|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAJUČINKOVITEJŠA DIETA??????
8.3.2006 22:12:29   
andy1
KAKO DO ZMERNE TELESNE TEŽE? RODILA SEM V JUNIJU 2005 IN DO SEDAJ SO SE MI KILOGRAMI KAR NABIRALI, AMPAK BI TEMU RADA NAREDILA KONEC, VENDAR MI ŠE NOBENA DIETA NI ŠLA KAJ PREVEČ OD ROK. AMPAK SHUJŠATI PA MORAM, KER MI ZDRAVSTVENE TEŽAVE TO NAREKUJEJO(bolečine v kolenih-obraba hrustanca je prevelika in mi grozi operacija obh kolen)IN SEVEDA TUDI MOJE SRCE. KATERE DIETE NAJ SE POSLUŽUJEM IN KATERA JE NAJUČINKOVITEJŠA?
HVALA ZA ODGOVORE IN LP.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NAJUČINKOVITEJŠA DIETA??????
8.3.2006 22:19:46   
Anonimen
Jaz imam tud ful probleme s koleni in trenutno prakticiram beljakovinsko dieto (samo beljakovine in zelenjava) ki sem jo mal priredila pa jem tudi sadje (zjutraj).
Drugač je na kratki rok ta dieta kar fajn samo je pa bolj za ljudi ki imajo 20 in več kg preveč. Pa če imaš slabo srce ti jo pa sploh ne priporočam.
Mislim da je najbolje da greš do svojega splošnega zdravnika pa ti bo kej pametnga svetoval. Zadnje čase so se zelo zavzeli za reševanje problema debelosti.
Ja pa men so prepovedali vse športe zaradi kolen razen hoje in plavanja dokler ne pridem na normalno težo. No ja vsaj približno. K to zelo uničuje kolena če niso vajena take teže.
Veliko uspeha ti želim!

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NAJUČINKOVITEJŠA DIETA??????
9.3.2006 6:16:17   
CUKRČEK
Jaz ti priporočam ločevalno dieto, katere se tukaj na veliko poslužujemo. Fajn je, ker lahko ješ vse...treba je le ločevati. in tukaj ni pretirane lakote.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NAJUČINKOVITEJŠA DIETA??????
9.3.2006 7:24:13   
Anonimen
Gledati moraš dolgoročno in se poučiti o zdravem načinu prehranjevanja. Nobena dieta ti ne bo pomagala, če boš komaj čakala, da se konča in potem spet zašla na stara pota. Tole ti bom prepisala iz Montignacove knjige jem, torej hujšam:

Raziskave so pokazale, da ženski organizem, ko se v njem zdrami nagon po preživetju, kar se zgodi zlasti v času nenehnega zmanjševanja obrokov (hipokalorične diete), proizvaja nove maščobne celice. In prav zaradi tega neserečnega procesa ženska pozneje še toliko hitreje pridobi izgubljene kilograme in celo dodatno težo in je seveda še debelejša.
Pomemebno je vedeti, da je vsaka nova dieta manj učinkovita od prejšnje. V začetku se teža vrača približno na začetno izhodišče, nato pa se sčasoma po vsakem hujšanju prvotna teža poveča za nove kilograme.

Če želiš res shujšati in težo držati, moraš torej spremeniti način življenja - zdrava prehrana in veliko gibanja. če boš za začetek v prehrani izločila samo sladkor, belo moko in krompir, boš veliko naredila. Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NAJUČINKOVITEJŠA DIETA??????
9.3.2006 8:20:12   
Naty*Taja
Se popolnoma strinjam z Al-bino. Kr Montignaca si preber in spremeni način prehranjevanja. Preverjeno shujšaš brez večjih stresov, preoblikuješ telo in težo obdržiš!
Nikar se ne zatekaj k hitrim dietam , ker boš z leti samo še pridobivala kg!!

Srečno

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NAJUČINKOVITEJŠA DIETA??????
9.3.2006 8:30:02   
Naty*Taja
Glej ŽUŽU ti nekaj postov spodaj ponuja montignacovo knjigo!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NAJUČINKOVITEJŠA DIETA??????
9.3.2006 8:34:00   
janjja
Jaz bi pa vprašala, za koliko kg preveč gre, da imaš take zdravstvene težave?
}obena dieta ti ne bo pomagala, le drugačen način prehranjevanja, v katerega vključiš tudi družinske člane in ni straha za debelost v familiji.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?