|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grah, koruza
9.8.2007 20:47:28   
Anonimen
Zanima me, kdaj ste dale user posted image  grah ali koruzo? Ter na kakšne način? Grah, kuhan pač samo pretlačen, kljub lušinam?

Bi pa rada tud kakšno idejo dobila, kaj ji še lahko dam? Stara je 6 mesecev, jé že korenček, kolerabo, špinačo, krompir, bučke in cvetačo.
Ji lahko že dam ohrovt? Nekateri odsvetujejo, ker napenja. user posted image  
Sadje ni problem, pri zelenjavi, mi pa že zmanjka idej. Ji pa dam skoraj vedno zraven zelenjave krompir, riž ali polento. Moramo pa vse drobno pasirati, če ne se ji kar zaleti. Aja, bi blo pa fino, če bi blo kej takega
kar blato mehča, ker mamo s tem fuuuul probleme. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grah, koruza
9.8.2007 21:45:16   
Mehičanka
Ohrovt sem ji dala že pri 6. mesecih, skupaj s korenjem in krompirjem. Koruzo tudi že lahko daš, saj so tudi mlečne kašice s koruzo že od 4. mesecev naprej. Jaz sem ji dala kar probat koruzo iz solate.
Grah je jedla že pri 7-8 mesecu, in sicer v juhi. Sem ji ga z vilico samo pretlačila.

Lahko ji ponudiš še kumare, brokoli, rdečo preso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Grah, koruza
9.8.2007 22:25:50   
Naja30
Moja je stara 8m. Koruze in ohrovta ji še nisem dala. Grah pa je že kar nekaj časa in glede na to, da ima lušine, sem ga zmiksala.

Za mehčanje blata dajem jaz predvsem kakšne slive (suhe in sveže), borovnice, no pa na splošno ima zelo rada sadje in ga dosti poje. Pazim pa, da če je npr. jedla riž, da ji ne dam še banane isti dan, ker oboje zapira. Pa veliko tekočine spije že med kosilom.
Poleg tega kar si naštela ji dam za kosilo tudi proseno kašo (je super!).

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?