|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Junijke
17.3.2006 6:06:00   
Erdbeere







Sej ne vem, gledam pa gledam nakar ugotovim, da je naša prejšnja tema zaklenjena, meni pa nič jasno, zakaj nobena nič ne napiše.

No v glavnem, da nas malce obudim in premaknem malce višje, jaz še vedno do vratu med papirji, ne vem a bo letos že konec al ne bo, stanje še kar katostrofalno user posted image

Naš mali user posted image  veselo uživa v trebuščku, včasih brca, da kar boli običajno je pa občutek božanski user posted image

Ne vem, ali imate že kaj pripravljeno za prihod novorojenčkov (oprana oblačilca in vse kar paše zraven)? Jest nimam še popolnoma nič, bom aprila al pa še kasnej začela tudi na tem delat, zdaj ni časa.

Kaj pa materinska šola, ste jo že kaj obiskale, jest se moram pozanimat, kdaj je v Domžalah, upam, da nisem že prepozna.

Nič toliko zaenkrat od mene pa pobožajte bušije pa oglasite se kaj


< Sporočilo je popravil wahoo -- 16.4.2006 10:49:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JUNIJ
17.3.2006 12:01:53   
SelmaC
Tudi jaz sem se spraševala, kaj se dogaja z našo temo. Najbrž smo premalo aktivne. Jaz grem v materinsko aprila, za stvari pa imamo še čas tudi mi moramo še veliko stvari rešit.

LP user posted image  in user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JUNIJ
17.3.2006 18:28:38   
bubamara2
Ojla.

Sama sem v 28. tednu in tudi že močno čutim brce, tudi pri meni so včasih zelo boleče, moram kar sapo zajeti.

Če vleiko govorim, predavam, ali če npr. glasno nekaj berem, mi sapa pohaja.

pa še to se mi dogaja, da me zadnje čase bolijo medenične kosti oz. sramne, v glavnem med mednožjem, kot da bi mi kaj pritiskalo navzdol. Zadnjič, ko sem bila pa res utrujena (služba), mi je pa tudi trebuh otrjeval. Komaj čakam v sredo pregled, da se malo pozanimam.

Drugače je pri nas ista situacija. Še nič pripravljeno. Čisto nič. Bog ne daj, da bi kaj prehitelo. Pri prvem sem imela v tem času že vse pošlihtano, zlikano, oprano, nakupljeno, zdej pa enostavno ne utegnem.

No, pa se še slišmo. Poročajte o svojem počutju.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JUNIJ
17.3.2006 21:53:29   
Wahoo RR




Živjo punce...

Opozorili so me, da je bila vaša tema JUNIJ zaklenjena. Ker je nisem zaklenila jaz, sem preverila pri Vesni, kaj se je zgodilo. OČitno je prišlo do napake in se vam zato opravičujem.

Sedaj bo ostala zaklenjena, ker ste itak tukaj načele novo.

Prijetno čvekanje še naprej :)




_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JUNIJ
18.3.2006 1:33:47   
zaliga
Hvala wahoo vseeno za trud in "iskanje"!
Bomo tud tu z veseljem nadaljevale, kjer smo tam zaključile!
 user posted image


_____________________________

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...



(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JUNIJ
19.3.2006 17:26:34   
SonjaN
Lep pozdrav, punce user posted image user posted image user posted image !!

No, dooolgo me ni bilouser posted image , in glede na to da smo dobile "frišno" temo, sem se odločila da se bom spet oglasila... Pretekli meseci so bili za mene obupno stresni - prvo smo prenavljali (rihtali smo sobico za starejšega sina), potem sem pisala diplomsko in imela obupne težave, vse se je kar vleklo in vleklo, na trenutke sem že obupovala, imela sem občutek da nikoli ne bom diplomirala...user posted image user posted image No, potem je pa zalaufalo, seveda vse hkrati - prenavljanje v polnem teku, zagovor diplomske, dogovori in potovanja v zvezi s tem (diplomirala sem v Zagrebu), Filip je imel ravno ta čas kar nekaj pregledov, pa terapije na katere hodi zaradi zaostanka v razvoju, da sploh ne govorim o nosečnosti... Res je bilo obupno naporno!!!! user posted image user posted image user posted image
Hvala Bogu za zeeeelo razumevajočega user posted image , brez njega mi ne bi uspelo... Pa še potem je Filip zbolel, visoka vročina (39,5) skoraj teden dni, groza in obupuser posted image user posted image !!!

