|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trema pred poroko
23.1.2006 20:29:00   
kepa*
Joj, mene pa že grabi panika pred soboto. Imam ful tremo, se mi kr zdi, da bo šlo vse narobe, še najbolj pa me skrbi, da bom pozabila besedilo poročne zaaobljube.
Uh, ja!
Ste tudi vi imeli kaj treme in kako ste jo premagovali?

_____________________________

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trema pred poroko
23.1.2006 21:19:15   
Magi*
midva sva imela zelo sproščeno poroko: nobenih specialnih obredov, načrtov, protokolov. prepustili smo se momentu, improvizirali in se predvsem zelo zabavali. saj, kaj pa naj gre narobe? rada se imata, imata otroka, družino, vse ostalo ni tako pomembno.

mirne živce in vse bo v najlepšem redu;) pa srečno!

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trema pred poroko
23.1.2006 21:20:24   
total
O kepica to bo pa glih zdaj,saj bo vse ok,bodi takšna ko si in bo vse pravuser posted image ,jaz se še ne ubadam stemuser posted image .

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Trema pred poroko
23.1.2006 21:37:30   
Anonimen
Kepa, pomiri se, ker bo to taki lepi dan, da si niti mislit ne moreš. Se sekiraš, kaj bo, če ne bo šlo vse tako, kot si si zamislila? Tudi jaz sem se. Pa veš kaj danes pravim: da so ravno tisti trenutki, ki niso bili planirani, ampak spontani, bili najlepši. Recimo, za prvi ples nama je muzikant zaigral neko čisto drugo glasbo in ritem, midva sva imela pa koreografijo za čisto navaden blues. Si predstavljaš, kako sva gledala, ko sva zaslišala valček? Pa je izpadlo prav super, malo je vodil moj mož, malo pa jaz... Še svati so rekli, da je bilo videti prav neprisiljeno!

In pa, ko sem ugotovila, da nisem naročila naprsnih šopkov... me je skoraj kap! K sreči je cvetličarka uspela naredit vse šopke v roku ene ure...

Ali pa, ko se je mali tako jokal, in ga nismo in nismo mogli pomirit... pa se je potem usedel med samim obredom k mamici na krilu, pa smo se vsi trije poročili! user posted image  (Je enkrat Joe rekel, da nama želi, da bi se David prvi ločil od naju in se mi je zdelo fuuuul lepo!).

Skratka, brez skrbi. Če ne bo šlo vse tako, kot si si zamislila, pa bo šlo drugače. Še lepše!

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Trema pred poroko
23.1.2006 22:30:15   
Pilar
JA , sem imela tremo, al ne vem kako se temu reče..namreč, par dni prd poroko sem ugotovila, da se bom z mojo pioročno obleka ( pa noseča) težko spravila na stranišče.....kako bom dvignila krilo pa taka bolane so mi padale v glavo in zaradi tega sem dva dni doma tulila user posted image user posted image user posted image .....user posted image  tako, da me je verjetno napadla predporočna panika.....pa so se mi vsi smejali....

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Trema pred poroko
23.1.2006 22:42:34   
Nasy
jaz v bistvu sploh nisem imela časa za tremo, je bilo vse tako natempiranouser posted image bolj me je bilo strah, če se bo vse posrečilo, da nama je ne bodo kaj starši zagodili.Šele, ko sva sedela v poročni dvorani, sem se v bistvu dobro zavedala..mi je kolegica, ki je tudi moja priča, rekla, da sem izjavila, ojej, kje sem jaz zdejuser posted image user posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Trema pred poroko
23.1.2006 23:49:30   
lelaval
Kepa - takšna, kot si vedno bodi, pa boš  super nevesta. Ne daj, da ti živčki uničijo poroko. Saj si vendar želiš, da bo nepozabna.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Trema pred poroko
24.1.2006 8:04:24   
paris
Daj ga srat Kepa, no! Nikar se ne prepusti paniki! Najlepša nevesta boš in itak, da bo vse uredu! Ma kaj uredu, super bo!! Ti se samo sprosti!

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Trema pred poroko
24.1.2006 8:10:16   
CIPRESA
Kepa ne boš pozabila ti garantiram. Tud jaz sem mal klecala preden se je vse začelo, pa se je vse faj'n izteklo. Ti samo možgančke na OFF pa bo!!!!

Pa kakšne slikice v album user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drug teden.


