|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
19.12.2005 11:25:43   
lina24
Prejšnji teden sem bila na dveh morfologijah; pri Miheličevi v Črnučah in pri Strahovi v Domžalah. Ne moreš verjeti, kakšna razlika v odnosu in pregledu. Pri Miheličevi smo bili pol urce, videli vse: ledvička, mehurček, želodček, srce, stopalca, hrbtenico, oči, odpirajoča usta. Imamo posneto pol urno kaseto. Miheličeva je zelo umirjena in prijazna. Da ne govorim o Strahovi: 15 minut pregleda. Od tega je vsaj 5 minut čvekala (v najini navzočnosti) s sestro povsem privat zadeve, namesto da bi nama kaj razložila o razvoju otročka. Niti ne vem točno, kaj je z UZ gledala, tako je divjala sem in tja po mojem trebuhu. Zakaj se enim doktorjem tako mudi zaključiti pregled, če pa smo pacienti zato tam, da izvemo kaj se z nami dogaja? In konec koncev smo njihovi pacienti.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
9.1.2006 16:08:59   
ak
Pozdravljena Lina24 in ostale,

Prebiram forum in sem naletela tudi na to sporočilo, na katerega pa moram odgovoriti.

Sama sem pacientka dr. Strahove in lahko povem o njej samo vse najlepše. Spremljala me je še preden sem zanosila, prisluhnila vsem mojim strahovom in vprašanjem in me jemala cel čas resno, sedaj pa me spremlja tudi že celo nosečnost. Na vseh pregledih si zmeraj vzame čas, me temeljito pregleda, povpraša o vsem, vpraša še če karkoli potrebujem in je nasploh temeljita, strokovna in prijazna. Pa to niso samo moje izkušnje ampak te izkušnje z menoj deli kar nekaj mojih kolegic, ki so tudi njene pacientke, pa tudi kar nekaj prijateljic je bilo pri njej na merjenju NS in so bile kar najbolj zadovoljne.
Predvsem je odvisno kaj ženska pričakuje od pregleda. Če si šla k dr. Strahovi na merjenje NS, potem ta namen sigurno ni enak, kot pregled pri dr. Miheličevi, ki nima licence za merjenje NS in je verjetno pri njej opravljanje UZ pregleda samoplačniško predvsem zato, da starši potešimo svojo radovednost in vidimo otročka. Kar je tudi vredu, ampak kot sem že dejala, namen obiska je drugačen.

Sama lahko povem, da je meni in mojim znankam dr. Strahova na NS pregledala NS, nosno kost, nogice, rokice, prstke, želodček, ledvička, mehur,....celo spol mi je že takrat namignila in se je tudi kasneje izkazal za točnega. Ona je res strokovnjakinja! In podobne lepe izkušnje imajo tudi moje kolegice, ki so bile ali hodijo k njej. Tudi sam pregled je trajal sigurno 20 minut (ali celo več). Mojemu možu je na UZ še dodatno vse razložila, da je ja razumel, kaj gledamo in kje je kaj in koliko je veliko.
Vem, da se dr. Strahova tudi redno izobražuje in poglablja svoja znanja zato, da lahko nam ženskam, ki hodimo k njej , pomaga z najnovejšimi odkritji in znanji na področju ginekologije. Meni osebno je to zelo pomebno!

Še enkrat. O dr. Strahovi lahko povem samo najlepše. Ona je res zdravnica s srecem za svoje pacientke in svoje delo.
In nasploh je ginekološka ambulanta v Domžalah pacientki prijazna, saj so tudi vse tri sestre, ki tam delajo res prijazne, zmeraj pripravljene prisluhniti in pomagati. Skupaj z zdravnico vedno vzamejo nas pacientke resno in te ne odpravijo na hitro, kot marsikje drugje to storijo.
Jaz iskreno priporočam pregled pri dr. Strahovi za NS ali drugo mnenje ali pa kot izbrano ginekologino, saj vem, da še sprejema svoje nove pacientke.

lep pozdra,
AK

(odgovor članu lina24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
10.1.2006 12:15:33   
eya
Tudi jaz sem pacientka dr. Strahove in se strinjam z ak.
Dr. Strahova je super!

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
20.2.2006 11:33:40   
lina24
Nisem govorila o NS temveč o morfologiji. Tudi NS sem opravila pri Strahovi in hkrati pri Pušenjaku. Pa sem absolutno bolj zadovoljna (sploh ne morem primerjati) s Pušenjakom. A ste bile vedve tudi pri obeh? Je pa res, eni so nam všeč eni nam pač niso. Stvar in odločitev posameznika.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
22.2.2006 9:35:11   
Anonimen
lina 24

a lahko vprasam, zakaj hodis na dvojne preglede? mogoce imajo pa zaradi tega nekateri zdravniki manj casa za posamezne paciente....