No, in sedaj sem novopečena profesorica, sobica je krasna, ravno je pred dvemi dnevi začel spati v njejuser posted image user posted image user posted image , sedaj še počasi barvamo preostali del stanovanja, pospravljam, in me že kar prsti srbijo da bi začela pripravljati vse za otroka... Midva pa se še vedno nisva navadila da sva sama v sobi, da ni treba hoditi po prstih in gledati tv brez zvoka, da ne govorim o tem da se sedaj postelja da uporabljat še za kaj drugega kot za spanjeuser posted image user posted image user posted image (prej je zato bil pristojen škripav kavč v dnevi, grozauser posted image ), hihihi, čeprav so posteljne igrice postale že kar bolj akrobatske kot kaj drugegauser posted image .
Trebuh me je že začel ful tiščat, v prvi nosečnosti se mi je to dogajalo šele v zadnjem mesecu, torej, zjutraj na tešče sem vsa srečna in poskočna, potem pa, po 2 obrokih (še malicam nič več, ker "nimam kam dati"user posted image ), sem kot žogauser posted image , vsa napihnjena, če me pa še mali brca v mehur, čreva, želodec, je pa luuuuštno...user posted image

No, kako ste pa ve, vem da tukaj malo manj pridno pišemo, vseeno sem vas pa bolj ali manj redno brala in znam da vas je več, kje se skrivate?! kko so vaši user posted image , moj pridno brca, in počasi se zavedam da bo v kratkem tukaj še en mali user posted image ... Uf, kaj se veselim in pa tudi strah me je!!!

Lep pozdrav ih uživajte v sončku, končno!!!user posted image user posted image

Sonja

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JUNIJ
19.3.2006 20:12:31   
zaliga
Pozdravljene punce!
Naj se še jaz malo spet oglasim. Nismo najbolj priden v pisanju, pa so nas "zaklenli" (sem sprva res mislila, da je to vzrok, hahah).
Tud moj  user posted image je zelo aktiven! Včasih imam občutek, da že hoče na svetlo, saj se mi tak upre...ne vem v kaj in mi hoče potisnit svoje malo telo, kar čez kožo trebuha! Pol jo pa malo pobožam in "prestavim" saj občutek ni ravno prijeten!
Se tud vam vaši sončki obnašajo podobno?
Sicer pa še slab ali za nekatere dober mesec....in novo življenje bo pred nami!
Nakupi lepo napredujejo, seznam je vedno manjši, jaz pa se še kar spomnim kaj bi lahko še dodala na list! Moj je ža včasih čisto obupan in bi me najraje  user posted image ! A se kar ne moram upret skušnjavi ko grem v trgovino! Bi za našo pikico, kar vse pokupla!
Pa komaj že čakam materinsko šolo, da vidim kaj nas bodo naučili in da vidim, kako zgleda porodna soba! Me že kar firbec matra!
Kako pa ste kaj ve? Počutje, pa sončki rastejo.....?
Sem spet napisala kot spis v šoli! Če pa se nonstop kaj najde, pa toliko stvati, ki me zanimajo in res so ti čveki odlični!
Samo premalo smo aktivne!
Punce lepo se imejte in izkoristite jutri še en sončen dan  user posted image !


_____________________________

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...