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Trema pred poroko
24.1.2006 8:59:25   
Anonimen
 
Noooo dej poroc se ze enkrat.. da bo mir... user posted image user posted image user posted image

Lepo bi bilo ce pozabis tekst.. potem si ga lahko na hitrco sama svojega izmislis in poves tisto, kar ti zelis povedati.. ne kar je druzba shalucinirala.. tko kot bi v bistvu moralo biti..

Drugace pa v ljubezni ne more iti nic narobe.. Narobe gre lahko samo zaradi nasih predstav, da bi nekaj moralo biti tko in tko.. Torej ce hoces z glavo cez zid..

Pa se to... Panicne zene niso glih posebno cenjene.. zato se malo skulirej..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 24.1.2006 9:01:06 >

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Trema pred poroko
24.1.2006 9:33:58   
kepa*
Hehehe, Tjazy, zakaj sem pričakovala tak tvoj odgovor?user posted image

Ja, saj sobota bo kmalu tu.
Bom pa zvrnila šilce ali dva prej, pa mi bo vseeno, če zaobljubo tud zapojem.user posted image  

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Trema pred poroko
24.1.2006 20:12:28   
Anonimen
Treme pa res nisem imela prav nobene. Celo več, od vseh svatov sva bila verjetno edino midva sproščena in vesela, polna adrenalina, meni se je zdelo, kot da sem malo zadeta. Kar po zraku me je nosilo. Začelo se je že kak teden prej, na dan poroke sem bila že čisto v ekstaziuser posted image .
Po drugi strani so bili živčni in imeli tremo vsi okrog nas. Tast in tašča sta bila čisto avt, neprestano sta nas nekam podila, da bomo prepozno prišli do matičarja (seveda nismo, sem že tako splanirala, da smo bili točni), po poti smo se nekajkrat skoraj zabili, ker je bila tašča tako živčna, en svat me je neprestano zasliševal, če bodo v hotelu hoteli pogret mleko za otroka (bi rekla, če bi bili v kakšni levi gostilni, vendar smo bili v enem najboljših hotelov pri nas, kjer bi ti še slona pripeljali, če bi si to zaželel), nasploh vsi okoli naju so imeli toliko enih brezveznih majhnih skrbi, da so mi bili že prav smešni in zabavni.
Itak je še vsaka poroka izpadla fajn in super, pa če je šlo vse po načrtih ali pa čisto mimo. Važno je, da nevesta in ženin uživata.

Poznam sicer nevesto, ki se je prej tresla kot šiba na vodi. Bila je prava živčna razvalina, ko pa se je pojavil ženin, so ji v trenutku vse skrbi odpadle in je zažarela. Poroka je bila itak izredno lepa. Kot je vsaka!
Verjemi, da bo to posebno lep dan!

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Trema pred poroko
25.1.2006 12:53:15   
MATEJA
Jaz sem bila na dan najine poroke zjutraj ful mirna, vse je bilo postoreno, kar še ni bilo, so poskrbeli drugi...Tako da jaz sem bila res kot kraljica, šla sem na frizuro zjutraj (pa ne prezgodaj, sem se lepo naspala), pol šminkanje, pa oblačenje in nadziranje, če vsi "pomagači" delajo tako kot mora biti - po moje seveda. Sem pa imela fanj ljudi okrog sebe (vključjujoč svoje starše!) in nisem imela razloga za brigo. Ko pa se je bližala ura, ko mora moj dragi prit pome z drugo polovico ohcetarjev, pa se je začela trema: potenje (pa še julija je bilo, klima v hiši je skoraj zmrznila...user posted image ), rahlo tresenje...Spila sem persen forte - brez učinka, pol pa so prišle moje prijateljice k meni in mi je bilo že lažje, a kaj ko so one bile bolj nervozne in živčne od mene. Kriza. No pol pa še ene troje borovničke in par cigaretov in ko sem zaslišala sirene avtomobilov, sem skoraj dol padla. Ampak to tremo si bom zapomnila za celo življenje, nekaj najlepšega in edinstvenega. Boš videla, tudi tebi bo tako. Pozabila ne boš nič in najlepša boš - zvezda dneva - ja ti, prav ti! Če se bojiš, da bi pozabila tekst, zaprosi župnika in matičarja, da vama da knjigo predse, pa boš brala. Želim ti čimlepšo poroko in uživaj! LP.user posted image

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Trema pred poroko
16.4.2006 16:48:21   
Ceca
Jaz nisem imela treme.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?