicer v mb porodnišnici. Bila sem budna in ni mi žal. Zdaj me v kratkem čaka spet in se bom spet odločila tako.

Noter pa ostaneš največ 6 dni, če je vse ok. Sej hitro mine user posted image

Verjetno je podobno med porodnišnicami, ker nekega orng odstopanja ne more bit.

(odgovor članu Ajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Carski rez v celjski porodnišnici
28.2.2014 16:49:21   
m_o_i
jaz sem imela urgentni CR v slovenjgraski porodnisnici in ceprav je bil urgentni, so me vprašali, če želim spinalno blokado ali spanjeuser posted image
ujeli so me nepripravljenouser posted image (kar je itak dejstvo glede na to, da je bilo urgentno), zato sem se cisto predala in rekla, da so oni strokovnjaki in da naj naredijo, kar mislijo, da je boljse.
imela sem spinalno, bilo mi je slabo (ker sem pol ure prej zajtrkovala), ampak sem zdrzala. anestetzistka mi je komentirala porod, venda je bila malo v zaostanku: ko sem jo poslušala, da me bodo pocasi odprli, je dete ze jokalouser posted image

da me spomini ne zanesejo prevec: ponovno bi si izbrala spinalno. na nek nacin pa le sodelujes pri porodu. otroka so odpeljali v center za nedonosencke, mene pa na intenzivno, tako da prvi dan sem imela samo njegovo sliko pri sebi. pa pozdravila sem ga s poljubckom na celo in lickauser posted image


_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?