|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cene Tosama
6.10.2005 8:10:22   
Anonimen
Pozdravljene!

Velikokrat sem že prebrala, da se splača za določene izdelke zapeljat do Vira in nabavit v tovarniški prodajalni Tosame.
Prosim tiste, ki ste nabavljale tam, da navedete kakšno konkretno ceno izdelkov (če je možna primerjava s trgovino, pa toliko boljše), ki jih uporabljate. Zadnjič je bilo celo govora o akcijah v oktobru.

Upam, da bo kak odgovor, drugače pa se bom verjetno sama ustavila tam jutri.
Pozdravček vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cene Tosama
6.10.2005 8:53:52   
Anonimen
Jaz se bom verjetno v roku dveh tednov odpravila tja, tako da ti lahko potem kaj več povem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cene Tosama
6.10.2005 11:08:09   
balaena
oj!

jaz sem sla tudi "polna upanja" tja, pa so me ful razocarale prodajalke. ne vejo niti za vse svoje artikle, ki jih imajo na internetu, nimajo vsega na zalogi. ampak ok, recimo, da sem hotela prevec (nameravam poskusit z bombaznimi plenicami, pa sem hotela kupit nepremocljive hlacke, sem jih videla na njihovi strani. sploh nista vedeli o cem govorim, potem sta nekaj nasli, pa samo v eni od treh velikosti. in sta rekli, da je to itak za nic, da ne dihajo - sem jo vprasala ali pamperske, ki so tudi plasticne kaj bolj dihajo. ponujali sta mi pa ves cas vmes plenice racman, ki jih sploh ne delajo oni, jih pa prodajajo tam?!?)
tetra plenice sem jaz kupila - nekaj v rtuarju, ko so bile v akciji in nekaj v avstriji, kjer so
bile se cenejse (takrat sem preverila ceno in vem, da so bile pri tosami drazje-v rutarju mislim da so bile 2600 za 10 plenic, ampak preveri). za ostalo, kar sem kupila, ti lahko z racuna prepisem, samo ne vem primerjav:

vir 80 (10 kos)= 263,80
vpojne blazinice za dojenje (30 jih je v eni skatli)= 657,60
plenicne podloge (za drekce, ce nimas plenic za enkratno uporabo, 50kos)= 373,40
povijalna plenica (bombazna, pletilstvo tome)= 505,73

sta me tako iz tira vrgli, da sem potem pozabila kupit zlozence in vato, tako da ne vem, ali je to kaj bolj ugodno,  ampak to tudi v lekarni ni drago.

primerjaj malo cene v drugih trgovinah. ce ni dosti razlike in nimas prav blizu, potem se ti ravno ne splaca. ne vem no.

lpb

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cene Tosama
6.10.2005 12:02:38   
Anonimen
hvala za odgovor. Če se mi bo jutri ljubilo, se bom ustavila po poti. Pa res nimam veliko upanja, da bom ne vem kaj dobila. Sem namreč že ugotovila, da imajo v Leclercu precej nižje cene Tosaminih stvari kot drugje. Vprašanje, če gre še nižje.

(odgovor članu balaena)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cene Tosama
6.10.2005 12:19:45   
Anonimen
Če je stvar taka, pa ne vem, če se meni splača lazit v Tosamo. Je pa res, da imam precej blizu. Se bom še odločila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cene Tosama
6.10.2005 13:14:25   
fricka
Čeprav niste več prisotne, morda preberete mojo pripombo o nepremočljivih hlačkah. Sem tekstilka, poznam materiale in verjemite mi, da nikoli ne bi oblekla tosaminih nepremočljivih hlačk. So čista plastika in ne dihajo. Kupite racmanove, ki so iz mikrovlake, dihajo in so otrokovi ritki prijazne. To je tako kot plastičen anorak ali pa goretex in podobni.

Sem pa uporabljala bombažne pleničke celo vročino v poletju- sešila sem jih sama, pokrivne hlačke pa sem kupila. Super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cene Tosama
6.10.2005 13:23:37   
Nannn
Hmmm kaj pa vem...jest sem hotela oditi v Tosamo ta mesec ker imajo tudi akcijo -15% in sedaj ne vem a se splaca ali ne...dej Tasonka malo porocaj kaksno je stanje ko bos sla...

Koliko cesa pa sploh potrebujemo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: cene Tosama
6.10.2005 18:49:53   
Anonimen
OK, če ne bo jutri popoldne preveč deževalo, bom po poti iz LJ v MB zavila iz AC in šla pogledat. Za cene sprašujem zato, ker sama ne rabim več veliko stvari, poleg vložkov še kakšno otroško vato in krpice 40x40. Če vas zanimajo še cene za kako drugo stvar, sporočite, da pogledam.
Mogoče katera ve, kolko paketov vložkov se približno porabi?

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: cene Tosama
6.10.2005 23:09:09   
Nannn
someone ti pejdi in poglej koliko se splaca in nam potem malo porocaj...

LP Nannn user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: cene Tosama
7.10.2005 9:03:11   
Urša
Hm... koliko paketov vložkov se porabi? Kr precej, odvisno kolko časa imaš čiščo (jaz sem jo imela 6 tednov). Prvi teden jih gre ogromno, potem manj. Jst ti svetujem, da jih nabaviš ene 10 paketov za začetek, potem ti pa kasneje kdo dokupi po potrebi.user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: cene Tosama
7.10.2005 9:27:17   
samy
Punce,

kaj pa rinete v Tosamo po plenice. Jaz sem jih kupila od KRIS v AJATUTAJA (sem iz Kopra) i9n stanejo 439,00 SIT in so dvojno tkane, tako da se po pranju nič ne zdeformirajo.  Ne vem kako je s tosaminimi, mislim, da so enkrat tkane, saj tiste ki sem jih jaz kupule so se po prvem pranju zelo navlekle in sploh niso izgledale več pravokotne.

