|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka na gradu Bogenšperk
24.4.2006 11:49:45   
Anonimen
Zanima, me če se katera (ali kateriuser posted image ) poroči na omenjenem gradu, ali se je morda že kdo preteklo soboto ? Kako je potekalo ali kako bo, kakšen poseben protokol ? Ali v primeru da prineseš svoj šampanjec, ali ga sam postrežeš, ali imajo morda koga, ki bi postregel ?

Je res, da nimajo več svojih fotografov in snemalcev (na koncesijo) ?

Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk
24.4.2006 12:05:14   
Baby
Jaz ti lahko sporočim po 6.5. če ni prepozno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk
24.4.2006 13:05:03   
Anonimen
Ja, se lepo priporočam, ne bo prepozno.

Lp

(odgovor članu Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk
24.4.2006 15:54:35   
Nitka
Oj,
sem se pred dobrimi šestimi leti tam poročila in bilo je fantastično. Ni kot po tekočem kot na Lj. gradu. Mi smo imeli po eno uro med poroko pred nami in za nami in smo bili praktično sami. Svatje se zberejo spodaj in z slavljencema na čelu gredo v spremstvu pažev v grad. Zgoraj pred dvorano sprejemta goste, ki gredo v podolgovato dvorano. Na koncu njih gre ženin in vsi skupaj pričakajo nevesto. Obred traja nekaj časa, ampak je lep. Potem gredo vsi skupaj v eno drugo dvorano, kjer vsi čestitajo paru. Za snemalce ne vem, ker smo imeli svojega, prav tako tudi fotografa. Torej, sledi da gre par s pričama v eno tretjo dvorano, kjer se slikajo na baročni sedežni...zelo lepo. Ta čas gredo vse v dvorišče, kjer par pričakajo z rižem.
Mi smo se potem še zunaj pred gradom slikali, imeli tam svojo pijačo in piškote. Peli smo, se malo zavrteli in bilo je čudovito.
Toliko o mojem poročnem dnevu na gradu Bogenšperk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk
25.4.2006 18:04:48   
LARIKA
Midva sva se predlani poročila na Bogenšperku. Sej je lepo,sam pri naju je bilo tok po tekočem traku, da mi je blo kar malo mimuser posted image . Obred je zelo lep, samo motilo me je ker so nas po zelo hitrem postopku poslali v drugo sobo. Vse je v pol ure konec user posted image . Sej se potem zunaj slikaš, pa čestitke,..sam se mi zdi da je tok preveč ljudi če je več porok, in smo se mi potem kar hitro odstranili,ker mi ni ravno lepo druge neveste gledat. Se pa da na gradu narest čudovite fotografije- no nama jih najina fotrografinja ni ravno ne vem kako lepe naredila user posted image in sem še tukaj razočarana. Se je pa potem vse tok noro dobr odvijalo,tako da je bila poroka na koncu fenomenalna user posted image .
Nama so rekli na gradu,da ne smeva prinest svojega šampanjca,ker imajo potem oni izgubo user posted image  in da to ni zaželeno, pa smo ga vseeno prinesli user posted image  in postregli, tako da če želita ga kar imejta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk
25.4.2006 19:40:10   
MarijaPo
Hmm.. midva se sicer nisva porocila na bogensperku, pac pa na LJ gradu in je bilo res ful instantno, samo me ni prevec motilo, se pravi zur je bil, tok nevest na kupu, pa vse so bile dobre volje, meni je bilo vsec.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY
30.6.2006 10:55:05   
Anonimen
Pozdravljena, nekaj časa nazaj si mi glede vprašanja "kakšna je poroka na Bogenšperku" povedala, da mi lahko sporočiš po 6.5.

Še vedno upam in pričakujem novic.

Lp

(odgovor članu Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY
7.7.2006 18:34:43   
trdozimc
Midva sva se tam poročila lani (2005) oktobra. Ker ni bilo v sezoni in ker sva hotela poroko precej pozno (ob 18.), da se jaz ne bi preveč matrala (ker sem bila v 6. mesecu nosečnosti), sva plačala 10.000 SIT več, nisva se peljala s kočijo, ker so šli konjčki že spat (drugače ti to pripada) je bilo pa vseeno lepo in nič se ni nikomur mudilo. Šampanjec sva imela svoj, ampak ker je bil dež sva prosila, da ga postrežejo oni s svojimi kozarci v eni od sob - ni bilo problema, čeprav sva si to izmislila tik pred prisego - seveda smo plačali - nimam pojma koliko, ker je poravnal tastuser posted image . Drugače pa lahko imaš tam tudi ohcet zunaj v naravi ali pe v dvorani. Govor ima sam Litijski župan in matičarka. Prijavita pa se na Litijski upravni enoti, mislim, da lahko maximalno dva meseca in minimalno 14 dni pred poroko.

Ko pridete - ob dogovorjeni uri - vas pride na parkirišče iskat ''hostesa'' v srednjeveški opravi, vas pelje v grad v en predprostor, kjer vsem razloži kako in kaj. Potem greste vsi v viteško dvorano kjer je poroka, nato v drugo sobo, kjer postrežejo šampanjc (po želji tvoj ali njihov) in ti vsi čestitajo in se lahko slikate, nato gredo svatje ven, na grajsko dvorišče, kjer vaju pričakajo z rižem, vidva se pa medtem še lahko malo slikata po gradu. Nato gresta ven, vaju zasujejo in greste z gradu na fešto!!!!


Še nasvet, če smem: čimmanj kompliciraj in svatov ne pusti predolgo čakati in ne brez pijače in jedače, pa čimlepši dogodek!!!! Nama je bilo SUUUUPER!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY
10.7.2006 12:53:32   
Anonimen
Trdozimc,
lepa hvala za informacije.

Lp


(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY
13.7.2006 13:11:30   
bini
če te še kaj zanima mi piši na privat... poznam šefico tegA ZAVODA, PA TI BO PO MAILU lahk iz prve roke vse povedala.
lp

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY
28.7.2006 12:47:39   
tinkatonka
Jaz sem se na Bogenšperku poročila lani septembra. Poroka je bila ob 16h. Na parkriščie je prišla po nas hostesa. Najprej smo se malo popeljali s kočijo, potem pa v poročno dvorano. Po poroki smo se odpravili na spodnje parkiršče (makedam), kjer smo svatom postregli s svojim šampanjcem in pecivom in tam sva tudi prejemala čestitke, ker takoj po obredu ti v dvorani lahko čestitajo samo priče in starši, ostali svatje pa potem. Če imaš še kako vprašanje pa piši na ZS, ti z veseljem odogovorim.

Jaz sem bila nad poroko na tem gradu več kot navdušena. Ambient je res prekrasen.

Pa srečen zakon!!!

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?