|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj vas moti ?
26.2.2006 22:32:41   
Anonimen
mene recimo to,da si učiteljica PB lakira nohte,medtem ko otroci pišejo domačo nalogo.ali pa da pije kavico v kuhinji med jutranjim varstvom za 1 razred,ko bi morala biti v razredu.ali pa da ima med poukom čips in kokakolo na mizi in ves čas gricka...
otroci pa ne smejo niti niti na wc,ampak držijo do odmora,da jim je že slabo...
se to dogaja samo pri nas ali še kje podobno?!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj vas moti ?
26.2.2006 22:37:10   
MAREC06
O, hudo! Kje pa je takšna šola? Sploh ne morem verjet, da to obstaja! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj vas moti ?
26.2.2006 22:45:39   
ona
Ja meni je tudi to čudno in skoraj neverjetno,da se dogaja!
Pa imate na šoli koga,da mu to poveste?Pa se dejte starši zbrat in to nekje povedat!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj vas moti ?
26.2.2006 22:47:21   
Anonimen
nekje na obali.
ena šola,ki se ima za ful mega hudo nadstandardno,blablabla.
pa to še ni vse.
da o urejenosti,varnosti,higieni ... niti ne izgubljamm besed.
garderobe v telovadnici recimo sploh nimajo obešalnikov,tople vode,wc papirja,mila in papirja za roke...
še kaj naštejem?

(odgovor članu MAREC06)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj vas moti ?
26.2.2006 22:50:06   
lelaval
Tudi jaz ne morem verjet, da se to res dogaja. Bi jih morali na roditeljskem sestanu opozorit na te stvari.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj vas moti ?
26.2.2006 23:13:43   
Anonimen
ma koga naj opozorimo,če pa to razredničarka počne (v 3 r.9letke imajo itak samo eno učiteljico)?!

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj vas moti ?
27.2.2006 6:04:58   
Lunca1
Njo osebno ali pa ravnatelja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kaj vas moti ?
27.2.2006 10:32:32   
Anonimen
Pokličite ministrstvo za šolstvo (stiki z javnostjo), bodo sigurno prišli pogledat kaj se dogaja.
Srečno pa LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kaj vas moti ?
27.2.2006 10:36:03   
Anonimen
Jaz bi tudi javila na ministrstvo. Pa ne morejo se kar direkt norca delat in to iz otrok!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kaj vas moti ?
27.2.2006 20:11:28   
Anonimen
Tale se mi pa res zdi malo huda.

Pot gre ponavadi tako: učiteljica osebno, sestanek skupine staršev z učiteljico, šolska svetovalna služba, ravnatelj, ministrstvo.
Slednje se na prijavo zagotovo ne bo odzvalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kaj vas moti ?
27.2.2006 20:40:27   
Gina
Čaki mal, saj ne morem verjet, da si kakšna res lakira nohte med pb-jem. Sicer je pa tako, da pri nas - dopoldne - nam štejejo samo ure, ko zvoni. Vse odmore delamo zastonj.- Se pravi jaz sem odgovorna tisti čas za otroke, ampak v delovni čas se mi pa ne šteje, se pravi v delovne ure. Tako da moram biti npr. v 1. razredu ves čas z otroki in čeprav sem upravičena do odmora, nanj v resnici ne morem, niti na malico niti na wc, ker če se v tistem času kaj zgodi otroku, sem jaz kriva.Torej ne grem niti na malico, niti na wc. Jem v razredu ponavadi, z otroki. A je to narobe??? Če ima kakšen od otrok rojstni dan in ga praznuje, pa prinese tudi čips, ga jaz tudi pohrustam malo zraven. In jaz kar težko verjamem, da kdo cel dan gricka čips in coca colo, otroci pa morajo držat.... daj no mir. Otroci so zelo okrutni, ko doma razlagajo, zelo priredijo po svoje dostikrat. Saj naš tudi marsikaj reče, ampak če bi jaz vse verjela točno tako, kot pove, bi mi bilo slabo. Zato pa vedno postavljam podvprašanja, pa skoraj vedno na koncu pridemo do tega, da je situacija zelo naši šolski podobna, čeprav je na začetku izgledalo drugače.

