|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na samo
29.5.2007 11:06:28   
Anonimen
s partnerjem sva se odločila da bova začela obnavljati kantino mojih. nekje po novem letu bi začela! kako začeti? staršem moram še predlagati, da bi njihovo kantinco mi dva uzela in si uredila stanovanjce! strah me je da ne bom znala poskrbeti za vse, čeprav znam kuhat, prat, likat, vse tudi naredim doma z mamo, samo enkrat ko si sam ni več tega, če se ti ne da skuhat, skuha mama in če se ti ne da likat  zlika mama.

to se zgodi mogoče par krat v letu ko pridem iz kakšnega žura in se mi ne da v nedeljo likat al kuhat pa za to poskrbi mama.
ne mislit da sem razvajena sploh, mama je vedno težila k temu da moramo s sestro znati vse doma narediti in to že od malih nog.
ne vem zakaj, sej konec koncev mi bo mogu tudi fant pomagat!sam ne vem strah me je, mogoče tudi tega da med nama ne bi kaj funkcioniralo, čeprav se ljubiva in čutiva da je ta korak  pravi.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na samo
29.5.2007 11:18:10   
Anonimen
Jaz ko sem prišla k mojemu nisem niti posode znala pomivat, kaj šele kuhat. No zdaj znam vse. Če pa dejansko nardim, je pa drugo vprašanje. Predvsem likanje mi je user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: na samo
29.5.2007 11:26:20   
Zahi
in kaj je sedaj problem? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: na samo
29.5.2007 11:29:53   
Anonimen
Ja, sej pa te ne boš ja vsak dan kuhala pa pospravljala an.. Si bota en dan privoščila in šla v restavracijo.. Simpl!



(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: na samo
29.5.2007 11:40:59   
Anonimen
Joj zarad tega se pa res ni treba sekirat. To se vse sproti učiš. In če se ti pač ne bo dalo pospravljat pa kuhat pač ne bošuser posted image , naročiš pico, ignoriraš kar je za narest in lenarišuser posted image . Čist simpl. Če si pametna se boš kmal uteklauser posted image

Večje probleme znajo predstavljat situacije, ki jih dokler ne živiš skupaj ni. Recmo njegove spodnjice na tleh, dvignjen pokrov školjke, poln hladilnik piva....user posted image . Ma vse se da. Enkrat boš pač ti popustila, enkrat pa on. Če se mata rada, se spoštujeta in znata sklepat kompromise vama bo čist fajn laufalo.
Sam čim bolj na "izi" je treba vse jemat in se ne razburjat zaradi malenkosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: na samo
29.5.2007 11:49:09   
soncece24
Anonimna, pa to je ravno največji čar tega, ko si na svojem - da če se ti ne da kuhat, si naročiš pico, če se ti ne da pospravljat/likat/pucat, pač tisti dan samo ležiš in imaš vse štiri od sebe - in ti nihče ne najeda, da pa moraš nekaj delat, ker ti ni treba user posted image user posted image

Veliko veselja pri obnovi, čeprav ne vem kaj misliš s kantino user posted image A mate gostilno?


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: na samo
29.5.2007 12:05:18   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

, samo enkrat ko si sam ni več tega, če se ti ne da skuhat, skuha mama in če se ti ne da likat  zlika mama.

to se zgodi mogoče par krat v letu ko pridem iz kakšnega žura in se mi ne da v nedeljo likat al kuhat pa za to poskrbi mama.
ne mislit da sem razvajena sploh, mama je vedno težila k temu da moramo s sestro znati vse doma narediti in to že od malih nog.
ne vem zakaj, sej konec koncev mi bo mogu tudi fant pomagat!sam ne vem strah me je, mogoče tudi tega da med nama ne bi kaj funkcioniralo, čeprav se ljubiva in čutiva da je ta korak  pravi.



naja s sestro je mama čisto razvadla, pa še vseeno živiva. Pač ni zlikano v nedeljo, ampak je čez tri tedne, jemljemo pa sproti stvari ven. Če se nam pa ne da kuhat, pa naročimo pico ali pa on skuha. user posted image  Večkrat je nepospravljeno kot pospravljeno, kar nas tudi kaj dosti ne moti, ker gremo veliko raje na kakšen izlet ob lepem vremenu kot pa da bi doma viseli ...user posted image  Mogoče te pa res kaj drugega skrbi, ker je pa res, da odkriješ strani na partnerju, ki jih prej nisi poznal, med drugim tudi gate in štumfe povsod, kot je že ena prej omenila.