(odgovor članu SonjaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JUNIJ
20.3.2006 15:37:14   
kaktea
JUHUU, KONČNO SEM VAS NAŠLA!
jA TOLIKO ČASA SE NISEM NIČ OGLASILA (DELO IN TO), DA SEM V TEJ RR KAR ZABLODLA IN VAS ISKALA NA NAPAČNEM MESTU!!!user posted image

No, naj povem, da je na obali bil fullll lep vikend, narcise na vrtu ze cvetijo, moj mali, pa pridno telovadi, ne glede ali je dan ali je noč!
Tudi jaz sem pomislila, da bo treba verjetno v aprilu v materinski šolo. Pa ne vem ce se tam kar naslikaš, ali se je treba prej prijavit. To se moram pozanimat!!! Zdaj mi teče že 27t, mama mia kako cajt šiba...bližamo se cilju in naj povem da se tega ne zavedam prav dobro!!! Zdi se mi kot, da bom noseča kar naprej in ker se počutim dobro... no mi ne fali nič.user posted image

v sredo grem na pregled in pol me bojo verjetno napotili na tisto inekcijo za rh-. komaj čakam naslednji ultrazvok da zvem ali jeuser posted image  ali user posted image . kdaj imam občutek da je siguuuurrnnooo fantek, pol se drugi dan že premislim in mislim da je punčka!

glede priprav, pa tedni tečejo in jaz nič. Klimatsko napravo nabavljamo, tudi to je nekaj! tako se moj mali ne bo kuhal!!
a ja!!! prejšnji teden sem praznovala roj.dan in sem se imela full lepo z mojimi sorodniki, en dan in z mojimi prijatelji drugi dan.

lepo se imejte nosečkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: JUNIJ
21.3.2006 11:10:32   
SelmaC
LP,

meni se zdijo brce bolj nežne. Kaj vas res zaboli? Mene ni še nikoli?

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: JUNIJ
21.3.2006 15:08:57   
zaliga
Mene osebno nena dobesedno zabolijo! včasih v mehur mogoče, drugače pa ne!
Le občutek mogoče, brez skrbi, baje so boleče proti koncu, ko te nabrca pod prsni koš...
Uživajte


_____________________________

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...



(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: JUNIJ
22.3.2006 23:23:27   
Tayda
Moram se še jaz malo javit, saj se že dolgo nisem....Torej, kaj je novega: imeli bomo še eno bejbiko in starejša sestrica komaj čaka, da dobi družbo in seveda "prevzame vso skrb" za dojenčico, ki se nam bo zdaj zdaj pridružila...No ja, tale zdaj zdaj jemljem malo bolj z rezervo, ker se mi pošteno povedano že kar vleče vse skupaj user posted image . Ne vem, prvič se mi je zdelo lažje. Po mojem predvsem zaradi kilogramov, ki jih ni bilo pol toliko kot zdaj....zredila sem se že (27t) 15 kg. Ne bom rekla, da od zraka, samouser posted image  po mojem je precej tudi zaradi zatekanja - noge imam ves čas (tudi zjutraj ko vstanem) dvakrat debelejše. Prav pogrešam že svoje gleženjčkeuser posted image . Komaj čakam, da jih bom spet videla. Imate tudi ve kaj problemov z zatekanjem? Upam, da ne.
Komaj čakam, da mine še en mesec in potem koristim še dopust in se lahko v miru pripravimo na novo članico. 
Ne vem ali je samo z mano tako ali je še katera naveličana teh velikih cot na sebi, pa občutek vsako jutro, da nimaš nič za oblečt :(
Bi si kaj kupila, ampak za dva meseca? Bom raje kupila kaj za kasneje, da se bom boljše počutila, samo kaj ko ne vem koliko kg bo ostalo. Upam, da kakšna dva, potem ko bo šla vsa voda z meneuser posted image user posted image user posted image . Sem optimist, kajne?
No, kakorkoli, pomembno je da je z malčico vse v redu, kar mi potrjuje z močnimi brcami na vsako uro. Me veseli, da komunicira z mano. Če se v službi kdaj kaj čudno obrnem, me takoj opomni. Res, včasih imam občutek, da me kar malo okara, češ, kaj pa sedaj počneš. Jaz sem tukaj, daj mi malo prostora.
Sedaj se bom spravila spat, že tako je jutro prehitro tu....