Otroci bi se pa sicer vsi "šetali" okrog ves čas, če bi se lahko. Saj to je čisto razumljivo, dovolj imajo vsega, pa se gredo malo pretegnit - jaz jim ustrežem, ampak to je moja dobra volja, se mi ne zdi nič narobe, če bi zdržali do odmora. Res ne verjamem, da je komu zaradi tiščanja kaj posebej hudega, saj imajo za lulanje ogromno možnosti, ne le tisti hip, ko se spomnejo sredi ure. Najbrž ti tudi ne greš vedno, ko si v javnosti, pa te prvi hip malo prime. Zaradi vljudnosti do soljudi. Jaz sicer moje otroke vedno spustim, ampak mi nimamo klasičnih ur. Edini trenutek, ko jim ne pustim na wc, je takrat, kadar dajem navodila za delo.

Se mi pa zdi zanimivo, kako zelo se ljudje vtikajo v naše delo. A veš, da se mi tista jutranja kavica čisto ok zdi. Zakaj? Ker ne verjamem, da je ženska tam ves čas na kavici, ampak verjamem pa, da jo je šla skuhat, pa da potem takoj pride nazaj, in verjamem, da nestrpni starši iščejo napake, ne pa dobre reči. Dostikrat. Žal.
A ti si privoščiš enkrat v dnevu v službi eno kavo? Vidiš, mi si je ne moremo(, ker pride kak starš, pa nas da na internet ali v cajtng) niti v jutranjem varstvu, kjer se ure ne štejejo pedagoške, ampak čisto klasične ure, kjer 8 ur, šteje za 8 ur dela, kot pri tebi v službi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kaj vas moti ?
28.2.2006 14:19:18   
Anonimen
ok,ti še enkrat napišem,kako to zgleda v našem razredu?
je pb.otroci sedijo v klopeh in pišejo nalogo. učiteljica sedi pri svoji mizi in si lakira nohte. starši to sami vidimo,ko pridemo po otroke...lepo,ne?
in grickanje čipsa in to...,se ne dogaja med praznovanjem rojstnih dni,ampak med poukom.to sem pa sama videla,ko sem med poukom prišla po hčerko sejnivažnozakaj.
vem,kako zgleda,ko ne moreš niti na wc.sem delala v vrtcu,sem bila velikokrat sama in nisem smela pustiti otrok samih...in seveda sem z njimi jedla malico in pri praznovanjih grickala čips...ma ne medtem,ko se učijo poštevanko št.6 recimo.
ma sej ni važno,no.pri nas se to pač dogaja.
tudi to,da že 3 leta v našem razredu luč visi s stropa nad otroškimi glavami.že v 1.r. smo na to opozorili učiteljico in hišnika,pa še vedno nič.ko je v razredu prepih kar nevarno binglja.dokler ne bo kaj narobe.
ja,taka je ta naše šola.
pa lep pozdrav,
Nikki

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kaj vas moti ?
28.2.2006 16:33:06   
Gina
Ja dobro, nikki, če je res taka kriza, zakaj pa ne sprožite tega vprašanja na roditeljskem ali na svetu šole, ali zakja ne greste do ravnatelja? Očitno gre potemtakem točno za eno učiteljico - v tem primeru se pa da ukrepat. Pa za tisto luč, zakaj ne poveste še enkrat? Mogoče so tako zelo navajeni nanjo, da so nanjo pozabili nehote. Pri nas včasih tudi kaj ne dela, npr. otroški wc-ji pogosto. Zakaj? Ne zato, ker bi naš hišnik ne prišel popravit, ampak zato, ker je že v osnovi narejeno tako zanič, da se vseskozi maši in ker šola nima denarja za nov vodovod, občina ga pa ne da, pač hišnik 1x na mesec ali včasih še večkrat, pač kadar se pokvari, popravlja sam. Najbrž se kakšnemu staršu tudi zdi, da imamo že leta pokvarjena stranišča, pa še res je po eni strani. Ali pa na igrišču imamo vseskozi polno smeti. Zakaj? Ker je tam popoldnasko in večerno ter nočno zbirališče mularije iz soseščine. In ko pridemo v šolo, najprej odstranjujemo ostanke hrane, pijače in cigaret, da sploh lahko mularijo peljemo ven. Kaj jaz vem, meni se zdi, da veliko situacij lahko gledaš iz dveh plati. Če pa imate problem res s kakšno konkretno učiteljico, pa poskusite resnično stvari posredovati naprej. Najprej na roditeljskem, potem ravnateljica, potem svet šole....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?