|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špinača
9.1.2008 13:03:38   
TIA22
Zanima me kako naredite špinačo?
Jaz naredim prežganje, ga zalijem z mlekom, nato dodam špinačo. Pustim da prevreje, solim in dodam česen, nato pa dam kislo smetano.
Pa nisem prepričana če bi mogla dati sladko ali kislo smetano.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špinača
9.1.2008 13:05:44   
Anonimen
Jaz ponavadi dajem kislo smetano, moja mami pa vedno sladko. Meni je boljša s kislo smetano.

Jaz popražim malo česna, dodam špinačo, malo zalijem z mlekom in solim, malo pokuham in na koncu dam malo smetane.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: špinača
9.1.2008 13:08:53   
Hans
Tudi jaz dam v špinačo kislo smetano, s sladko sploh še nisem probala. Bom naslednjič. Sicer pa moja 15-mesečnica obožuje špinačo.user posted image  

_____________________________

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: špinača
9.1.2008 13:10:04   
kofetek2010
mal margarine razpustim, dodam mal moke, fliknem notr zmznjeno špinačo, vsake tolk dodam par kapljic mleka, dodam mal stisnjenega česna, popra in vegete

kislo smetano pa si da vsak sam user posted image

In obvezno mora bit Iglo špinača. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: špinača
9.1.2008 15:08:11   
jazz
če imam dam kislo sm., če nimam kisle dam sladko, če nimam nič pa ne dam nič in je kr na mleku.

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: špinača
9.1.2008 15:27:12   
Barbs
Jaz jo pripravljam tako kot ninny.
Nasploh pazim, da kamor ni treba, ne dajem moke. Še v golaž ne .user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: špinača
9.1.2008 19:38:46   
kaya2007
zamrznjeno dam v posodo, potem dodam malo masla, solim...dam pa sladko smetano.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: špinača
9.1.2008 21:33:41   
kaycha
enako kot ti, TIA, ampak ponavad uporabljam zmrznjeno
aja pa vedno s kislo smetano, sladke prakticno ne uporabljamo sploh

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hranilne in zdravilne moči kopriv (recepti)
Koprive niso le nadležen plevel, temveč jih lahko uporabite tako v kuhinji kot pri zdravljenju številnih zdravstvenih te...
Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?