|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kila v nosečnosti
3.5.2006 15:26:39   
MATEJA
Živijo, danes (sem v 34. tednu) sva z zdravnico ugotovili, da sem na levi strani (v dimljah) dobila kilo.Sicer ni to nič novega zame - pred 18. leti sem bila operirana na desni strani (tudi kila velikosti oreha). Čim sem zagledala tisto bulico, sem vedela za kaj se gre. Sranje user posted image . A je mogoče katera izmed vas imela tak primer? Upam, da to ne bo oviralo naravnega poroda??user posted image Hvala za odgovore in lep sončen dan.

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kila v nosečnosti
3.5.2006 16:15:39   
SNOBRA
Pozdravljena!

Imela sem podobne težave lansko poletje in sicer so se pojavile okoli 23. - 24. tedna nosečnosti. V začetku je bila samo bolečina, nato pa je prišlo tako daleč, da še hodit nisem mogla več, izboklina je bila precej velika in skupaj z ginekologom in specialistom za te zadeve (Bolnica Petra Držaja) smo se odločili, da kilo operiramo kljub nosečnosti. Kajti lahko bi prišlo do uklešnenja  (zaradi rasti otročka in s tem še hujšega pritiska na trebušno prepono)  pozneje v nosečnosti, pri čemer bi bila operacija bolj tvegana. Operacijo so strokovno in vestno izpeljali samo z parimi lokalnimi inekcijami, čeprav se taka operacija ponavadi naredi pod narkozo. Okrevala sem zelo hitro in tudi porod je bil čisto naraven in brez zapletov.
Ko pa smo se odločali za operacijo pa so mi tako dali vedet, da operacija je neizbežna, samo kdaj je bolj primeren čas je bilo vprašanje. Zagotovili pa so mi, tudi če se ne odločim za operacijo, da kila ne bi vplivala na potek poroda, še vedno pride v poštev naraven porod.
Ti pa si že tako in tako v previsoki nosečnosti za kakršnokoli operacijo, ki ni nujna..... potem boš pa verjetno dojila pa še spet ne bo primerno - si par dni v bolnici, pa še čakalne vrste so 18 mesecev - v Ljubljani, edino če ni nujno...

Če te ne ovira tako zelo, potrpi do poroda potem boš pa vidla kako bo. Mogoče pa bo s porodom bolje, ker ne bo več takega pritiska na trebušno prepono.

Pa srečno!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kila v nosečnosti
3.5.2006 22:59:46   
BlankaT
Jaz sem jo dobila v 20. tednu in preden sem odšla do kirurga sem bila že v 24. tednu, torej je bilo prepozno za operacijo. Mi je pa takrat kirurg rekel, da ko bom nehala dojiti naj pridem nazaj, da bom mogla na operacijo user posted image . Ko pa sem ga vprašala kaj lahko storim, pa mi je rekel, da naj si večkrat kilo porinem nazaj not in da pač naj bol mirujem.

Sedaj pa da te malo razveselim. Imela sem naraven porod in me kila ni nič obirala user posted image .  Po porodu pa je kila izginila user posted image user posted image user posted image . Sedaj je že mala stara 4 mesece in jaz nimam nobenih problemov s kilo.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu SNOBRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kila v nosečnosti
3.5.2006 23:09:34   
eva1
Milsim da je za operacijo malo pozno-piši na privat, pa bom malo vprašala kako in kaj(delam namreč v bolnici petra držaja)!


(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?