|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priprt prstek-nujno
21.10.2006 17:04:50   
mala maja
Naš mali je pravkar priprl prstek med vrata. Ubistvu je roko držal med vrati ko je naš user posted image vrata zaloputnil in tako je pri hiši jok in stok.

Situacija:
zelo grdo otečen prst
plav noht
krokodilje solzeuser posted image
user posted image  trma
in še kaj.

Rabim pa pomoč naj mulca preljem k zdravniku??? iImam pojma kaj naj naredim. Vem da stvar user posted image  boli in da noht kar hitro rata plav sam kaj pa če je kaj zlomljenega? A je možno? Mali sicer ne joka več ampak je šel kar spat.user posted image

ne bi pa rada delal panike in iz muhe slona pri zdravniku.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: priprt prstek-nujno
21.10.2006 17:16:31   
Maxica
Po moje, da ne bi smelo biti kaj zlomljeno. Ti naši otročki imajo itak še vse tako mehko, tako da po moje ni panike. Daj mu kakšen mrzel obkladek, pa malo ga opazuj. Saj boš videla, če bo kaj stokal, ampak jaz mislim, da od tega ne bi smelo biti nič zlomljeno.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: priprt prstek-nujno
21.10.2006 17:24:09   
mala maja
Maxica hvalauser posted image

sej je sedaj zaspal. Zgleda da je že bolje.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: priprt prstek-nujno
21.10.2006 17:31:14   
Anonimen
Zadnjič, ko sem bila pri pediatru, sta bila pred nama s Tiborjem ena mamica in fantek, ki mu je v vrtcu nekdo na prst vrgel eno velik kamen. Je imel moder noht in menda mu je kluvalo v prstu. Mamica je rekla, tudi sestri, da sta prišla zato, da bi fantku z iglo predrli noht, da bi šel gnoj ven. Bila sta pred nama na vrsti in sta podtem odšla z napotnico za rentgen, torej da ugotovijo, če je kaj zlomljeno.
Če ne bo bolje oz. če bo slabše in bo otročka bolelo, mislim, da boste kar morali iti k zdravniku.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: priprt prstek-nujno
21.10.2006 19:30:47   
Mojca P.
Po mojem tudi ni zlomljen...vendar malo opazuj, ce je slucajno noht poskodovan, recimo kje zatrgan ali ranjen. Iz podobne storije je Ziga imel nohtek zatrgan in ko se je vse zagnojilo so mu morali odstranit noht (palec desne roke) in takrat je bil sele bogiuser posted image ....noht pa mu je sele zacel rasti, ceprav je bilo to pred 2 mesecema.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: priprt prstek-nujno
21.10.2006 20:03:53   
kepica
Nam se je to zgodilo pred 14 dnevi. Pritihotapil se je za mano, ko sem šla v avto nekaj iskat in ko je čakal, da poberem stvari iz avta, se je z roko naslonil na avto, prstke pa imel tam v tisti odprtini, kjer so vrata nataknjena. Jaz tega seveda nisem videla in vrata zaprlauser posted image Priprla sem mu srednje 4 prstke, ubošček pa tudi zajokal ni. Ko sem ga zagledala, da tam stoji čist bled v obraz in da se kar trese, sem šele opazila, kje ima roko.Hitro sem odprla vrata, revež je bil kar par sekund priprt.user posted image Potem pa je tko jokal, da sem ga mirila pol ure, da je prišel k sebi. Nohtki so bli v momentu čist rdeči, še blazinice na drugi strani je imel pod kožo čist krvave.  Še danes me zmrazi, ko pomislim, kako ga je moral to bolet.
Ker je potem nehal jokat in ker je rekel, da ga ne boli, ga nisem nič vozila k zdravniku. Kasneje sem potem pomislila, da bi si lahko zlomil kakšno kost ali pa še huje-da bi mu lahko prste odtrgalo-še sreča, da je vmesmed vrati malo lufta... Grozno. Čez par dni, ko smo šli zaradi drugih stvari k zdravniku, smo mu prstke pokazali, pa je rekel, da ni hudega. Čez par dni so se nohtki pocelili, le sredinec je spreminjal barve iz dneva v dan in tako je šel po kakšnem tednu sam od sebe stran, spodaj pa že poganja novuser posted image . Izgleda grozno, ko vidiš prstek brez nohta, ampak nohtek tako hitro raste, da bo v 14 dneh kot nov.
Sem se kr razpisala. Se mi je zdelo, da imava kr podoben primer in sem te samo hotela potolažit, da verjetno ni nič hudega. Boleti se mi zdi, da ga ne bi smelo več.Če pa bo še jutri potožil, da ga boli in če bo imel težave s premikanjem, pa vseeno pojdite slikat. Za vsak slučaj. Nikoli ne veš.

Upam, da bo vse v redu. Držim pestiuser posted image

lp
kepica

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: priprt prstek-nujno
21.10.2006 20:55:42   
trixi
Punce (in) fantje pozdravljeni,sem nova na forumu ma vas berem že dolgo,tale prstek me je pa vzpodbudil,da se končno prijavim.
Namreč mi imamo tako izkušnjo,da si je naš  tamali takrat star dve leti tudi priprl prstek na gugalnici.Pa je imel počeno kost, noht zmaknjen ven iz ležišča,je imel kar eno manjšo operacijo, da so mu spet vse naravnali na mesto.Pa je tudi takoj po poškodbi zaspal,v ambulanti so rekli, da lahko zaspi tudi zaradi šoka.Niso naši mali tako mehki da se jim ne more nič zgodit,rajši malo več težit okoli dohtarjev kot, da ti je potem žal.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: priprt prstek-nujno
21.10.2006 21:49:27   
mala maja
hvala vsem za odgovoreuser posted image user posted image

sem klicala v ZD ker ni nehal jokati, prstek pa je otekal kljub obhladkom. so rekli naj gremo kar na urgenco. pa smo šli in smo že nazaj. Kolk so hitri in prijazniuser posted image user posted image user posted image

Odprli so mu prstek(v nohtku naredili luknjico) ker je bilo baje kar hudo in bi se mu sigurno zagnojilo. Pol bi šele bolel. kako stavr zgleda pa vem ker je minilo komaj leto ko so mu prav tako zaradi priprtih prstkov vlekli noht dol. Mali je bil priden ni niti pisnil.user posted image user posted image  sedaj imamo kontrole  pri njegovem peditaru.

Aja pa še nekej punce od danes naprej bom moje zmeraj peljala k zdravniku če si bodo prstek priprl tko hudo ker to ni nedolžna stvar. mislim da so vse naše zgodbe dovolj zgovorne da povejo da ni stvarnedolžna.

Pa hvala za pomoč še enkratuser posted image user posted image

TRIXI tebi pa dobrodošlicauser posted image user posted image  boš videla RR te popolnoma zasvoji in kmalu boš prava čvekauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala maja -- 21.10.2006 21:50:24 >

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?