Lepo se imejte in pazite na svoje trebuščke.

lp

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: JUNIJ
23.3.2006 11:37:28   
SelmaC
Lep pozdrav,

Jaz sem zaenkrat šla kakih 9 kg gor (28t), zdaj bo bo mo moje kar naraščalo, jaz sem 4 dobila prve 3 mesece (ker sem bila zelooo lačna) in zdaj me spet prijema, da bi kar naprej jedla. Zatečena nisem še nič, upam da ne bom. Sicer pijem več kot 2l na dan in se skušam izogniti soli, če se le da.
Bracamo pa kot sem že pisala bolj nežno, npr. ponoči se nikoli ne zbudim zaradi mojegauser posted image  v trebuhu. Zanima me če si beležite oz. štejete, če je teh 10 brc dnevno?

Lp in še lepši dan 

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: JUNIJ
23.3.2006 16:14:43   
Erdbeere
No se na hitro javljam, sem že dolgo v službi pa rabim malo pavze.... no jaz zatekam nič, tudi kilogrami so ok, zaenkrat sem na +5,5 (30 tednov) komaj pa čakam, ponedeljek, ko gremo spet malo našega user posted image  pogledat, imam namreč UZ. Brc pa nisem še nikoli štela, mislim v prvi nosečnosti jih nisem, zdaj pa mislim, da mi jih tudi ne bo potrebno, ker 10 jih naštejem v enem budnem obdobju, se pravi približno vsakih 4 ure.

No pa lep pozdrav do naslednjega oglašanja

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: JUNIJ
23.3.2006 18:44:48   
daya
Pozdravljene!

Jaz sem zdaj v 28 tednu in se počutim kot slon. Res še posebej v zadnjem tednu. Pa tudi redim se zadnje čase ful. Do sedaj imam 9 kg +, samo ta teden se pa počutim kot balon, malo sem začela tudi zatekati pa težko že diham. Včeraj sem komaj zaspala ker sem težko dihala. Brce čutim zelo močno. No včasih tudi malo manj. Pa križ me boli. Pa težko sedim, pa hodim pa skratka se mi zdi kot da bom čez 1 mesec rodila ne pa junija. Upam da se bo počutje še kaj izboljšalo da ne bo samo še bolj naporno. Ampak se spomnim v prvi nosečnosti sem se tudi na koncu počutila obupno poleg tega je bilo takrat še vroče kot hudič. No saj letos mi bo verjetno vsaj to prihranjeno.

Jutri imam spet pregled pri gin. Drugače pa delam še dobra dva tedna potem pa na dopust in porodniško. Se že zelo veselim, ker moram doma še vse pripraviti pa celo stanovanje malo pospraviti in generalno sčistiti, ker potem vem da spet dolgo ne bo časa za kaj takega. Ampak glede na moje počutje zdaj upam da mi bo sploh uspelo vse naredti kar sem si zadala.

Za dojenčka moram kupit še avtosedež, pa oblekice za prve 3 mesece. Pa mož mora še previjalno narediti, je rekel da jo bo kar sam.

Lp,

Daya

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: JUNIJ
25.3.2006 5:47:13   
Erdbeere
Pozdravljene junijke, nas moram spet malo premaknit, ker drugače se nam zna spet zgoditi, da se nam forum zaklene

Ne vem, a ste kar vse zunaj pa lepo okol špancirate al vas daje pomladanska utrujenost pa se ne da nobeni nič pisat.....

Jaz sem spet lepo v službici, sem šla malo prej, ker nimam varstva za taveliko, pa gre mož potem delat jest bom pa do takrat lepo doma oz. malo jo bo že prababica popazila, pa sej mogoče bo pa še spala dokler jaz ne pridem

Naš user posted image  prov veselo telovadi je danes že navsezgodaj očija nabrcal, sem mu mogla malo veselja pokazat ko je pa ravno brcal potem ko sem se zbudila in mislim, da bo danes ves v rožicah cel dan zaradi tega....