(odgovor članu lina24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
22.2.2006 11:37:04   
nelly
Mene pa zanima, če vsak G. opravi morfologijo? Kaj pa če je ne ali jo lahko zahtevaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
22.2.2006 11:40:01   
Anonimen
Morfologija je bolj podroben UZ pregled, ki se ga opravlja med 20. in 22. tednom in ga opravi vsak ginekolog, do njega pa je upravičena vsaka nosečnica.

(odgovor članu nelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
22.2.2006 13:13:21   
lina24
Anonimnež, a veš zakaj hodim na dvojne preglede? Če bi ti imela slabe izkušnje kot jih imam jaz, bi najbrž raje dvakrat preverila a je vse u redu, a ne?
Se bojiš, da ima kakšna pacientka manj pregledov zaradi mene? Mislim, da so zato doktorji, da odločajo. Sigurno ne jaz. Če me vzamejo me pač vzamejo. Pa tudi plačam za te dodatne preglede. Ni to fer?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
23.2.2006 8:39:04   
Anonimen
lina24 nisem te hotla napadat, seveda je to cisto tvoja stvar ce hodis na dvojne preglede, sploh ce imas slabe izkusnje. samo zanimalo me je zakaj.
to pa zato, ker sem bila zaradi guzve na NS odpravljena v 10 minutah, od tega pa je dohtarca 5 minut govorila po mobilcu neke privat zadeve, zvedela nisem pa popolnoma NIC!
Samo ne zdi se mi fer, da potem poimensko kritiziras zdravnike, ker se zgodi, da  imajo slab dan in so drugace poplnoma ok. vsi smo ljudje.
pa se to. osebno sem mnenja, da prevec UZjev skodi bebici v nasem trebuscku, ceprav zdravniki trdijo drugace. koneckoncev gre za valovanja, ki sigurno ne vplivajo najbolj pozitivno na tako obcutljivo bitjece kot je detece v 12tem tednu.
drugace pa oprosti, upam, da bo tokrat vse ok in brez slabih izkusenj.

(odgovor članu lina24)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
23.2.2006 16:59:22   
lina24
hoj, anonimnež. ja, maš prav. tud doktorji so ljudje. ampak jaz mislim, da bi se morali zavedati, da delajo s pacienti, ki smo še kako občutljivi. je pa še neki res, v vsakem poklicu najdeš kakšnega "zgrešenca". In meni se je pač pri eni zdravnici večkrat naredilo, da je imela slab dan. In podobno kot tebi, namesto da bi mi razložila kaj se dogaja z dojencem, se je pogovarjala s sestro privat zadeve.  Lepo se mej.

Lina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
26.2.2006 18:16:25   
Anonimen
Sama sem že kar lep čas pacientka dr.Strahove in moram priznati,da sem z njo zelo zadovoljna. Zelo cenim njeno odprtost,strokovnost,prijaznost,toplino... skratka kar se tiče NS in morfologije se mi zdi daleč najboljša-strokovna-preverjeno. In prav nikoli nisem imela občutka, da se mi ne posveti-ravno nasprotno.



Lp,

Martina

(odgovor članu lina24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
27.2.2006 11:08:06   
Anonimen



Hm.. jaz sem bila na NS pri dr. Strahovi, na morfologiji pa pri dr. Miheličevi in kot je napisala že lina24 je v odnosu BISTVENA razlika.. Dr. Miheličeva se je res potrudila, pri Strahovi pa komaj da sem kaj zvedela. user posted image



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah
9.3.2007 14:03:52   
petrazg
Pozdravljene...

Sicer dr. Strahova ni moja osebna ginekologinja, sem bila pri njej pa na NS v 12.tednu in 4d posnetku v 29. tednu. Obakrat si je vzela čas in nama zares podrobno razkazovala najinega malčka in obakrat nama je odgovarjala na vsa najina vprašanja. Tako kot pišejo punce zgoraj... Nič ji ni bilo pretežko in nikamor se ji ni mudilo...

Res, moje mnenje je , da je to ženska , ki je našla poklic v kateremu uživa in to zna deliti tudi s svojimi pacientkami. Vse pohvale njej!

Zato, če se odločate ali iti k njej na pregled ali ne... je moj odgovor nedvomno da... In ne bo vam žal!

Lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?