|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje od plenic in kakanje
13.3.2007 21:54:00   
nynna
Našo tamalo smo čez vikend začeli odvajati od plenicin in nam gre krasno. problem pa je nastal pri kakanju. Nazadnje se je pokakala v petek in takrat sem jo tudi začela odvajati, od takrat naprej pa nič več. Ne jamra da bi jo kaj bolel trebušček, niti ne reče da ne bo kakala v kahlico, gre pa ne. Malo mi je že panika, ker je danes že 4 dan kar ni, do sedaj je pa obvezno vsak dan enkrat ali dvakrat. Kaj naj naredim, dala sem ji že en sirup pa ni bilo nič. Po kolikem času moram začet ornk paniko zganjat.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
13.3.2007 22:49:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: odvajanje od plenic in kakanje
13.3.2007 23:18:24   
dix
pri nas bilo enako. Če je že, se jk pa na zčetku v hlačke, samo da ni šlo v kahlo.  samo ne popustit in ji dat plenico nazaj za kakanje, ker potem bo jo za kakanje zahtevala do 4 leta, poznam par takih rimerov.

Jaz pravim tako, sama poznaš svojega otroka in najdi nek način da jo zamotiš, jo premamiš z nečim da se malo potrudi in naredi klobaso v kahlo.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: odvajanje od plenic in kakanje
14.3.2007 8:23:24   
srki
Ali pa ji skuhaj kompot iz suhih sliv.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: odvajanje od plenic in kakanje
14.3.2007 13:30:20   
Blink1
No...ko si to napisala, sem tudi jaz pomislila, da bi lahko bilo navajanje na kahlico vzrok ne-akanju.

Naša je namreč imela (oz. še ima) težave z zapeko in zaprtjem...bilo je grozno. Stvar sem reševala s sirupom Portalac in se je po božiču uredilo...do te sobote.

Že pred soboto sva ji (popolnoma brez obveznosti) nastavila kahlico in je nisva niti malo silila...je šla sama lulat.

V soboto je nazadnje kakala popoldan po spanju...od takrat pa še ne...in zaradi težav ki smo jih imeli, je seveda panika in včeraj je že dobila dozo Portalaca. Vendar pa jamra, da jo boli ritka...ampak ne non stop. Tu pa tam zajamra, potem pa pozabi, ampak kakat pa tudi ne gre. Upam, da bo danes, če ne bo treba spet svečko uporabit...kar pa mi ful ni fajnuser posted image user posted image

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: odvajanje od plenic in kakanje
14.3.2007 21:46:23   
bajsek
Hijla!

Sicer nimam nobenega nasveta za vas....lahko povem le, da je od moje soede sine lulalv kahlico, kakat pa dolgo ni hotel, no prejšnji teden (star je tro leta - aprila bo) pa se je pokakal v kahlico, vmes je mel plenico za kakanje, drugače pa je bil brez!
Zanima me, kako ste začele z navajanjem na kahlico - jaz bi našga (19 m) mogoče tud začela, sam ne vem kako naj začnem, če ga kar braz plenic pustim bo moker in bo mel prec mrzlo rito, al kako ste ve začele.
jst sm mu misla zjutraj kahlico dat, ko vstane....
lp

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: odvajanje od plenic in kakanje
18.3.2007 18:43:38   
lin
Naša Lin je stara 2,5 in je že dobre pol leta brez plenic, za kakat pa še zmeraj vpraša plenicouser posted image .
Vpraša,ji damo,se pokaka in takoj reče da ji damo dol,da je že naredila klobaso.
Že od samega začetka je tako.Zmeraj jo vprašam če probamo na kahli ali na školjki pa noče ,reče drugič.Malo sem povprašala vzgojiteljico v vrtcu in mi je svetovala da naj jo neselim(sicer naj jo spodbujamo)da bo že sama ko bo hotela.

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?