Aja pa še nekaj sem se spomnila, danes je materinski dan, nekatere smo že mame, druge boste pa v roku dobrih 2 mesecov, a ni to lepo ko pomisliš, da boš mama user posted image , me prov zanima, a se bodo naši možički kaj spomnili na bodoče mamice user posted image  poročam drugič

Aja še eno vprašanje, je kakšna junijka, ki bo rodila v začetku junija pa gre rodit v Ljubljano, malo me firbec matra, če se s katero srečamo?

Kaj pa materinska šola, ste že vse šle ali ne, jaz ravno razmišljam, da bi šla konec aprila, ker zdaj konec marca še nimam časa, namreč v Domžalah se začne mislim da 29.3. pa če grem v ta termin, bom spet kakšno predavanje ven spustila, tako da ne vem še razmišljam, a slučajno katera gre sedaj v Domžale??

No zaenkrat dovolj, moram še malo delat pa pišite kaj, da nas ne bom vedno iz skoraj druge strani na prvo vlekla

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: JUNIJ
27.3.2006 11:19:06   
bori1
Evo, sem še jaz po dolgem času prišla, do foruma, sem imela 1 tono težav, ker se ne morem več prijavljati na bori, ampak sem sedaj bori1. Nimam pojma kaj se je zgodilo.

Vseeno sem vas spremljala in sem kar zadovoljna da nas je toliko junija. Tudi mi, 24.06., in zaenkrat razen malo višjega pritiska vse lepo. user posted image lepo vzhaja, zredila sem se 5 kg (sem v 28. tednu), pregledov se mi zdi proti nosečnosti z Marušo (18.08.2002) precej manj - bila sem 4 krat, danes pa grem na 3d ultrazvok v porodnišnico PO. Bomo videli, kaj pravijo in kako zgleda naš novi član.

Napravila nisem še nič, možek se je komaj dobro spravil prazniti še ne zasedeno sobico. user posted image komaj čakam. Drugače pa cunjic nisem še preprala, opemo imam od prvič, le resno me muči, da bi nabavila nov voziček, ker se Marušinemu poznajo - krepko poznajo leta in prevoženi km.

Šibam. Pozdravčke vam in vašim bušijem,

po novem Bori1.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: JUNIJ
27.3.2006 12:15:10   
SelmaC
Lp junijke,

Kako kaj ta ponedeljek. Pri nas na bali je malo temačno. Bo že, saj pride kmalu pomlad.... sicer nisem še mamica, tako, da se ni nihče spomnil na materinski dan. Pa sej se mi zdi bolj komercialna fora kot kaj drugega.
kar se tiče naju zuser posted image , se mi zdi, da imamo kar apetit. Včeraj zvečer sem prvič opazila, kako so se delali hribčki na mojem bušiju. Je bilo kar presenetljivo, kot bi želel skočiti ven čez trebuh. Najbrž se to večkrat dogaja, ampak, ker sem zmrzljive sorte in vedno ful oblečena nisem še opazila. Bi bilo smeh videt kako nogicouser posted image . In celo križ me ne boli več toliko. Sicer dvomim, da so bolečine zaenkrat prenehale, vendar res paše. Otekanja pa ni videt.
V sobot smo šli v Lj in smo malo nakupovali. Ta glavno je že rešeno z oblačilci pa bomo malo počakali, da vidimo kako velik bo. smo kupili le najnujnejše, kar se najde na seznamih.

Lp


(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: JUNIJ
28.3.2006 7:45:58   
Kalina
Dobro jutro user posted image

Sm psiho ne?user posted image nemore spat k sm tko vesela, ker imam danes ob 10.30 pregled, iiiiiiiiiiiii bom svojo lepoticko vidlauser posted image Evo je ze pokonci in veselo migauser posted image
Uh me tko firbec matra kaksno je stanje mojih kilc, pri zadnjem pregledu 24t je bilo +6.5kg, tko da upam da ni vec kot +9kg. Drzim pesti zase user posted image Ucer zvecer se mi je tako zdelo da imam otekle noge, nevem a se mi je sam zdelo al sm mela res user posted image Bomo vidli kaj bo rekel G. Roke oz prste mam pa ze tko al tko skoz, k kaksne cevapcice. user posted image

