|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova zibka
28.6.2007 23:32:56   
Pobalami
Ali kdo pozna tole "zibko" oz. ima izkušnje z njo?

Meni zgleda vredu. in če bi jo videla takrat, ko je imel mali krče bi jo sigurno nabavila.

http://www.amby-baby-europe.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova zibka
29.6.2007 7:40:45   
metkica1
Po moje ni preveč v verdu, ker nima trdega ležišča.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nova zibka
29.6.2007 9:29:24   
Jančika_
Po drugi strani pa je otrok zgleda v takšnem položaju kot pri mami v naročju, kar z razvojnega vidika bojda tudi ni napak. Vprašanje pa je, če je dobro, da spi v takem položaju celo noč. Zanimivo bi bilo slišati mnenje kakšne fizioterapevtke. Zgleda simpatično.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nova zibka
29.6.2007 9:32:33   
Jančika_
Aja, še to sem se spomnila - moj nečak je moral imeti do enega leta dvignjeno vzglavje, ker se je dvakrat skoraj zadušil zaradi refluksa. Tole bi verjetno fajn služilo v ta namen. No, tudi dvignjen jogi je bil čisto vredu...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nova zibka
29.6.2007 11:21:41   
Pobalami
Jaz nimam pojma koliko je ta pozicija dobra za dojenčke, bi blo res fajn slišat kakšno mnjenje. V Ameriki in Evropi je zadeva nova, v avstraliji pa jo prodajajo že 15 let. Slavni Dr. sears jo priporoča tudi za prezgodaj rojene otroke:

In his book, Dr. Sears focuses on the essential needs of babies–eating, sleeping, development, health, and comfort–and covers virtually every aspect of caring for the premature infant. A long-time supporter of the Amby Baby Motion Bed, Dr. Sears recommends the Amby Motion Bed on more than one occasion in his book as a good resource for premature babies.

Je pa tako s to posteljico kakor je recimo s čebričkom in raznimi ostalimi pripomočki: jih je fino imeti niso pa nujno potrebni. Ima dokaj normalno ceno 200€.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nova zibka
29.6.2007 11:59:15   
blue sky
Zibka je res simpatična, koliko pa je dejansko v redu za otroka pa ne vem. Za uspavanje otročka je sigurno fajn, potem, ko bi zaspal, bi ga pa jaz raje dala spati v posteljico.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nova zibka
29.6.2007 13:49:33   
skuštrana
Joj, tale stvar je bila pa meni full všeč, ampak sem potem malo vprašala punce, ki se spoznajo oz. imajo izkušnje z razvojno in so jim fizioterapevtke odsvetovale. No, če otrok leži noter kako uro na dan potem je ok, drugače pa ne...In sem o nakupu nehala razmišljat. Ja, drgač je pa stvar tako ljubkauser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?