|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prihod iz službe
4.5.2006 22:38:08   
Alina_alin
Mene pa zanima kdaj prihajajo vaši možeki /partnerji iz službe? Ker pri nas je zmerom" bitka" - mož namreč dela več kot 8 ur - on uživa v delu, kar je res lepo in prav, ampak jaz si resnično želim, da prihaja prej domov, sploh sedaj, ko imamo otroka in sva z otrokom cele dneve sama. Kako je s tem pri vas? Da je mož z  otrokom 10-30 minut na dan, potem pa gre otrok spat, se mi zdi res premalo. In seveda je potem vse na meni. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prihod iz službe
4.5.2006 22:44:36   
Anonimen
Moj Kamikaza je trenutno doma, ko je pa delal, je pa delal po 12 ur dnevno, cca. od 7:00 do 19:00. Pol ure prej je šel in pol ure kasneje prišel.
Zdaj sem pa bolj jaz problematična, ker delam 4x tedensko v nočni izmeni od 22:00 do 6:00.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prihod iz službe
4.5.2006 22:45:17   
karmy
zdaj niso več časi, ko se dela samo 8 ur... ampak če uživa kar dela, zakaj mu ne bi pustila? pa toliko več denarja prinese k hiši, an? govori si, saj bo bolš user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prihod iz službe
4.5.2006 22:47:48   
Magi*
pri nas je bilo tudi zelo podobno, dokler sem bila v porodnški. zdaj, ko sem tudi jaz v službi, si dragi tega ne more privoščiti, ker moram dostikrat jaz delati do večera. šele zdaj vidi, kako naporno je biti cel dan za vse sam.

poskusita se dogovoriti, da vsaj npr 2 krat tedensko pride ob normalni uri domov in ste takrat vsi skupaj ali pa, da si takrat vzameš malo časa zase. vem, da ga res potrebuješ. vsaj jaz sem taka, da nujno rabim čas tudi samo zase.

pa še to: pri nas smo od samega začetka uvedli večerni ritual, v katerem uživata oče in hči. kopanje in rihtanje za v posteljo je njuna domena in vsaj tega se je držal, da je bil vsak večer do kopanja doma.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prihod iz službe
4.5.2006 23:34:22   
KODA
Moj zaključi ob 13 ali ob 17.30.Tako,da smo kar dosti skupaj.Še posebno ob večerih.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 7:16:14   
srki
Ko sem bila na porodniški, je bilo tudi meni kar zoprno. Domov je hodil ob 16.30, 3-krat tedensko pa tudi ob 20.00, ker se je dodatno izobraževal. Čeprav nisem bila sama, saj živim doma, mi je bilo kar malo dolgčas po njemu, sploh pa, ker tudi malega ni dosti videl. Sedaj pa sem tudi jaz v službi, pridemo domov ob 16.30, sedaj, ko je pomlad, se še da nadoknadit "izgubljeni" dan, pozimi pa gremo praktično kaj kmalu spat.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 8:03:06   
Teni_
Moj dela od 6. do 14. ure (oz. konnčajo 5 minut prej).Doma je okoli 14:15, ker še gre po Tejo. Ko je pa lepo vreme, jaz pobašem Niko in seob 14. uri dobimo pred blokom in gremo skupaj po Tejo. Smo precej skupaj ja. Včasih že prevečuser posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 8:08:44   
Anonimen
 
Jaz pridem najveckrat tam enkrat od 16.00 do 17.00h vcasih pa tudi kasneje, vcasih pa tudi prej.. Sem pa frej vse vikende in vse praznike.. tko, da to tudi nekaj pomeni.. Se najbolj zoprno je, ce ima partner delaven vikend..

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 8:27:21   
viv_
Čas prihoda domov je med 15.00 in ... neomejeno...