V ponedeljek zacnem z materinsko solo in potem veselo po nakupih kajti nimam se nic. Komaj cakam. user posted image

No tko, zdej grem pa zajtrkovat, ker me pikica tko brca in opominja da smo lacni user posted image

Poljubcki, Kalina


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: JUNIJ
29.3.2006 14:31:41   
SelmaC
LP


Kalina kako je šel UZ? Mi bomo počakali še dobrih 14 dni, ko bomo v 31 tednu. Tudi jaz komaj čakam? V sredo pa grem tudi jaz v materinsko. Upam, da se bom naučila veliko stvari, ker se imam za veliko nevednico. Ni kaj prvič je prvič...

Lep pozdrav user posted image  in user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: JUNIJ
29.3.2006 17:38:31   
SonjaN
Pozdravljene, srečke user posted image !!

No, čas leti, jaz sem pa vedno bolj okrogla... Imam pa kar nekaj težav, pa da jih malce podelim z vami: dobila sem železove tabletke, po njih me pa takooo napenja da je joj-joj user posted image user posted image !! Pa ne pride v poštev da bi pila kaj z mehurčki, tako se mi trebuh napne, da še dihat ne morem... Paaa, zgaga, seveda, zadnje čase pijem galone donata, pa se mi zdi, da bom mogla počasi začeti z Rupuruti, ker ne deluje več... user posted image . Paaa....

Nimam še nič pripravljeno za user posted image  in me kar grabi panika, čeprav imam še vedno dovolj časa... Mož pa itak misli da je še veliiiko prezgodaj, hmmm, bo tako tudi mislil če bo mogel vse sam pripraviti, ko bom jaz v porodnišnici??!! user posted image

Drugače me tudi moj user posted image  malce jezi, kakšen dan se lepo redno giblje, kakšen je pa tako miren da me že začne skrbet, potem zvečer pa znori, pa ne morem spat! Ma, glavno da ga čutim, sem potem vsa v user posted image !!!

okej, sedaj sem pojamrala, torej, sedaj mi mora it na boljše, ne?!user posted image user posted image

Lepo se imejte,
Sonja 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: JUNIJ
30.3.2006 13:04:24   
Erdbeere
No tkole punce, jest sem pravkar zadihala, tko k je treba, namreč bilance so šle papa....

Kar se počutja tiče moram reči, da se počutim odlično, včeraj sem bila v materinski šoli in vam povem, da sem se počutila kr mal čudno, namreč tam imajo vse takoooooooooooooo velike trebuščke, jest pa zraven k da sploh noseča nisem, matr kaj naj naredi, če ga mam pa user posted image  bolj v križu.

Sicer pa na UZ sem bila, žal so ga ukinili, tako da sem morala plačat, bejbi je težek okrog 1700 g, je pa rekla prvič odkar sem bila kadarkoli noseča, da je po UZ dojenček malo večji in sicer sem zdej kokr 2 dni več noseča, me prov zanima, kdaj bom pa rodila.....

No toliko za enkrat od mene, aja pa zanima me, če je bila katera včeraj v Domžalah v materinski šoli?

Pa pa

(odgovor članu SonjaN)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: JUNIJ
31.3.2006 11:29:29   
kaktea
Hello junike!!!
Kaj ste že začele hodit, v materinsko šolo? Jaz se še nisem odpravila, sem misila it v maju... moram se malo pozanimat, kdaj poteka...Zdaj ko sem še v službi, se mi zdi malo čudno hodit zjutraj v materinsko...

