|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   App.600m od obale in ne 200m
24.7.2006 20:45:43   
bamby
Jaz sem pa pri Relaxu rezervirala app. za 6 oseb in še enega po vrhu za 4 osebe, ki naj bi bila oddaljena 200m od obale. Sedaj, ko smo dobili voucher pa na njem piše, da je pomota (pazi-beri) še iz lanskega kataloga in je namesto.........Po vsem tem mi na voucher še enega otroka niso vpisali in jaz naj bi šla s takim voucherjem na dopust v Dalmacijo. Seveda sem jih takoj poklicala in sem jim povedala za ta app., da me ta "nova" razdalja zelo moti in hočem imet dva app s klimo do 200m od obale. Sedaj mi je rekla ta gospa, da me jutri pokliče, kaj bodo upali storiti za nas. Sedaj me pa zanima, kaj lahko zahtevam, če mi ne dajo apartmajev, ki bi bili po naših zahtevah? Kolikšna višina odškodnine? Čeprav sem do časa urgirala se bojim, da nam morda novih apartmajev ne bodo zrihtali, ker gremo  konec glavne sezone (12.8.).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: App.600m od obale in ne 200m
24.7.2006 20:50:27   
Marina_
Ja tudi nam so rekli da je do plaže od 100-600m.(Tudi Relax).To pa za to ,ker so app tako "postavljeni"in ,če si na začetku imaš 100m do plaže na koncu pa 600.Mi moramo tudi počakati na voucher, da bomo videli kako daleč smouser posted image user posted image Je pa res to malo noro
Aja pa še ne vemo v katerem "štuku"bomo-upam ,da ne v drugem ,ker bomo vsak dan vlačli ,ko muleuser posted image

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: App.600m od obale in ne 200m
24.7.2006 21:02:42   
bamby
Mi nimamo kar tako en apartma rezerviran, ampak dva app. v hiši, zato je razdalja točno že določena. Kjer je pa več apartmajev, tam je pa odvisno, na kaj naletiš. Mož je celo rekel, če se jim je obala od lani do letos za 400 m prekmaknila, ker je bil še lani 200m oddaljen od obale, letos pa že 600 m.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: App.600m od obale in ne 200m
24.7.2006 21:20:21   
Marina_
V tem primeru pa imate grd problem.Ti se kar upravičeno "razpištoli" na Relaxu
Pa dobro uredite in lep dopust!

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: App.600m od obale in ne 200m
25.7.2006 6:17:18   
tina104
Če si voucher na agenciji podpisala, ne boš dobila odškodnine - po mojem. Meni je ona na tur. agenciji rekla, naj dobro pregledam, pa potem podpišem, če je vse v redu.

Glede oddaljenosti od morja pa - se mi zdi, da imajo kar skregane te mere, pa ne mislim na t.a. Relax, ampak že Hrvati sami. Midva sva šla predlani na Rab in tam na agenciji vzamema en apartma, pa vprašama, koliko je do trgovine, pa rečejo se mi zdi 200 m ali še manj, no potem midva hodiva in hodiva in nikjer trgovine, pa po poti vprašava, pa oni reče še 100 m. V glavnem je bilo kar kaki slabi kilometer.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: App.600m od obale in ne 200m
25.7.2006 14:49:04   
TVN
Ja, tele razdalje so lahko hudo zavajajoče. Zato mi že ves čas hodimo (sicer v hotele), ki so direktno na plaži. Pa še to vedno preverim na internetu, da ne bi bilo kakega nesporazuma. Imam pa cel kup kolegov, ki so se opekli.

Če je voucher podpisan, bo težko. V vsakem primeru pa naredi "rabuko" na agenciji. Je pa običajno težava v tem, ker dajo tako ohlapno informacijo npr. od 200 do 600 m. Potem pač ne moreš nič. Lahko samo izraziš željo, kje želiš biti, vendar ti tega običajno ne morejo garantirati.



_____________________________

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: App.600m od obale in ne 200m
25.7.2006 15:18:38   
bamby
Se spet oglašam. Mi je dopoldan agentka ponudila v zameno prejšnjega apartmaja app na Šolti, da bi nas šlo vseh 8 odraslih+3 otroci v isti app. Že sama misel na trajekt, sem gladko zavrnila. Pa mi je govorila in govorila, kako luksuzen app. je to. Sem rekla, da hočem app. na celini, pa naj bosta dva ali trije. Popoldan me je že spet poklicala, da mi ponujajo apartmaja taka, kot želim (klima, 150 m od obale, plaža peščena, prodnata in travnata), skratka, dokaj po okusu. Le, ko sem na spletno stran pogledala, je eden za cca. 10 jurjev dražji, drugi je ista cena, je pa le 4+1 in ne 4+2, kot mi je rekla. OK, sprejmem ponujeno! Le to se sprašujem, saj menda nima pravice, da zahteva še tistih 10 jurjev, al kako?

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: App.600m od obale in ne 200m
25.7.2006 18:19:26   
marcela
Joj terazdalje so res problem. Jaz sem pred leti na netu našla apartma, ki naj bi bil tik ob Zatonu kako je pisalo. Poslala sem akontacijo in ko smo prišli nas je pričakal apartma oddaljen 1400 m od plaže Zaton in ne 400 m ko je bilo rečeno. So pozabili 0 pripisatuser posted image .  Najmlajša je imela takrat 2 meseca. Pa če si htel se do plaže z avtom peljat je bilo treba plačat.
Pa ti še lahko nekaj povem pa ne zamerit, na šolti je res čudovito. Pa saj trajekt vozi tja le 20 mnut, pa zgodaj je treba v pristanišče prit. Mali miren otok je to. Ja ne vem,  če sme zahtevat doplačilo, jaaz mislim, da ne,ker je to njihova krivda, razen, če ima več zvezdic.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?