Povprečje pa mislim, da se giblje nekje okrog 17. ure.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 8:36:19   
Jana4
Tudi moj preljubi možek dela cele dneve in sicer od 7 do 18, potem pomaga da se zrihtamo spat to je okoli 7.30. potem pa zopet delo, delo. Velikokrat pa tudi potuje po raznih izobraževalnih konferencah, tako da lahko rečem da sama skrbim za moje 4 otročke. Ena je v puberteti stara 15 let ostale tri pa skoraj 3 leta, tako da je zelo pestro. Sem se pa že preveč navadila biti sama za vse in posledica tega je da se potem že težko prilagajam ko smo skupaj.user posted image

_____________________________

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 8:38:41   
Seven*
Nekaj cez 16h zapusti vrtec, ob 16.30 popoka Jakoba, najprej sta oba doma ob 17h, ponavadi se kasneje.. user posted image user posted image

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 8:44:43   
Anonimen
Odkar je v službi, je super. Ima fiksen delovni čas in tako je ali ob dopoldnevih ali ob popoldnevih doma.
Ko je bil še doma (študiral in kmetoval), ga sploh ni bilo na spregled. To je bila pa muka!

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 8:46:03   
soncece24
Moj dela od 7- 15h, če ma on avto gre potem še v trgovino al pa na brzino malo do mame, do 16h je sigurno doma. Da pride kasneje se zgodi zelo redko,če majo kaj nujnega v službi, mogoče tam 1-2 krat na mesec. Je pa prost vse vikende in praznike. Včasih se mi zdi, da je še preveč doma user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 9:39:18   
kitty
Moj dela od 6:00-14:00 tako, da je zmeraj pred mano doma. Do 16:00 ko pridem domov je kosilo že skoraj gotovo, potem pa sledi kavica in mal prosto po prešernu. Otrok še nimava.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 9:48:02   
bskrle
Jaz sem mojega v petih letih že malo navadila na red, ki mora biti, da družina (beri mama in otroci) funkcionirajo. Pri njemu doma ni bilo nobenega reda, delajo cele dneve, jedo, ko delo opravijo .skratka pri 2ehuser posted image user posted image  inuser posted image  pa to ne gre. Za otroke je ritem in ritual zelo pomemben.
Aaja, sedaj dosti manjkrat telefoniram in ga vprašam, kdaj pride domov, ker res ne podaljšuje, če ni nujno treba.Doma je med 3-4 uro, od doma  gre 6.20, je pa res, da ima četrtke proste.

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 10:03:37   
Anonimen
Če je bilo že pred rojstvom otroka tako, da je delal več kot 8 ur, se bo to tudi s prihodom otroka težko spremenilo, posebej če v resnično uživa v delu, kot pišeš.

Težko ga boš prepričala, naj zapusti svoje "veselje" toliko prej, da bo veliko časa preživel z otrokom. Sploh če bo to nek "prisilen" dogovor, bo verjetno slabe volje on, ker je "moral" priti prej domov & otrok tudi. Če bi mu bilo z otrokm tako lepo, bi že sam od sebe začel prej hoditi domov.

Na tvojem mestu bi poskušala produktivno izkoristiti vikende, ko ima prosta dva cela dneva, naj se takrat 100% posveti otroku&tebi.



(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 12:38:14   
Jančika_
Moj dela od 8ih do 16ih. Ampak ker ima zaradi izrednih dejavnosti višek ur, jih izkoristi tako, da ponavadi konča ob 14ih (od službe do doma ima 15 minut peš, tako da je hitro tu). Bo pa zato to soboto recimo delal od 6ih do predvidoma 20ih, mogoče še dlje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 13:17:32   
emaa
Moj dela dokler je treba, pride od pol štirih pa vse do 6, kakor nanese, ob torkih in četrtkih še faks, ga ni do pol devetih, pa ob sobotah faks, pa včasih po faksu še služba, pa včasih še kako nedeljo. Včasih ga tud tri tedne eno jutro nimam doma, sploh poleti, ko je sezona cestnih prenov.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 13:21:18   
Alina_alin
Magi - ja, vem, da ni več 8-urnih služb. Ampak jaz pričakujem, da potem vsaj 1x tedensko pride prej, ostalo pa zaradi mene naj dela sred noči - saj  če pride tak cajt, da je 10 min z otrokom, meni itak nič ne koristi. Pol pa se naje in cajtinge brat ali pred tv in spat, ker je že toliko ura. Pa mi ne uspe ta dogovor. Raje hodi še postarem 10 min pred ritualom (ko se gremo kopat) domov ali pa še če je kaj nujnega (30 %) pozneje.
Glede denarja pa, imava nekje isti dohodek. Moja služba je pa 8 urna. Ja, saj sem rekla - ok, pa če tolko dela, naj tudi tolko zasluži in bom pa jaz doma (ok, to itak ne bi hotela bit, ampak sem mu dala vedet,da naj potem prinese v skupni budzet več denarja).