No povejte malo...kaj lepega predavajo?
LP

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: JUNIJ
3.4.2006 8:18:22   
Tayda
Pozdravljene drage moje! Evo mene zopet v službi user posted image . Tako težko že vse to prenašam, da res komaj čakam, da ostanem doma. Pa še potem bo ogromno za postorit. Vse cunjice za preprat in prelikat, pa stanovanje postavit na glavo, da se znebimo vsega prahu. Pa poizkusit ne bit živčna zaradi vseh vprašanj, ki me obiskujejo vse pogosteje: kakšen po porod, kako bomo zmogli, ko nas bo več, ali bo res vse v redu z dojenčico....?
Sicer se počutim v redu in zaenkrat se je nabiranje kg kar malo ustavilo, saj že kakšen teden nisem pridobila nič dkg user posted image user posted image user posted image . Se kar malo pazim, ker se prej nisem nič. Mi je zdravnica rekla, da sem bila tako pridna z rejenjem, da je vseeno, če se do konca ne zredim nič več user posted image . Bom poizkusila, kaj mislite: se to da? Ali je sploh dobro, da se nič več ne zredim? Sicer zaloge je še dovolj, pa vseeno...user posted image .
Zdaj me že par noči mučijo krči v nogah. Ko se kaj premetavam, me skoraj vedno zagrabi tak krč, da vidim user posted image user posted image user posted image . In mine po kakšnih 20 minutah. Sicer popijem dve magnezijevi tableti čez dan. Bi lahko storila kaj več? Ima še katera takšne težave?
Materinska šola......razmišljam, če bi sploh šla. Po mojem bom obiskala predavanje o telesni vadbi v nosečnosti in dihanje in to. Pa rada bi še enkrat videla oživljanje otročka (nikoli ne veš kdaj pride prav). Pa da se zmenim za potrdilo za očka, da prihranimo 2.000,00.
To je to. Zdaj grem malo delat. Malo pravim zato, ker je res bolj malo od mene zadnji mesec. V glavnem počivam na 5 minut user posted image user posted image user posted image . Še slabe 3 tedne, pa bo bolje.
Lepo se imejte, oglasite se kaj!

lp

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: JUNIJ
3.4.2006 11:23:45   
zaliga
 user posted image Ojla punce!
Naj se vam še jaz malo oglasim! Najprej malo slabše novice, namreč bila sem v porodnišnici zaradi "lažnih" popadkov! In zakaj je prišlo do tega, ker sem čistila okne in obešala zavese!! Zato punce, prepustite takšno delo drugim in ne pretiravat, če želite počakat do junija! Ni prijetno, ko se ti že začne pojavljat vse skupaj na 25 min. in ne veš kaj je to! Pol pa še te nafilajo z inekcijami, pa za pljučka sem tud dobila, v primeru, če bi se naša pupa res želela rodit predčasno!
Zdaj sem že doma, a imam strogo mirovanje, postelja - WC - postelja!
In bom spet user posted image   , pa čeprav bo naše stanovanje bomba!!

Kako pa ste kaj ostale???
Vidim, da ste vse zdrave in tudi vaši sončki! Super, pazite se in seveda na bušije!

Jutri pa se začne materinska! Sicer sem komaj čakala, zdaj pa bom vidla, kako se bom počutila! Rada bi šla, saj vprašanje, če  prestavim za mesec dni,kako bom lahko potem tam dve uri sedela!

Punce uživajte  user posted image , koliko še ga je!


_____________________________

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...



(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: JUNIJ
3.4.2006 11:31:44   
ElaM
Punce, zdravo,
da se malo oglasim po res dolgem času.
Smo v redu, mala user posted image  brca, je prava športnica, le po kom se je vzela.user posted image  Mamica se pa pridno redi, pridelala sem 7 kg, imam res apetit, da bi lahko jedla non stop.
Tayda, glede krčev, probaj še kalcij, ker se le-ti pojavljajo tudi zaradi pomanjkanja Ca, ne samo Mg. Meni pomaga, zjutraj vzamem Ca, zvečer pa mg, je pa dr. Pušenjak pisal, da se lahko v nosečnosti vzame do 1g obojega.
koliko vam pa kaj otrdeva trebuh? Meni parkrat na dan po par sekund. Ni ravno fajn, ampak očitno spada zraven.
Še to, katera ima rok okrog 25.6. in bo rodila v Lj? Mogoče se srečamo.user posted image
Punce, lepo se imejte, najejte se regrata in uživajte na sončku.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?