|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rafaelo
22.11.2006 8:51:06   
Alisa
Prosila bi za kakšen recept kako naredit doma rafaele.
Hvala

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rafaelo
22.11.2006 8:59:57   
facka
TESTO
·       9 ŽLIC SLADKORJA
·       3 JAJCA
·       1 DCL OLJA
·       1 DCL MLEKA
·       1 VANILIJ SLADKOR
 
TO VSE SKUPAJ ZMIKSAMO (PRI JAJCIH SAMO RUMENJAKE). DODAMO 9 ŽLIC MOKE, 1/2 PECILNEGA PRAŠKA IN SNEG TREH BELJAKOV, KATEREGA SMO STEPLI POSEBEJ.

TESTO PEČEMO 20 MINUT PRI 150 STOPINJAH.
 

KREMA

V 1/2 LITRA MLEKA ZAKUHAMO 2 VANILIJEVA PUDINGA (BREZ SLADKORJA). POSEBEJ ZMIKSAMO.

·       15 DAG SLADKORJA
·       15 DAG MARGARINE
·       DAG KOKOSA
 
KO JE PUDING OHLAJEN, MU DODAMO ZMIKSANE SESTAVINE IN VSE ŠE ZMEŠAMO.
TO KREMO NAMAŽEMO PO PEČENEM TESTU IN ZA DEKORACIJO ŠE POSUJEM S KOKOSOM.
 

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rafaelo
22.11.2006 9:05:36   
al1*
To je ena možnost:

RAFAELO  
2 dcl vode
1 maslo
50 dag sladkorja
1 vanili
  Skuhaš vse skupaj, da se stopi. Dodaš:
40 dag mleka v prahu
15 dag kokosa
  Namažeš na oblate, narežeš, na vsak košček daš mandelj.

Meni je pa bolj všeč pecivo, ka ga delam po tem receptu:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2156

< Sporočilo je popravil al1* -- 22.11.2006 9:07:15 >


_____________________________

lp


(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rafaelo
22.11.2006 9:08:23   
CUKRČEK
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1699



jaz sem jih naredila takole in so bile super. Pa še čisto enostavno jih je narediti.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rafaelo
22.11.2006 9:36:19   
dudika
Evo še recept moje tašče. So zelo okusne, pa še krompir se POPOLNOMA NIČ ne okusi. Poskusi in javi rezultat!
Rafaello kroglice ( s krompirjem )
 
 
Sestavine:
25 dag kokosove moke
25 dag mletega sladkorja
6  dag  margarine
4  vanilije
20 dag krompirja
 
 
Postopek:
Krompir olupiš in celega skuhaš ( brez soli). Ko je kuhan ga pretlačiš z vilico in še vročega zmešaš z ostalimi sestavinami. Nato oblikuješ v kroglice in vmes vmešaš lešnik ali mandelj. Na koncu povaljaš v kokosovo moko. Najboljše so drugi dan, če vmes počivajo v hladilniku na hladnem.
 

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rafaelo
22.11.2006 10:22:58   
2 Sraki
Se strinjam z al1*, pridejo res dobri, lahko daš v sredico mandelj ali pa tudi ne.

Dober tek!

(odgovor članu dudika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Hranilne in zdravilne moči kopriv (recepti)
Koprive niso le nadležen plevel, temveč jih lahko uporabite tako v kuhinji kot pri zdravljenju številnih zdravstvenih te...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?