Jana4 - ja, tudi meni se zdi, da se sedaj že stežka navajam, ko je on doma, da smmo vsi skupaj. Ker sem se že čisto navadila na to, da sem sama. Oz. z otrokom. Ampak si vseeno želim, da bi bil več časa z otrokom, saj imam občutek, da vse zamuja, saj je razvoj otroka neponovljiv in se časa ne bo dalo zvrtet nazaj. Vseeno mi vsake tolko cajta "pokne" in se totalno skregava.

Mič - ja, tudi jaz se bojim te resnice, da mu je lepše v službi,kot pa doma z nama. Pa tudi to vem (iz izkušenj), da če je prej dosti delal, s prihodom otroka ne bo nič manj. Pri nas to čisto drži. Saj sem se tega že prej zavedala, ampak vseeno sem po tihem upala, da bo boljše.
Eh, ja, bo bolje. Na sveto nikolovo.
Vidim, pa, da vaši partnerji v večini (če se niste javile same take) hodijo prej domov. Pa enim celo skuhajo kosilo, hm, kaj je to?
Hvala vam vsem, ko ste dale vaše izkušnje in da boste čim več časa učinkovito skupaj!



(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 13:41:36   
Anonimen
Na tvojem mestu bi bila pa jaz najraje malo zlobna. FULL bi uživala z otrokom, organizirala bi si en milijon aktivnosti in ni vruser posted image  da ne najdem vsaj ene ali dveh pri katerih bi res uživala in pokazala možu, da mi je lepo & da uživam tudi brez njega.

Verjamem, da si življenje zamislila kot skupne aktivnosti z možem, ampak če ne gre, je najhitreje, da sama nekaj narediš, da se ti stvari obrnejo na bolje. Njegovih prihodov pa sploh ne bi več omenjala.

"Besede mičejo, zgledi vlečejo", pravi star slovenski pregovor. Mogoče da tvojega ambiciozneža vsaj zgledi pritegnejo.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 14:06:07   
taja 1
Naj te potolažim. Moj je z nami 1 uro na teden ne na danuser posted image .

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 16:25:31   
Maleal
Nisi edina,moj gre začne z delom ob 7ih in dela do 5ih,6ih,odvistno kdaj so konc z delom.Tak da tudi mi2 z user posted image  nimava kaj dosti od user posted image .A sva se že navadla,glavno da je služba.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu taja 1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 16:53:47   
Primoza
Čas prihoda od 14.00 do 20.00. Občasno delo čez vikend. Prilagajam obsegu dela in vremenu. Zdaj ko j lepo vreme za sprehode skušam delati manj kot takrat ko dežuje. V glavnem mi z (obojestranskimi) izjemami to kar uspeva.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: prihod iz službe
5.5.2006 19:25:04   
Alina_alin
Mič - ti dam prav. Tudi sama razmišljam v tej smeri. Samo vseeno si potihem želim, da bi bli več vsi skupaj.
Ostale pa ste me tudi potolažile, saj vidim, da vas je tudi nekaj takih, ko ste veliko same.
Imarcel - ja, saj vem, glano da je delo - služba. Samo vse ima svoje meje - če imaš možnost, da imaš drugo delo, s katero boš več z družino, pa tudi solidno plačo, zakaj je ne bi vzel - zakaj torej delo, pri katerem ni časa za družino - torej bolj ambiciozno varianto?Ja, saj vem, kaj boste napisale - saj si morala vedet že v naprej, da je ambiciozen... Ampak to je že druga zgodba.
Lp pa izkkoristite vikend. Jaz pa hitim otroka dat spat, saj ga ati kopa.


(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: prihod iz službe
8.5.2006 21:37:47   
Anonimen
Moj gre v službo okrog 9h in pride domov okrog 15h, ampak to samo takrat, ko dela samo v pisarni. Povprečno je 1x tedensko odsoten cel dan, ker je na terenu, poleg tega pa še 2-3 vikende dela (včasih samo 1 dan, včasih pa oba dneva v vikendu), zato potem skompenzira, da sicer hodi prej domov, da je več z družino. Saj včasih malo pojamra, da če bi več delal, bi bilo več denarja, samo denar tudi ni čisto vse, da bi zaradi njega ogromno zamujal pri otroku.
V bistvu imam srečo.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?