Je še katera poskusila plenice od KRIS, mislim da se jih dobi tudi v ARIELU za isto ceno.

LP

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: cene Tosama
7.10.2005 19:27:24   
Anonimen
Evo, poročam:
splošni vtis: če ne bi bila ravno na relaciji LJ-MB in bi bilo to po poti, prav gotovio zaradi teh cen ne bi hodila tja. Cene so res nekoliko nižje kot v BC ali DM, vendar imajo enake cene tudi v Leclercu. Pa toliko teh stvari se ne rabi, da bi se splačalo ekstra tja vozit, če ni ravno blizu.
Imajo pa seveda vse na kupu, tudi veliko lepih oblačil. Podrobno nisem gledala, ker ne rabimo več, so pa cene "normalne". To pomeni žabice do pasu okoli 1200, majčke okoli 1000, pliš žabice na naramnice 3.500,...

Ta mesec je 15% popust na večino stvari (Tosaminih), ki so namenjene dojenčkom, tako da sem jaz nabavila potrebno, se mi je vseeno splačalo.
Konkretno:
- blazinice za dojenje 560
- bombažne krpice 6 kosov (40x40) 720
- vir extra 280
- vir 80 220
- vata otroška 200g perforirana 260
Po spominu:
- tetra plenice 10 kom 2800 (jaz sem jih že kupila v Rutarju, ker mi je ljubše, da so zarobljene in ne zaendlane)
- tanke plenice 10 kom 1900

Cene so zaokrožene in že vsebujejo 15% popust. Rednih cen na računu sploh ni.

To je to, uspešne nakupe vam želim.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: cene Tosama
7.10.2005 20:53:02   
Nannn
someone hvalaaaa user posted image user posted image  jest bom sla kar v Tosamo in nakupila kar tam...sem iz Kamnika in imam kar blizu..edino kar bom sla pa tudi jaz v Rutarja kupit plenice...

someone me pa zanima kok si vsega kupila...jest se sama ne vem kok cesa in zanima me ce imajo tudi povijalne plenicke in koliko jih potrebujem...

Hvala Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: cene Tosama
7.10.2005 20:54:05   
Nannn
a tetra plenicke so previjalne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: cene Tosama
7.10.2005 21:50:29   
Anonimen
Tetra pleničke so navadne 80x80 bombažne plenice. Kupila sem jih 20. Za povijalne pa nisem gledala, jaz sem jih kupila v BC, zaenkrat 5 kom.

Za brisanje in umivanje sem kupila 2 paketa po 6 manjših krpic, 40x40, barvno obrobljene. Imajo pa tudi kombiniran paket 5x 40x40 + 5x 60x60. Blazinice za dojenje samo ene, da vidim, če bodo OK. Menda so zelo dobre od DM, cena pa je podobna. Te sem tudi že nabavila.
Vložkov sem vzela 8 paketov extra in 2 paketa vir 80, toliko bi se naj sigurno porabilo, potem pa zelo odvisno. Tudi sama nimam občutka. Za začetek bo, da ne bo treba mojemu user posted image  že prvi dan v trgovino.

Jaz sem kar nekaj teh stvari (vata, palčke za ušesa,...) kupila v Leclercu in DM, tako da zdaj nisem pretiravala. Večino potrebnega bomo kupovali sproti, ko bo zmanjkalo.

Verjetno boš rabila tudi sterilne zložence, meni jih ni bilo treba kupit, ker imam velike zaloge že doma.

Joj, saj tudi sama nimam občutka, koliko česa bomo rabili. Je pa malo odvisno tudi od otroka - če bo veliko bruhal, bomo rabili več pleničk in krpic za podlaganje in brisanje, pa tudi več oblačil,... Izkušnje pokažejo svoje. Glavno mi je, da imam za začetek, potem pa se že pošlje koga po nakupih. Še posebej, če veš, kaj točno bi rada in kje se dobi.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: cene Tosama
8.10.2005 18:25:32   
Anonimen
Krasna si someone, da si vse tako lepo poročala. Jaz sem včeraj v Leclercu iskala tetra pleničke in krpice plus ostalo, pa nisem ničesar našla.user posted image  Bom se še malo razgledala po DM-u, sploh zdaj bom lažje cene primerjala, ko si jih za Tosamo veliko napisala. Potem bomo pa videli, kam bomo šli nabavljat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: cene Tosama
8.10.2005 20:01:03   
Anonimen
Ja, v Leclercu imajo tetra pleničke, krpice in še veliko podobnega nekaj prehodov naprej, med kozmetiko in ne med otroškimi stvarmi. Je pa potem tam vse na kupu. Tudi na splošno je tako, da npr. otroške škarjice najdeš med otroškimi stvarmi, potem pa še med kozmetiko pri ostalih škarjicah.
Zadnjič sem imela veliko časa in sem počasi šetala med vsemi policami, ker sicer tudi sama nisem navajena kupovat v Leclercu. Morda pa se bomo zdaj navadili, če bodo večkrat kakšne akcije oblačil, bomo pač še ostalo tam nabavili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: cene Tosama
8.10.2005 20:08:57   
kofetek2010
v Rutarju je 10kom (80x80) 2.599 sit, v DM je 5kom (70x70) 1.399 sit - sem kupila vsakih po 10kom user posted image  in res so Rutarjeve lepše zaroblejene, a DM-ove so malenkost debelejše tkanje

v Leclerca pe me ne vleče več, kr sem bila skoraj tepena od mentalnega invalida na blagajni za nosečnice in invalide user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?