Pa še en fenomen je, moški ne zadanejo koša s perilom, mi je res zanimivo, da ležijo cunje vedno okoli koša. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: na samo
29.5.2007 12:21:10   
Pajaca
Kje pa piše, da moraš skrbeti za vse???? A partner bo pa na kavču ležal in cajtng bral??? Ja pač če se ti tebi ne bo dalo kuhat/pospravljat/peglat/karkoli že bo pa on.


(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: na samo
29.5.2007 12:30:05   
maruškaŠ
Če itak vse znaš, sploh ne vem česa te je strah?   Jaz komaj čakam, da grem na svoje (čez kakšen mesec). Pa se ne bojim dela, ki me bo čakalo, sploh pa ker vem, da imam partnerja, ki zna marsikaj naredit. Še gumb si je sposoben na srajco ali hlače prišit!  Pa rad kuha,.... In česa naj bi me bilo potem strah? Itak pa, da bova delala oba.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: na samo
29.5.2007 12:38:25   
srki
Če znaš vse našteto, ne vidim problema. Strah je odveč, mogoče še veš ne, kaj vse znaš, pa misliš, da ne znaš.


(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: na samo
29.5.2007 16:28:33   
Anonimen
Pa kaj potem, če se ti kdaj ne da skuhat in zlikat? Cunje te bojo počakale, kdaj pa kdaj gresta pa lahko tudi ven jest ali pa si naročita hrano na dom. Ali pa naj dragi skuha in zlika, konec koncev, zakaj bi pa ti morala vedno kuhat in likat?
Nič bat, ni lepšega kot bit na svojem. user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: na samo
30.5.2007 5:20:40   
ronja
Ejga, miki, če se ti parkrat na leto ne da kuhat, pa res ne bo konec sveta - dokler ni otrok sploh ni problem, potem jim je že treba nekaj naredit, ampak tako hudo verjetno vseeno ni... Sicer pa so tam vedno kruh pa pašteta, ali pa vrečka tortilla chipsa in nacho sir, pa je.  Ali pa naročiš pico na dom, to ne pomeni, da si slaba gospodinja!user posted image

Midva sva si zadnjič naredila tako kosilo, po enem izpitu vsa izmozgano, baš se nama ni nič dalo in sva se počila dol pred računalnik z enim filmom in vrečo čipsa in načotom - ma užitek, da ni večjega! Drugič grem pa delat domače torteline ali štruklje s 5 nadeviuser posted image . V obojem se da uživat!

Boš videla, da je it na svoje super in kar se mene tiče imam zdaj 100x manj dela kot sem ga imela kot najstnica doma! Ker je veliko tudi v organizaciji... Recimo skuhat, pomit in pospravit je meni veliko lažje kot samo pomit in pospravit za mojo mami - časovno pa sploh ni primerjave! jaz si pač sproti pospravljam v stroj, ona pa celo kuhinjo na glavo obrne...

Lepota tega "na svojem" je tudi to, da ti ni treba nečesa naredit takrat, ko naj bi bilo narejeno - enostavno, če se ti ne da - delo ima tako čudežno lastnost, da kar počaka, nikamor ne gre, brez skrbi. Pa pač ne zlikaš tisti vikend in nosita majce iz jersija naslednji teden, teh ni treba likat;)

Brez skrbi, super se bosta mela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: na samo
30.5.2007 12:02:06   
Anonimen
ja sej ne rečem da se ne boma imela super, sam tako ne vem vse skupaj nek brezvezni strah, če ne drugo boma imela mirrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?