|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Negovalna mazila
23.2.2006 19:07:51   
renbos
Pozdravljene

Naša devetmesečna pikica ima atopijski dermatitis. Za nego kože uporabljama 10% oleum olive v belobazi, vendar se mi ne zdi najboljši.

Zanima me, kaj pa vi uporabljate za nego kože pri atopijskem dermatitisu.

Hvala vam za pomoč in lepo pozdravljene
R.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Negovalna mazila
23.2.2006 20:15:14   
tulip
Mi imamo isti problem. Oliv.olje v belobazi je sicer nevtralno, a ne globinsko navlaži kože. Kupila sem kremo Trixera od Avenee v lekarni- je prav za atopične spremembe na koži in je zelo dobra, stane pa kar dosti- skoraj 4000 sit 200ml. Je bila pa vredna, dobiš tudi po 100ml!
Kopam ga pa v Linola Fett olji kopeli, ki tudi naredi lepo kožo- tudi iz lekarne!

(odgovor članu renbos)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Negovalna mazila
23.2.2006 21:47:52   
poliloni
Mi tudi samo belobazo z 10%ol.o. uporabljamo pa smo kar zadovoljni - res, da je bolj negovalno in ko je nekje že kakšen hud flek ne pomaga - takrat pa na tanko namažemo z advantan kremo (a res le enkrat). Ta belobaza je bolj negovalne sorte....
Kopamo pa ga samo v vodi, brez kakšnih dodatkov, razen ko umivamo lase, takrat uporabimo šampon.
Čeprav se naš ta mal full rad kopa, ga moramo ravno zaradi dermatitisa imeti le kratek čas v vodi in ne prav pogosto (na njegovo žalost).user posted image
Sicer pa ne uporabljamo nobene drugekozmetike. No, razen hladilnega mazila za ritko, ampak tam do sedaj še ni imel problematične kože).
Upam, da bo čim manj flekcov....

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Negovalna mazila
23.2.2006 23:28:07   
@
Nam je dermatologinja priporočala A-derma kremo za negovanje. Meni sicer malo smrdi po kislem mleku, ampak sem se navadila (v lekarni so se mi farmacevtke čudile... ampak meni res smrdi - sem najprej mislila, da imam pokvarjen tester). Kopamo tudi v Linola fett, sicer pa imamo šampon od Nivee - kar hvalijo njihovo kozmetiko.
Ampak ker smo ugotovili, na kaj je alergičen, nima več izpuščajev (smo na dieti) in je stanje kar ok. Pač lička večkrat mažemo, sploh ko gremo ven (včasih tudi kar z Niveino Wind + Wetter).

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Negovalna mazila
24.2.2006 13:56:59   
renbos
Punce hvala za nasvete, bomo probali še kaj drugega in bomo videli, če bo kaj boljše.

Lep pozdrav
R.

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Negovalna mazila
26.2.2006 21:46:14   
KODA
Mi imamo kadar se dermatitis najbolj razpase mazilo Elidel.Namažem 1x dnevno ,ponavadi zvečer pred spanjem,pa se po nekaj dneh že pozna izboljšanje.
Pred tem pa sem imela 20% Elocom,pa sem to mazilo opustila,ker dolgotrajna uporaba tega ,tanjša povrhnjico kože.
Za nego pa uporabljamo kozmetiko od Buebchna,ker mu ta kozmetika ne povzroča težav.

< Sporočilo je popravil KODA -- 26.2.2006 21:49:10 >


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu renbos)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Negovalna mazila
27.2.2006 17:25:35   
nat30
pri nas se je za obraz najbolj obnesla urea v hladilnem mazilu, za izpuščaj na telesu pa advantan. za redno nego smo preiskusili vse živo, potem pa odkrili Eucerin. Tako že dolgo uporabljamo Eucerin 3% urea losion. Mažem ga po telesu in po obrazu, včasih 2x na dan , včasih 1x, včasih sploh ne, pač po potrebi. Pri hujšem izbruhu izpuščaja še vedno uporabimo advantan. V začetni fazi pomaga tudi 10% losion, ki je sicer namenjen negi odrasle kože.

Ena je omenjala Linolo. Baje se res zelo obnese. vendar je treba biti pozoren pri alergiji na oreške, ker vsebuje arašidovo olje.





(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?