|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka v Zdravilišču Laško
26.9.2007 9:04:22   
Ella2008
Pozdravljene!

Sem še čisto "frišna in nova" na tem forumu in sem malo brala vaša sporočila, nasvete itd. in vidim, da ste tukaj zelo prijazne punce! user posted image  

Zanima me pa, če je katera tukaj med vami, ki se je poročila v Zdravilišču Laško, oz. če je katera bila na poroki ki je tu potekala? In pa še, če se je katera poročila po tem "principu", ki ti ga ponujajo v Zdravilišču - da ti vse zorganizirajo oni tam in pa seveda koliko približno stane? Kako je tam potekala sama poroka in vse to?

Sama se poročim naslednje leto (točen mesec bova izbrala decembra, ko me bo tudi uradno zaprosil user posted image ) ampak že sedaj malo pregledujem in zbiram informacije! Najbolj pomembno mi je, da je lahko tudi nočitev (da lahko prespimo) saj v našem kraju ni nobenega "placa" kjer bi lahko naredil fešto, tako da domov se pa tudi ne bi vozili če bi bili v Laškem ali pa kje drugje!

Zanimajo me cene brez nočitev ....

Hvala in lep dan vam želim!

Lp, Ella
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poroka v Zdravilišču Laško
26.9.2007 9:19:50   
MAŠKA
Jaz sem imela tam poroko v letu 2006. Bila sem z vsem zelo zadovoljna. Sama civilna poroka je potekala v parku. Vso organizacijo sem prepustila njim in res so se zelo potrudili. Imela sem cca 100 gostov, vino in penino smo lahko prinesli svoje, plačala pa sem skoraj okroglih 800.000 takratnih SIT (v menijih sem imela tudi divjačino in teletino kar je malo dražje - imela sem dva topla obroka in kislo juho, v tej ceni je tudi postrežnina za svoje vino, soba za malodoporočenca, sprejem ob samem prihodu...). Res mi ni bilo žal, da sem se odločila za njih, zelo lepo te sprejmejo, ti se prepustiš njim in stvari se same odvijajo. Moraš pa vsaj pol leta prej rezervirat, ker so vsi večji prostori hitro zasedeni.

(odgovor članu Ella2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poroka v Zdravilišču Laško
26.9.2007 9:44:32   
Ella2008
MAŠIKA najlepša hvala!

Sem prov stiskala pesti, da bi se našla ena, ki bi se tam poročila! Sedaj me pa zanima vse bolj v detajle! Npr. ali sta imela dvo-dnevni program mladoporočencev? Ko tja prideš že na petek in te potem full uštimajo (make-up, frizura, nohti ... skratka vse) al sta prišla na poročni dan? a sta se poslužila tudi njihovih šopkov (skratka vse rože), ansambla...? A sta si izbrala svoj meni (hrano) al sta vzela poročnega? Kako je pa potem, če se poročiš v parku? Nekatere full moti, ker "kao" vsi gledajo in hodijo mimo? Kaj pa fotograf pa to?

Joj saj vem - polno vprašanj, ampak vse to ponujajo in me res zanima, ker pač nisem tip človeka, ki bi organizirala že pol leta naprej poroko - jst bi samo prišla in se poročila user posted image  No, pa obleko bi si izbrala user posted image

Lahko mi pišeš tudi na mail ellaella2008@gmail.com!

Ej, res hvala za vse to!

Sem zelo vesela!

Najlepša hvala!

Lp

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poroka v Zdravilišču Laško
26.9.2007 10:30:21   
Goldy
Tudi jaz sem sem se poročila v Laškem. No, tam smo imeli samo ohcet. Bila sva zelo zadovoljna. Vse uštimano v nulo. Sva si pa res zmišljevala vse od balonov, do posebne postavitve miz, golobov. Tudi prespala sva tam. Soba je kao do 12 h, pa sva vprašala kaj če bova dlje, pa ni bilo problema, ob dveh so nama prinesli v sobo zajtrk, prav kraljevski, potem sva se šla še kopat.

Res pa nisva imela dvodnevnega programa, imela sva svoj ansambl... Meni sva imela poročni, ful veliko hrane, klasični meni, ker sva tudi gledala na goste, različni sloji in nisva pretiravala s kakšno posebno hrano. Prte, namizno dekoracijo, vse so prilagodili najinim željam...

Za cca 100 ljudi je prišlo 645.000,00 SIT, imeli pa smo sve vino in pecivo.

Če te še kaj zanima kar vprašaj!

Vem tudi, da so imeli že ruski bife, hladno topli...

Civilni obred imaš lahko v poročni dvorani v Zdravilišču (ZLata dvorana) ali pa zunaj. Če je zunaj te pač gledajo, tisti, ki so v parku. To pač moraš vzet v zakup. Mene osebno to ne bi oz. ni motilo, tako da, moram reči, da sva imel res popoln poročni dan.

LP

(odgovor članu Ella2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poroka v Zdravilišču Laško
26.9.2007 10:52:46   
Ella2008
Hvala tudi tebi za te izčrpne informacije ;))))) No sej - ta dvo-dnevni program se itak doplača - ti prilagam link
http://www.zdravilisce-lasko.si/porocni_dan.php

ampak ok - men to pač bolje ugaja zato, ker ne maram tiste "predporočne" evforije - se mi zdi da so vsi tako živčni in vse (jst bi bla pomoje še najbolj), tko da bi mi blo res najbolje, če bi samo stopila iz apartmaja in se poročila :))))))))

Kaj pa fotograf? kateri ansambel sta pa imela? Koliko so ponavad ansambli? Baje so full dragi? No kot sem že napisala, nimam pojma o organizaciji, tako da mi je ta varijanta pisana na kožo - ko vse storijo namesto tebe ;)))))

Samo sem obljubila dragemu, da ne bom presegla 5000€ "limita"! :)))))

Imava pa namen povabiti cca.60 gostov ... hmmmm, meni čisto dovolj! Nekih hinavcev, sploh ne rabim na poroki, ampak res samo tiste najožje družinske člane in sorodnike + res tiste prijatelje

A mam prav?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poroka v Zdravilišču Laško
26.9.2007 22:23:12   
Goldy
Hello!

Sem morala malo pobrskat po spominu, je že cele 2 leti kar sva se poročila.user posted image

Za celo ohcet sva dala takrat 1,6 mio (ampak računano res vse, ohcet-100 ljudi, rože, obleki, kozmetičarko, slike, ansambel, vabila...).

Ansambel - 1100 EUR, imala pa sva Show band klobuk,
slike - 500 EUR (900 slik, 70 zloženk...),
vabila - unikatna in poceni, cca 50 vabil 5.000,00 SIT.

Tudi midva o organizaciji nisva imela pojma, ampak sva pa v njej zelo uživala. Hvala Bogu je tudi moj takšen, ki je zelo sodeloval pri vsej zadevi. Vsaka stvar je bila naštudirana. No, če bi se sedaj poročila, bi zrežirala stvari še bolj v nulo, ampak je bilo tudi tako super. Nervoze pa pri naju skorajda ni bilo. Moja tašča me je blazno občudovala, ko sem še druge šlihtala spotoma, moj brat pa je poznavalsko pripominjal, da takšna pač je njegova sestra.

Imela sva tudi družice - deklici, ki sta trosili rožice, pa fantka, ki je nosil prstana.

Če te še kaj znima kar vprašaj, lahko tudi na ZS.

LP

(odgovor članu Ella2008)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?