|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec in s.p.
2.12.2006 22:10:12   
hanita
NE vem če spada lih sem ampak, kaj če si s.p. ne glede na ta kolko maš prihodkov, ne dobička, ta vem da ni zmeraj merilo, zmeraj padeš v najvišji razred. Če se prav spomnem sem enkrat nekaj slišala o tem, samo dokler se te direktno ne tiče se ne ubadaš s temi stvarmi, a mislim, da je blo govora o prometu, oziroma prihodkih, da naj bi te upoštevali in ne dobiček.

S.p.-jevci, kako plačujete, ker sem zasledila neke opasne cifre za jasli. Jaz sem pa mislila dat otroka v vrtec zaradi družbe, samo,če me bo ta družba stala 80.000 ne vem,če se bom za to odločila,ker nismo eni od tistih privatnikov,ki se kopajo v dnarju.

< Sporočilo je popravil Mič -- 4.12.2006 19:06:30 >
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VRTEC IN S.P.
2.12.2006 22:26:11   
lelaval
Sem sama na istem - 1. je šla v vtec in se prav bojim prve položnice. Jaz sem tudi brala o tisti cifri 80.000 tisočakov. Mi je pa tudi kolegica, ki je knjigovodkinja rekla, da res s.p. v večini plačujejo polno ceno. V tem primeru bi jo potem raje izpisala, a se mi zdi kruto, da potem ne more bit s svojimi vrstniki zaradi takšne državne birokracije.
Upam, da katera ve kaj več, ker tudi mene zanima.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VRTEC IN S.P.
3.12.2006 0:33:07   
ona
Če imaš več kot 100 miljonov prihodkov,avtomatsko padeš v najvišji razred,kar je manj,pa je treba dat vlogo za znižano plačilo in potem občina odmeri v kateri razred padeš!Se je treba pozanimat na občini!
žalostno je to,da upoštevajo prihodke,saj imaš lahko več stroškov,a še vedno plačaš polno ceno!Ni logike tukajuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: VRTEC IN S.P.
3.12.2006 7:11:45   
Primoza
No nekaj logike je že glede na znano dejstvo o kamufliranju dobička v vse mogoče stroške. Boljšega se verjetno niso mogli spomniti. Ne se sekirat, naslednji so na vrsti lastniki nepremičnini, kjer se bo obdavčilo največ tiste, ki presegajo določeno kvadraturo na družinskega člana.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: VRTEC IN S.P.
3.12.2006 8:57:01   
vesna fž
Mi plačuje ma za dva 3 leta in 1 leto 72.000 -gledajo pa dobiček in ,če presegaš tisto mejo ki je določena te lahko po zakonu uvrstijo za razred ali dva v višje plačilo.Mi plačujemo za oba po en razred več kot bi drugače morali.Se pravi po pravem bi maorala plačat okol 50.000 za oba tak pa 72.000.
Ja je svinjarija če delaš pa plačuj!!!


_____________________________


<
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: VRTEC IN S.P.
3.12.2006 11:44:58   
hanita
IZVIRNO SPOROČILO: vesna fž


Ja je svinjarija če delaš pa plačuj!!!


Se strinjam, so pa seveda tud izjeme, ki verjetno prikažejo izgubo al pa par sto tisoč dobička in se ve da to ni lih realno. samo pol nastradamo vsi , eni s.p. ne morejo naredit nič na črno eni pa vse!

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: VRTEC IN S.P.
3.12.2006 13:45:23   
al1*
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

No nekaj logike je že glede na znano dejstvo o kamufliranju dobička v vse mogoče stroške. Boljšega se verjetno niso mogli spomniti. Ne se sekirat, naslednji so na vrsti lastniki nepremičnini, kjer se bo obdavčilo največ tiste, ki presegajo določeno kvadraturo na družinskega člana.


Ja, ampak mislim, da ima država službe, ki bi se naj ukvarjala z utajami dobička in podobno, ne pa da izračun vrtca temelji na dejstvu, da vsi s.p.-ji itak goljufajo.
Mi na ta račun pademo 2 plačilna razreda višje kot bi, če bi se upoštevalo mojo in moževo dohodninsko odločbo.


_____________________________

lp


(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?